עבור לתוכן

צורב CDRW ב-150-200 ש"ח או צורב DVD ?

Featured Replies

פורסם

תודה.

-=[ עריכה ]=-

לגבי צורב DVD, אני רואה שהמחיר הוא מעל פי 2 ממחיר של צורב רגיל ושמחירי המדיות הן פי 8 לפחות ממחירי דיסקים רגילים. אך הרעיון קוסם לי ואשמח לקבל עוד מידע -

איזה צורב מומלץ כיום?

אילו מדיות מומלצות לצריבה?

מה זה הפלוסים והמינוסים שאני רואה ליד צורבים ומדיות?

פורסם

Lite on.

פשוט, מהיר, זול ואמין.

פורסם

מסכים.

פורסם

Teac בגלל שהוא נותן שנתיים אחריות

פורסם

גם TEAC אחלה של חברה.

יש לי צורב X8 שלהם מלפני בערך 4 שנים והוא עובד כמו חמור... לאט אבל בטוח ;D

פורסם

לי יש MITUMI 24X משו ישן וטוב (גם כן מליפני 4 שנים בערך)

הם לא ממש חברה מוכרת אבל הם ממש טובים אף פעם לא היה לי בעיות עם כלום וגם איכשהו קיבלתי גירסה מיוחדת של

16 מגה מטמון

פורסם

לך על כל דבר עם 8MB זיכרון.

פורסם

הגודל של הבאפר ממש לא משנה כי יש הגנה מפני buffer underrun

רק בדור האחרון של הצורבים בהם לא היתה ההגנה (בערך ב-X16) היה 8 מגה זיכרון, אחרי זה כמעט כולם ירדו ל-2 מגה.

פורסם

כל אחד בעיקרון ימליץ על שלו , אבל בעיקרון כל הצורבים מהחברות הנורמליות טובים... , אני הייתי הולך על הצורב עם הכי הרבה אחריות(לך תדע מה יכול לקרות) , לי מניסיון יש כבר שנה ככה MSI 52X24X52 ועובד מצויין כבר עבר איזה 300דיסקים...

לפניו היה לי MSI 32X12X24 שהיה אצלי חודש וחצי והלכה לו העינית אז הלכתי ליבואן(כלנית) והחליפו לי על המקום לצורב חדש יותר מהיר(52X24X52 :))

פורסם

מסכים. קנה את הצורב עם מירב האחריות.

כעיקרון, היום כבר כדאי לקנות צורב DVD שצורב גם CD רגיל, וגם DVD שמאפשרים לאחסן פי 6.5 מידע לדיסק DVD.

פורסם

לא הייתי מתקרב ל MSI,כבר נתקלתי ב 4 אנשים (אחד מהם חבר שלי) שאמרו שאחרי שנה הצורב פשוט מת או עושה בעיות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה.

לגבי צורב DVD, אני רואה שהמחיר הוא מעל פי 2 ממחיר של צורב רגיל ושמחירי המדיות הן פי 8 לפחות ממחירי דיסקים רגילים. אך הרעיון קוסם לי ואשמח לקבל עוד מידע -

איזה צורב מומלץ כיום?

אילו מדיות מומלצות לצריבה?

מה זה הפלוסים והמינוסים שאני רואה ליד צורבים ומדיות?

פורסם

להסברים קרא את הטרד הראשון ועוד הרבה הרבה אחרים פה בפורום אמצעי אחסון.

מדיות פי 8? ממש לא נכון. יש כבר מדיות DVD סבירות ב 3 ש"ח ואיכותית בסביבות ה 5 שקל. אם תקח בחשבון שמדיה כזאת מכילה פי 6 מידע ממדית CD תבין שאחסון המידע זול יותר על DVD.

פורסם
  • מחבר

אילו מדיות סבירות ב-5 שקל? איזו חברה?

וב-3 שקל איזו חברה?

פורסם

5 שקל וקצת וורבטים דאטא לייף פלוס באופיס דיפו

3 שקל סילברליין

קשה לקרוא כמה טרדים בנושא? יש איזה 60,000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים