פורסם 2005 בינואר 920 שנים הגוף קירור הזה מורכב על הצ'יפסט(הרי למה יש קירור מים? , למעבד!)בקשר למפרט :AXP 1700 DLT3C\KIUHB @ 2200\2300MHZABIT NF7R9700NPובלה בלה בלה מודינג ושטויות.
פורסם 2005 בינואר 920 שנים אמממ.. כי זה מה שהוא החליט לשים לצ'יפסט ?בכל מקרה תתחדש על הקירור, מקווה שהוא לא יעשה לך בעיותגם BLACKEND וגם פבל מזיגזג אמרו לי שהקירור הזה הרג להם את הכרטיס, לי גם מת כרטיס שבועיים אחרי שהרכבתי את הקירור אבל אי אפשר להיות בטוחים שבאמת הקירור זה מה שגרם למוות הכרטיסים כי הרכבנו נכון וכמו שאמרו לי כבר בעבר יש המון משתמשים אולי זה סתם צירוף מקרים רעלא משנה בכל מקרה אחלה קירור, דרך אגב מה המעלות לפני ואחרי?
פורסם 2005 בינואר 920 שנים זה מותקן על ה9800פרו שלי כבר כמעט חצי שנה והכרטיס עדיין עובד מצויין בלי שום בעיות.
פורסם 2005 בינואר 920 שנים יש לך סיילנסר ATI לא? אני מדבר על ה VGA ... :\אבל שוב כמו שאמרתי יכול להיות שזה רק צירוף מקרים אין לי מושג.. אני פשוט מסתמך על המילה של פבל מזיגזג בתור בן אדם שמבין לא מעט בזה..
פורסם 2005 בינואר 920 שנים לא , יש לי סיילנסר REV 3 , ועל הFX5200 שלי יש סיילנסר REV2 הרגילים(שנראים בידיוק אותו הדבר למרות שלאחד קוראים REV2 ולאחר 3 ) אני גם סומך מאוד על פבל ותופס ממנו אבל כנראה שכאן הוא טעה(או שלא? אההההההההההההההההה שלא ילך לי הכרטיס!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.