פורסם 2005 בינואר 120 שנים יש לי מחשב שלא נדלק הכוונה יש מתח יש אורות ב CD יש מתח על הלוח הספק עובד המאוורר על הלוח הכול אבל אין את הקליק שהמחשב נדלק כמו מזגן הכול עובד ולא נדלק החלפתי לוח אחר ואותו דבר מזגן לא עובד החלפתי מעבד עדיין מזגן אוף יש מתח חשמלי אבל מחשב לא נדלק ! SOS
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר שאתה לוחץ על ה POWER המחשב נדלק ויש ציפצוף ! אין את זה והמחשב לא נדלק יש מתח אבל המחשב כאילו שבק !
פורסם 2005 בינואר 120 שנים גם לי הייתה בעיה עד לפני מספר ימים שהמחשב שלי לא רצה להידלק ואז החלפתי ספק וזה עדיין נשאר אותו הדברלבסוף ניתקתי את כל ההארד דיסקים הסידירומים והפלופי והתחלתי לחבר אחד אחד עד שבסוף הבנתי שמתי שאני מחבר את הפלופי שלי המחשב לא נידלק לי כנראה זה מקצר שמה משהו או משהו כזהתנסה גם אתה אני בטוח שזאת לא בעיה בחומרה או בספק
פורסם 2005 בינואר 120 שנים אחי גם לי הייתה בעיה כזאת וזה היה בגלל זכרון SDRAM שרוף...חוץ מזה זה יכול להיות גם בגלל דברים אחרים כמו הארד דיסק פלופי לוח אם כרטיס מסך כמו שתומר אמראז תבדוק אם המסך לא נדלק אז זה כנראה לוחם אם או זכרון.
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר בודדתי חלק חלק ! הוצאתי הכול ! :s05: איך יכול להיות ששתי הלוחות אם דפוקים ?
פורסם 2005 בינואר 120 שנים זכרון בדקתה? תקח את המחשב לכל חנות שקרובה אלייך ותבקש לדעת מה זה, אחר כך תחליט אם אתה רוצה לתקן אצלם או לא.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים לי קרה דבר כזה ואתם לא תאמינו בגלל מה לא הייתי מעלה על דעתי שזה זה... זה היה כבלים של המארז שמחברים הריסאט וכל זה...ניתקתי אותם חיברתי רק את הפאוור ואז חיברתי את השאר כמו שצריך. כמו שאמרו לך פה זה לא יכול להיות הרבה דברים כ. מסך, זיכרון, מעבד, ועוד כמה דברים שאתה בטח לא חושב עליהם... אם אינך פותר את הבעיה תעלץ ללכת לחנות מחשבים שם בטוח יוכלו לעזור לך... :
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אני היתה לי בעיה בדיוק כמו שלך לפני שבוע, הלוח הדליק נורות אבל המחשב לא נדלק, קניתי ספק חדש של 400 W ומאז הכל מצויין....יכול להיות שנשרף לך הספק בשבוע שעבר שהיו סופות ומכות ברק בארץ....
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אם החלפת כל חלק ועדיין לא מצאת את הבעיה, אני ממליץ לך להניח למישהו מקצועי יותר לאבחן את הבעיה.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים גם לי הייתה בעיה דומה לפני חודש ולא הצלחתי לגלות מה הבעיה....לקחתי את המחשב לחנות המחשבים הקרובה לבייתי הטכנאי תיקן את זה בחינם ואפילו אמר שהוא עצמו לא ידע מה הבעיה....אני חושב שיש כמה כבלים שהסתבכו וגורמים לקצר.....
פורסם 2005 בינואר 220 שנים גם לי הייתה בעיה דומה לפני חודש ולא הצלחתי לגלות מה הבעיה.... לקחתי את המחשב לחנות המחשבים הקרובה לבייתי הטכנאי תיקן את זה בחינם ואפילו אמר שהוא עצמו לא ידע מה הבעיה.... אני חושב שיש כמה כבלים שהסתבכו וגורמים לקצר..... איפה הטכנאי הזה שמתקן מחשבים חינם, גם אני רוצה :jump:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.