עבור לתוכן

NITROS BOOST - למחשב בשעת עומס

Featured Replies

פורסם

לפותח הת'רד - לא רוצה לעליב אותך, אבל לדעתי אתה חיי קצת הרבה בסרט...

מה זה מצבים קיצוניים בדיוק?!? :screwy:

המערכת תפעל לזמן קצר 15 -20 שניות? נו ו ? מה יעזרו לך 20 שניות בדיוק?

כשאתה מזרים גז על מעגלים אלקטרונים אתה תקצר אותם כי הגז יגרום למים שבאוויר להתאבות וכל המים ינחתו בכיף על הלוח אם שלך ואז KA BOOM ! :silly:

לסיכום, רעיון לא מציאותי :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני אומר שוב, זהו לא קירור גז! (קבוע)

זה אמור להוריד את הטמפ' בכמה מעלות

גם אוויר יגרום להתעבות?

פורסם

תקרא את זה:

לחץ כאן

זה הסבר שאני כתבתי על מדוע מתרחש עיבוי ומתי..

אולי זה יעזור לך להבין שאתה הולך לשרוף את המחשב...

פורסם
  • מחבר

אוקי, יש לי רעיון קצת שונה:

למיכל גז (שעוד לא הוחלט איזה) אני אחבר צינור גז מגומי, שיגיע עד להיטסינק, סביב ההיטסינק אני אצמיד צינור גז מנחושת(הלחמה\משחה טרמית,נחליט בהמשך) שקוטרו יהיה קטן יותר מצינור הגומי.

וכאשר הגז יעבור דרכו, הוא יקרר את ההיט סינק. (ואוביל צינור יציאה לגז מחוץ למחשב - שלא תהיה ההתעבות, ככה לא יהיה גז חופשי במארז.

מערכת זו תעבוד?

פורסם

אבל יש בעיה , אם תצליח לחבר את הצינור להיטסניק חזק מאוד כי היה המון לחץ דבר שלא נראה לי תצליח לעשות

וגם לאטום מהצדדים

פורסם
  • מחבר

לגבי הצדדים: המערכת סגורה!!! הצינור יולחם להיטסינק, הגז יוזרם, ויצא מבחוץ!

ומבלון קטן אני לא מאמין שיהיה כזה לחץ גדול....

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

עדיין תהיה התעבות - ברגע שאתה מוריד חלק מסוים במחשב בטמפ נמוכה מטמפ הסביבה נוצרת התאבות (לחות באוויר).

בלי בידוד מתאים לא ילך - אבל סחטיין על הרעיונות היצרתיים, בסוף תעלה על משהו טוב :xyxthumbs:

פורסם

אבל פה בידוד זה בעייתי, כי לא ממש מומלץ לבודד את ההיטסינק,

ואל תשכח שכמו שההיטסינק יודע להעביר את החום של המעבד לאויר הוא גם יעביר את הקור של הגז לאויר

אם בא לך להעביר צינורות במחשב לך על קירור מים, למרות שאני בטוח שלראות אדי קור יוצאים מהמחשב זה רבה יותר מאאגניב :P

תבנה מערכת קירור מים מבודדת (חוץ מהחלקחם שלא צריכים להיות מבודדים) עם מיכל מים גדול, וכשתרצה בוסט לך למקפיא להביא קרח

פורסם

אני דווקא חשבתי על דבר כזה:

בלון גז עם גז כלשהו למשל חנקן , יש שסתום הנפתח ומאפשר לכמות מסוימת x של חנקן לעבור ואז היתר הוא אוויר שדוחף את החנקן לצינור נחושת המגיע לבלוק קרור כמו במערכת קרור מים שיש בלוק עם תעלות שבתוכם עובר המים ? כאן עובר הגז ואז לאחר שהגז עובר בבלוק ומקרר אותו הגז יוצא על ידי צינור נחושת מן הבלוק וממשיך בצינור עד שמגיע לסופו בו יש פתח ליצאת הגז ואז הגז יוצא מן המערכת לאוויר העולם .

עכשיו לבעיות !

צריך לשמור את הגז בכלי שלא יתפוצץ וגם צריך לשמור את כול המערכת שהגז בה לא יפוצץ תצינרות ואת הבלוק

לאחר מכאן צריך לבנות בלוק אז היה הכי טוב למעבר של גז ושהגזז יקרר אותו בצורה הכי טובה

גם כן צריך משהו שידחוף את הגז במערכת

וגם צריך לשים מעין שסתום שיפתח רק מתי שהגז מגיע עליו כם אם הוא היה כול הזמן פתוח לחץ האוויר במערכת תרד ולא תהיה תנועה

מה אתם חושבים ?

הנה תמונה!

tacnon.JPG

אם לא עובד תסנו להכנס ללינק הבא:

http://planet.nana.co.il/exploit/hw/tacnon.JPG

כול הזכיות שמורות לי לא לגנוב

פורסם

אתה תצטרך מאגר ענק של גז לפעולה רציפה, ועדיין תהיה התעבות איך אתה לא חושב על זה ? :screwy:

פורסם

אבל הבלוק היה אטום וגם התושבת של המעבד!

כמו שעושים עם החקנן שעוטפים הכול עם מעין ספוק נוזלי כזה שמתקשה

שתמיד רואים תמונת של זה באקסטרים סיסטמס

פורסם

סבבה אז פתרת את בעית האיטום (תחשוב איך אתה מוריד את הכל כדי להחליף מעבד לדוגמא???). עכשיו מה עם בעית כמות הגז.

אני מניח שבסוף תגיע למסקנה שהכי טוב זו מערכת גז סגורה כמו שרבה אנשים בעולם משתמשים בה.

פורסם

אבל איך עושים מערכת סגורה ? הגז חוזר למכל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים