פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים OC מדהים, אחד החזקים בOCDB! תודה בני אבל עדיין לא משתווה לשיא שלך מקום שני בעולם רבותיי אתם קולטים ?? שני בעולם :jump:ואני בטוח עד כמה שהבנתי את הסיפור מאחורי הלוח הזה ווהבחור שמאחוריו הוא עוד יגיע למקום ראשון כבוד בני כבוד :yelclap:
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים תודה בני אבל עדיין לא משתווה לשיא שלך מקום שני בעולם רבותיי אתם קולטים ?? שני בעולם :jump:ואני בטוח עד כמה שהבנתי את הסיפור מאחורי הלוח הזה ווהבחור שמאחוריו הוא עוד יגיע למקום ראשון כבוד בני כבוד :yelclap: אין ספק בכלל באס הזוי לחלוטין עם אטלון xp ו nf7 , פשוט כל הכבוד ויאלה למקום 1
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים תודה רק צריך לסדר איזה פוטנציומטר 5K שיחליף את ה50/10K הלא מדוייקים שמשרתים אותי כאן ויש מצב לגרד את המקום הראשון בעולם (אני במרחק של 2MHZ )
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים תודה רק צריך לסדר איזה פוטנציומטר 5K שיחליף את ה50/10K הלא מדוייקים שמשרתים אותי כאן ויש מצב לגרד את המקום הראשון בעולם (אני במרחק של 2MHZ ) אם זה הבעיה נגד משתנה 5K עליי :ylsuper:
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים תודה רק צריך לסדר איזה פוטנציומטר 5K שיחליף את ה50/10K הלא מדוייקים שמשרתים אותי כאן ויש מצב לגרד את המקום הראשון בעולם (אני במרחק של 2MHZ ) מה?!?!? בני?!?! :bash: כבר אמרתי לך מה התכנונים שלי בשביל הלוח שלך!
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים שתף אותנו בתוכניות דקל ... בני אני בטוח שעם קירור חנקן נוזלי לגשר הצפוני והדרומי אתה עושה 290 ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.