פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים שלוםבידי ספק 475 hec vd-t שעבר סליבינג ועוד כמה שטויות...הוא היה פתוח- זו הכוונה העיקרית(ומשך מספר ימים)אני מפעיל אותו(על מערכת כבדה יחסית) והמתחים שהוא נותן יציבים כולםרק ה+12v עומד נע בין 11.6-11.8(עם נטייה ל11.8)האם זה סביר?המערכת שליaxp 2500@2300mhzdfi infinityradeon 9800pro@xt4 מאוורריםhd 1cdrom1
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים עקרונית זה לא בריא הספק הזה אמור לנחזיק את המערכת שלך בלי בעיות מיוחדות ואני מניח שבעומס ה12 נופל עוד יותר פרק את הכל ממנו ותראה גם כשלא מחובר אליו כלום אם ה12 גם נמצא באיזור 11.8 או גבוה מזהותודיע לנוועוד דבר אני באופן אישי לא כל כך סומך על המ שהלוח כותב שים מולטי מטר על המולקס ותמדוד יכול להיות שהלוח סתם שקרן והכל בסדר
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר כן הקטע המעצבן שלא זכור לי שזה היה כך...השאלה מה אתה רוצה שאני אנתק..את כל המאווררים אין לי בעיה לנתקמה הלאה?להחזיר את המעבד למהירויות סטוק?מה עוד?והאם יש לך בראש רעיון מה הבעיה?ד"א- אולי(וככל שאני חושב על זה נראה לי יותר הגיוני.)חתכתי את הכבל של החיבור p1 כי הוא הפריע ליזאת הבעיה?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים קודם כל אני רוצה כשהכל מחובר ועובד ורצויי על פריים אחר כך תבדוק שזה לא על פרייםקח מולטימטר וחבר אותו למולקס בחוט הצהוב ואחד השחורים ותראה איזה מתח אתה מקבל במולטימטר במידה וקיבלת מתחת 11.8 כבה את המחשב נתק בזהירות את כל מה שמחובר לספק כולל לוח אם כולל הרד דיסק כולל מאווררים כולל כרטיס מסך כולל הכל ממש הכל אם אתה יודע להדליק את הספק ללא הכפתור של הON במחשב תבדוק אז במולטי מטר אם אתה לא יודע חבר לספק רק את הלוח אם והכרטיס מסך ואיך שהוא נותן לך להיכנס לביוס כנס ושאר שם 1 תראה כמה המתח של ה12 בביוס 2 קח שוב מולטי מטר ותבדוק גם ידנית כמה ה12 במולטי מטר (חיבור המולקס)
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר אוקיי מצאתי את המולטימטר של אבאמכיוון שאני לא מבין בחשמל *בגרוש*-אני מציק שוביוצאים ממנו שני חוטים- אחד אדום והשני שחורמה לחבר למה(אני מניח שאם אחבר הפוך- אני אראה מינוס במקום פלוס לא?)והשאלה השנייה- יש בו כל מיני מצבים-acv ובו כמה מצביםdcv ובו כמה מצביםdca ובו כמה מצביםמה לבחור כדי לקבל את הדבר הנכון?שוב תודה רבה ,נדב
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים שים אותו בבורר על מצב DCV -20חבר את האדום לחוט הצהוב במולוקס ואת השחור לחוט השחור במולוקס
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר רק בעיות אני גורםהצבתי על dcv 20- מופיע לי המספר 1העברתי ל200- מופיע 23.7-23.8 ולפעמים 23.9מה אני אמור לעשות?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים לזרוק את המולטי מטר לכל הרוחות ;Dסתאאאםם בטח רק הבטריה שלו חלשה נסה להחליף בטריה אם יש לך אם אין חבר לספק רק את הלוח אם והכרטיס מסך ואיך שהוא נותן לך להיכנס לביוס כנס ושאר שם 1 תראה כמה המתח של ה12 בביוס
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר tycoon אתה מלךפירקתי לאחותי את המכונית על שלטלקחתי את ה9v שהיתה שםהספק נותן בין 12.09 לבין 12.12 האם זה סביר??בכל מקרה נותר לדעת למה הביוס מזייף...
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים tycoon אתה מלךפירקתי לאחותי את המכונית על שלטלקחתי את ה9v שהיתה שםהספק נותן בין 12.09 לבין 12.12 האם זה סביר??בכל מקרה נותר לדעת למה הביוס מזייף...המתחים שנתת זה במאמץ ???
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר המדהים הוא שבמאמץ כבד הספק מתייצב על 12.03-12.02 הרצתי לו כמה לופים של 1mb super pi ועכשיו רץ בprime (אני מדבר מp3 מג'ייף)
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים יש לך ספק מעולה בגלל זה היה נראה לי מוזר כל העניין אני מניח שלמרות אוברקלוק המערכת יציבה ואין בעיות אז כן הלוח משקר במתחים של ה12 זה קורה הרבה אין מה להתרגש
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר באיפוקס שהיה לי זה לא קרה..אולי אפשר לבדוק מה מעביר את המידע ללוח ושם הבעיה?או- יכול להיות שזה בגלל שההארכה בבית שלי גרועה?או סיבה אחרת...יש דרך לסדר את הבעיה?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים באיפוקס שהיה לי זה לא קרה.. אולי אפשר לבדוק מה מעביר את המידע ללוח ושם הבעיה? או- יכול להיות שזה בגלל שההארכה בבית שלי גרועה? או סיבה אחרת... יש דרך לסדר את הבעיה? לא קשור להארכה שלך בבית יש ג'וק שמעביר את המידע מהלוח ואותו אי אפשר לתקן סוריי אין איך לסדר את זה רק לחיות עם זה יש עוד מצב שבו רק הMBM לא קורא נכון את המתחים נסה לראות אם גם בתוכנת הUTIL של הלוח גם קוראת את מתח נמוך מכפי שהוא או ששם זה בסדר?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים סטייה של פלוס מינוס 10 אחוז חוקית (ואפילו מוצהרת ע"י הייצרן)אף ייצר לא מתחייב לתת לך מתח 12V יציב קבוע, לכולם יש סטייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.