עבור לתוכן

בעיה עם fx5600 - קופא וקורס כל תקופת זמן מסוימת

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשות Amos.G הכרטיס הזה, לפני כמה זמן עף ממנו איזה צ'יפ קטן (אל תשאלו איך :)) ולאחר שהוא הרכיב שוב במחשב הוא פעל כרגיל.

למחרת פתאום הוא הצחיל לעשות בעיות- לגרום לקריסות של המחשבץ לאחר הקריסה הביוס נתן צפצוף של בעיה עם כ.המסך.

לאחר תקופה מסוימת שבה המחשב לא פעל הוא חזר לתפקוד מלא.  ( :s05:)

היום נראה שהתקלה חזרה (לאחר שבוע +).

למה זה קורה? איך אתם מסבירים את העובדה שהכרטיס עובד ללא הצ'יפ הקטן? האם הבעיה יכולה לנבוע לו דווקא מהכרטיס?  (אין בעית טמפ')

*עדכון: מAmos.G נמסר שכרגע המחשב פועל ומנגן מוזיקה אבל הכרטיס מונח בידו :silly:

פורסם
  • מחבר

עדכון- הכרטיס הוחלף בכרטיס אחר אבל הבעיה עדיין קיימת.

פורסם

נסית להסיר את הדרייברים?

פורסם

יכול להיות שיש בעיה עם הלוח...

פורסם
  • מחבר

ניסנו להסיר את הדרייברים, זה לא עבד.

עכשיו הוא עובד בבית שלו עם כ.מסך אחר ובינתיים המחשב פועל בסדר.

אתמול הוא ניסה עם הכרטיס הבעייתי במחשב אחר- פעם אחת הוא עשה בוט טוב ובפעמים אח"כ לא.

פורסם

החבר שלך אידיוט אם חשה שחלק קטן שעף מהכ.מסך אינו חשוב. זה קרה לי שנפל חלק קטן והלחמתי חזרה. תחפש בפורומים את הסיפור ( "Ti4600 זכוכית מגדלת פינצטה"

האם הכרטיס החדש פועל בסדר במחשב אחר ?? אם לא אז דחפו לו מקולקל . אם כן , אז נוצרה כנראה בעייה בלוח . תנסה להתקין דרייברים מחדש

פורסם
  • מחבר

החבר שלך אידיוט אם חשה שחלק קטן שעף מהכ.מסך אינו חשוב.  זה קרה לי שנפל חלק קטן והלחמתי חזרה. תחפש בפורומים את הסיפור ( "Ti4600  זכוכית מגדלת  פינצטה"

האם הכרטיס החדש פועל בסדר במחשב אחר ??  אם לא אז דחפו לו מקולקל . אם כן , אז נוצרה כנראה בעייה בלוח . תנסה להתקין דרייברים מחדש

הוא לא חשב ככה, וד"א הוא לא אידיוט. אני הייתי דווקא מפקפק בחכמה ובאיכות של מישהו שמרשה לעצמו לכתוב ככה.

לסיכום- הכרטיס עובד ולא עובד לסירוגין, החשדות העיקריים הם בעיות בלוח או בעיות בכרטיס בעקבות "מקרה החלק הקטן".

פורסם

תנסה לבדוק את הלוח בחנות מחשבים הכי קרובה לביתך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים