עבור לתוכן

מחשב לא נדלק !

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שלא נדלק הכוונה יש מתח יש אורות ב CD יש מתח על הלוח הספק עובד המאוורר על הלוח הכול אבל אין את הקליק שהמחשב נדלק כמו מזגן הכול עובד ולא נדלק החלפתי לוח אחר ואותו דבר מזגן לא עובד החלפתי מעבד עדיין מזגן

אוף יש מתח חשמלי אבל מחשב לא נדלק ! SOS :bash:

פורסם

מה זאת אומרת הקליק? אתה מתכוון לצפצוף?

פורסם
  • מחבר

שאתה לוחץ על ה POWER המחשב נדלק ויש ציפצוף ! אין את זה והמחשב לא נדלק יש מתח אבל המחשב כאילו שבק !

פורסם

גם לי הייתה בעיה עד לפני מספר ימים שהמחשב שלי לא רצה להידלק ואז החלפתי ספק וזה עדיין נשאר אותו הדבר

לבסוף ניתקתי את כל ההארד דיסקים הסידירומים והפלופי והתחלתי לחבר אחד אחד עד שבסוף הבנתי שמתי שאני מחבר את הפלופי שלי המחשב לא נידלק לי כנראה זה מקצר שמה משהו או משהו כזה

תנסה גם אתה אני בטוח שזאת לא בעיה בחומרה או בספק

פורסם

אחי גם לי הייתה בעיה כזאת וזה היה בגלל זכרון SDRAM שרוף...

חוץ מזה זה יכול להיות גם בגלל דברים אחרים כמו הארד דיסק פלופי לוח אם כרטיס מסך כמו שתומר אמר

אז תבדוק אם המסך לא נדלק אז זה כנראה לוחם אם או זכרון.

פורסם
  • מחבר

בודדתי חלק חלק ! הוצאתי הכול ! :s05: איך יכול להיות ששתי הלוחות אם דפוקים ? :kopfpatsch:

פורסם

זכרון בדקתה?

תקח את המחשב לכל חנות שקרובה אלייך ותבקש לדעת מה זה, אחר כך תחליט אם אתה רוצה לתקן אצלם או לא.

פורסם

לי קרה דבר כזה ואתם לא תאמינו בגלל מה לא הייתי מעלה על דעתי שזה זה...

זה היה כבלים של המארז שמחברים הריסאט וכל זה...ניתקתי אותם חיברתי רק את הפאוור ואז חיברתי את השאר כמו שצריך.

כמו שאמרו לך פה זה לא יכול להיות הרבה דברים כ. מסך, זיכרון, מעבד, ועוד כמה דברים שאתה בטח לא חושב עליהם...

אם אינך פותר את הבעיה תעלץ ללכת לחנות מחשבים שם בטוח יוכלו לעזור לך...

::)

פורסם

אני היתה לי בעיה בדיוק כמו שלך לפני שבוע, הלוח הדליק נורות אבל המחשב לא נדלק, קניתי ספק חדש של 400 W ומאז הכל מצויין....

יכול להיות שנשרף לך הספק בשבוע שעבר שהיו סופות ומכות ברק בארץ....

פורסם

אם החלפת כל חלק ועדיין לא מצאת את הבעיה, אני ממליץ לך להניח למישהו מקצועי יותר לאבחן את הבעיה.

פורסם

גם לי הייתה בעיה דומה לפני חודש ולא הצלחתי לגלות מה הבעיה....

לקחתי את המחשב לחנות המחשבים הקרובה לבייתי הטכנאי תיקן את זה בחינם ואפילו אמר שהוא עצמו לא ידע מה הבעיה....

אני חושב שיש כמה כבלים שהסתבכו וגורמים לקצר.....

פורסם

גם לי הייתה בעיה דומה לפני חודש ולא הצלחתי לגלות מה הבעיה....

לקחתי את המחשב לחנות המחשבים הקרובה לבייתי הטכנאי תיקן את זה בחינם ואפילו אמר שהוא עצמו לא ידע מה הבעיה....

אני חושב שיש כמה כבלים שהסתבכו וגורמים לקצר.....

איפה הטכנאי הזה שמתקן מחשבים חינם, גם אני רוצה :jump: :jump:

פורסם

חחחח וואלה איפה הוא... באמת בחינם הוא צריך להיות בחור ממש טוב!!! ;D

פורסם

חחחחחח הוא באמת בנאדם טוב.... הוא בחנות IP מחשבים.......

פורסם

תנסה אולי להחליף את הסוללה על הלוח אם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים