פורסם 2005 בינואר 120 שנים אמרתה שאתה על קירור מקורי נכון אם היא היתה נכונה היא היתה מעולה אבל היא לא תיראה מה תעשה תוריד MBM או SF תאמץ אותו ע"י פריים 95 ואחרי 20-30 תיראה מה המעלות שלך
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר אני לא מבין איך להשתמש בMBM ומה זה SF ? תביא בבקשה שם מלאה או לינק להורדה :-\
פורסם 2005 בינואר 120 שנים אני לא מבין איך להשתמש בMBM ומה זה SF ? תביא בבקשה שם מלאה או לינק להורדה :-\ חחח ניחשתה נכון סליחה על הקיצור פשוט מיהרתי ואתה יכול לערוך את ההודעות שלך עכשיו לעיניין גם פה הטמפ' נמוכה מידיי כל הטמפ' נורמליות חוץ משל המעבד אני לא מבין מה קורה כאן כניראה שהחיישן לא בסדר או שפשוט יש לך קירור גז ואתה לא יודע
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר LOL תגיד מה אתה אומר על זה שאני יעשים לוח בקרה? למשל לחץ כאן מה אתה אומר עליו שווה? עריכה: אני לא חושב שיש לי קירור גז חח וגם לא מים או קולה חח יש לי את הגוף קרור הלבן הגדול הזה ועליו מאוורר שחור דיי גדול בארך כמו מאוורר שיש במארז עם אני לא טועה 80 על 120 אבל אני לא מבין בכזה ממש..
פורסם 2005 בינואר 120 שנים טמפ' ממש לא הגיוניות,תבדוק בBIOS,זה אמור להיות תחת CPU Health (או משהו דומה)
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר אוליי זה בגלל המארז שלי יש בו 3 מאווררים שתיים בתוך וחד בחלון שפולט רוח נדמה לי.
פורסם 2005 בינואר 120 שנים בסוף ינעלו לך את ה תארד ! 35 זה כבר הגיוני אבל זה במצב ביניים בין מנוחה למאמץ אני חושב שהתוכנה מבלבלת לך את החיישנים לפי SF TEMP1 מעבד TEMP2 לוח כדי שנדע אם אני צודק פתח את SF ובדוק טמפ' , כנס לאיזה משחק ותשאיר את SF פתוח תשחק כמה דקות (עדיף משהו כבד ) ואז תחזור מהר ל SF ותיראה מה הטמפ' אם בחיישנים 1ו2 היה את השינוי הגדול אז אני צודק אם זה ככה תריץ פרים 95 (יש במדור ההורדות באתר ) ל חצי שעה ותגיד מה ה טמפ' שלך ורק לידע כללי אם יש את הקירור המקורי אז הגודל שלו הוא 70X70X60
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר כנראה אתה צודק בTEMP 2 אצלי זה המעבד כי מנחוה יש לי 30 ואחרי שהרצתי 3DMARK05 וניתקני אותו בעמצה הוא היה על 40
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אם זה ככה תריץ פרים 95 (יש במדור ההורדות באתר ) ל חצי שעה ותגיד מה ה טמפ' שלך אז תעשה מה שאמרתי
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר אוקיי אנשים עשיתי בדיקה בפריים 95 : והמעבד הגיע למקסימום 48-47 מעלות אני חושב שזה מוגזם..או שזה בסדר?
פורסם 2005 בינואר 220 שנים זה סביר ביגלל שעכשיו חורף אם תישאר ככה גם בקיץ זה יעבור את ה50 מעלות על בטוח וזה לא ממש טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.