עבור לתוכן

בעיה באוברקלוק ל-Atlon XP 1800+

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב:

AMD Athlon XP 1800+

Gigabyte GA-7VKML

G-Force 4 mx 440

256MB DDR PC2100

עשיתי אובר קלוק ל-2000+

והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס)

אחר כך הורדתי - 1900+

והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כזה באובר קלוק....

ד''א הקירור שיש לי זה מאורר רגיל על המעבד ( Matrix - משהו כזה...) זה מאוורר כזה עם נאון עליו ...

פורסם

או קיי גבר

תקשיב ותקשיב טוב:

תענה לי מהוא סוג המעבד PALOMINO אוTHOROUGHBRED (TBRED?

לא ניסית להעלות מתח??

קראת את המדריכים באתר?

וגם אני רואה שהמפרט שלך לא ממש יהיה יציב בOC

הגוף קירור ג'נרי או מה שזה לא יהיה צריך להתחלף במשהו איכותי כגון SLK-600 או AX7 של THERMALRIGHT או TT VULCANO9,12

אתה יכול להגיע לתוצאות די טובות של 1900MHZ בקלות אם זה T-BRED אך אם זה PALOMINO כמו ה1900+ שלי יהיה לך מאוד אבל מאוד קשה

פורסם
  • מחבר

זה בעיה איך אני בודק איזה סוג זה??? קראתי על הטמפ' שאמרורות להיות בכל אחד מהסוגים אבל לא הבנתי איך אני בודק מה הסוג שלי....

דבר שני לא העלתי מתח כי משום מה הביוס שלי מפגר לא יודע אני יכול כמעט ורק לשחק עם הכפולות ושום דבר אחר הכל כאילו עם חסימה פשוט שאני מזיז תסמן עליו זה כאילו מדלג עליו....

ולא הבנתי בקשר לקירור...אני רק יודע שאני יכול להגיע ( לפי מה שהבנתי ממה שקראתי פה) לבערך 65 מעלות למרות שזה ממש לא בריא אבל נגיד אם אני יגיע 52-55 נראה לי בסדר...ואני עומד על גג 48 הכי שראיתי....

אז לא יודע אם אתה יכול לעזור לי עושד אני מזה יודה לך!

פורסם

הלוח אם חלש מאד לאוברקלוק...

פורסם
  • מחבר

בעצם אתה אומר שאין אפשרות לאובר קלוק??? בכלל? קראתי על זה קצת והבנתי שצריך לייצב את המתח לעומת המכפלה....ואין לי מושג עדיין איך עושים את זה...אני אשמח מאוד למידע ממכם למה קשה לי מאוד ללמוד מהמדריכים...תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים