עבור לתוכן

יש תוכנה שבה אני רושם מילה, והתוכנה "אומרת" את המילה שרשמתי?

Featured Replies

פורסם

הורדתי אתמול את התוכנה מירנדה.... תוכנה ממש מצויינת דרך אגב, אחרי הוספת כל הפלאגים המיוחדים...

עכשיו, הורדתי פלאגין לתוכנה שמאפשר לי, בין השאר, להגדיר ש"קול" יצא לי כשמישהו מרשימת האיסי שלי יבוא אונליין.

עכשיו, בוא נגיד ויש לי מישהי עם הכינוי DONA ברשימה, אז אני פשוט רוצה שהתוכנה תוציא את הקול "DONA" ברגע שהיא

(DONA) תתחבר.... עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את צליל שאומר "DONA" בגוגל, אז חשבתי על למצוא תוכנה, שבה אני ארשום את המילה "DONA" והתוכנה "תקרא בקול" את השם ושאני אוכל לשמור את זה.... וכך אני אוכל לשים ישירות את הצליל הזה בתוכנה מירנדה... אז אתם מכירים תוכנה כזאת?

מקווה שהבנתם את הכוונה שלי...

דרך אגב, הייתי בשמחה עושה את זה עם המיקרופון שיש לי, אבל אין לי מושג איך אני מפעיל את המיקרופון. יש לו יציאה אדומה כמו של האוזניות ולא יודע לאיזה "חור" בדיוק לחבר אותה.

פורסם

יש תוכנה מובנית בווינדווס שנקראת NARRATOR.

אתה יכול להשתמש בה.

ומירנדה באמת אחלה תוכנה :)

פורסם

כן יש אין ספור תוכנות כאלה, אבל הקולות שלהם דיי מעפנים, סטייל הוקינגס.

text aloud דיי טובה, הקולות לא נשמעים לגמרי מכניים.

http://www.nextup.com/

פורסם

ובקשר למיקרופון,

פשוט תנסה את כל הכניסות שיש לך מאחורה (כמה כבר יש? מקסימום 6,ואתה יודע שהזאת של הרמקולים זאת לא)

וברגע שאתה רואה שזה מקליט מצאת את הכניסה המתאימה

פורסם

בתוכנת בבילון 5 אתה יכול לרשום מילה, ולהגיד למחשב לומר אותה. (אבל נראה לי שאתה צריך להוריד תוסף מיוחד בשביל זה...)

פורסם

יש כלי כזה די פרימיטיב שמגיע עם וינדוס XP.

כנס ל-control panel -> speech

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם על התשובות, אבל הורדתי את התוכנות האלה וה"קול" שבהם הוא ממש על הפנים. ושל ווינדאוס במיוחד...

והמיקרופון אצלי לא עובד כנראה (ניסיתי להכניס את הכניסה לכל "חור" שיש באזור האחרוי של לוח האם ולדבר ב-CHAT של YAHOO, אבל לא עזר...

מחר אני כבר אקנה מיקרופון שעולה 12 שקל...

פורסם

רגע, תבדוק שהמיקרופון לא כבוי.

אתה נכנס להתחל, לוח בקרה, מאפיני שמע (לא יודע איך זה נקרא בידיוק) ואז אתה אמור להגיע למסך שיש לך שליטה על העוצמה של הקול, כמו מיקסר ברגע שאתה בתוך ה "מיקסר" תלחץ על אפשרויות מאפינים ותסמן כמו בתמונה (התמונה הראשונה) ועכשיו אתה תגיע למצב כזה (תמונה שניה) תבדוק שהכל כמו בתמונה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

תודה nim901, רק לא ממש מצאתי בלוח הבקרה את מה שאתה אמרת....מישהו מוכן בבקשה לכתוב לי את מה ש-nim901 רשם, רק באנגלית (לא לתרגם הכל לאנגלית, רק את מה שאני צריך למצוא במחשב...)?

תודה..

פורסם

start -> all programs -> accessories -> entertainment -> volume control -> Options -> properties

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים