עבור לתוכן

עזרה בOC לזכרונות 500HZ ומעבד 100FBS

Featured Replies

פורסם

יש לי P4 2GH 100FBS.

לוח IS7-E

וזכרונות 256X2 ADATA 500HZ

ספק של EAGLEשנותן מתחים מעולים בעומס, גם בOC , אז הוא כנראה לא יהיה בעיה.

אני לא ממש מבין בOC של זכרונות ואין לי מושג מה אני צריך לעשות כדי לשפר את הOC שהגעתי איתו עד עכשיו.

עכשיו אני ב-

CPU-1.625V

120FBS-2400MHZ

המעבד דפוק (זה מה שאתם אמרת) ואי אפשר להגיע איתו ליותר מזה בלי להעלות את המתח, ואני לא רוצה לעבור את ה1.625.

והזכרונות על 2-5-3-3.

מתח רגיל.

עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להגיע יותר רחוק עם הזכרונות, צריך לשנות יחסים? צריך להתעסק עם האפשרויות של הלוח לזכרון(יש טורבו F1 וכל מני כאלה)?

כדאי להוסיף מתח? מה עוד אפשר לעשות?

פורסם

הזיכרונות לא מגבילים אותך, הם יכולים לעבוד עם FSB של עד 250 מגה-הרץ (וכנראה יותר). אני מבין שאתה לא רוצה להוסיף מתח למעבד, זה יקצר לו את החיים משמעותית. אבל זה רק אם אתה עובד איתו במתחים מעל 1.675-1.7 בפעילות רצופה. לא אמורה להיות לך בעייה להעלות את המתח מעל ל1.7 רק לבדיקה של כמה שעות - זה יעזור לך להבין מה מגביל אותך. תבדוק איזה מתח נותן הלוח שלך למעבד, יש לי את אותו לוח והוא בקביעות נותן 0.1 וולט פחות, תחת עומס. אם יש לך את הציוד ואת הידע, אני מציע לך לבדוק כמה מתח המעבד באמת מקבל, עם מולטי-מטר ולא רק להסתמך על מה שהלוח אומר. בכלל, אתה יכול לבדוק את כל המתחים שנותן הספק - זה יותר קל.

לדעתי או הקירור או המתח הנמוך מגבילים אותך. כדי לדעת איזה אחד, אתה יכול לפתוח את המארז ולכוון מאוורר רצפתי פנימה, אם אתה מצליח לשפר את האוברקלוק, הקירור הוא הבעייה. תעלה את המתח ל1.675 או 1.7 (באופן זמני). אם המחשב עובר Prime95 באוברקלוק יותר גבוה, אז המחסור במתח הוא מה שמגביל אותך.

פורסם
  • מחבר

הגעתי ל 1.8V ו130FBS

מבחינת יציבות אין בעיות, אני עושה בדיקות בSANDRA.

המעבד הזה הוא דפוק לגמרי אני חושב.

אז נגיד ש120FBS זה הכי גבוה שהגעתי איתו, מה אני יכל לעשות כדי לשפר את הOC של הזכרונות (2-5-3-3).

פורסם

מכפלה ב P4 נעולה, ככה שאתה לא יכול לעבוד בבאס גבוהה ובמהירות מעבד נמוכה יחסית... לעלות את מהירות הזיכרון במצב לא סינכרוני לא תיתן לך כלום ! עדיף להישאר במצב סינכרוני ולנסות להוריד תיזמונים ! בבאס הנמוך מאוד שאתה נימצא בוא עכשיו לא יהיה בעיה לעבוד גם ב 2-2-2.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

יש לי שאלה, למה כתוב בCPUZ, בלשונית של SPD שהתזמונים הם 3-4-4-8

ובלשונית של הMEMORY כתוב 2-3-3-5?

תודה.

עריכה-

אני לא מצליח להגיע ל 2-2-2-5, הוינדוס לא עולה.

צריך להעלות מתח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים