עבור לתוכן

מה יותר כדאי: Outlook או Outlook Express?

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בthunderbird, הממשק דומה מאוד לזה של outlook express ויש בזה תמיכה מובנית של סינון דואר זבל (עובד מצויין).

פורסם

modgod תתאר לך את המצב הבא:

1. כל דואר שנשלח לGMAIL שלך, נשלח אליך למחשב, אבל ההודעות לא נמחקות, הם נשארות במקביל גם באתר של GMAIL

מה שאומר שאם ישלחו לך 500 מגה היום, תוריד אותם למחשב, ו500 מגה מחר, תוריד אותם למחשב.. התיבה תסתם כי נשלח גיגה מייל שעכשיו שמור באתר של GMAIL

2. כל דואר שנשלח לGMAIL שלך, נשלח אליך למחשב, וברגע שאתה מוריד למחשב, הם נמחקות מהאתר של GMAIL כי הם מסיקים שכבר יש לך את ההודעה במחשב לא צריך לשמור אותה יותר

מה שאומר שאם ישלחו לך 500 מגה היום, זה ימחק מהאתר שלהם, ועוד 500 מחר ושוב תוריד למחשב, התיבה שלך בGMAIL תיהיה ריקה לגמרי ולא תסתם..

השיטה הראשונה טובה למי שרוצה שמירה על המידע שלו והוא לא יגיע לגיגה מייל בזמן הקרוב

השיטה השניה טובה למי שלא צריך שההודעות שלו ישמרו לעד, והוא חושב שהוא יגיע מתישהו לגיגה מיילים.. (:

glassmoon, מסכים לגמרי, כל המוצרים של מוזילה לדעתי מצויינים ואם לומדים לעבוד עם כל האפשרויות ומתקינים קצת תוספות התוכנה הופכת להיות מדהימה ושום אווטלוק לא משתווה לה

מה גם שיש מלא באגים חורי אבטחה וקדומה במוצרי מיקרוסופט ככה ששימוש במוצרי מוזילה בדרך כלל גם בטוח יותר

אבל עדיין האוטלוק אקספרס מאוד נוח לשימוש (גם לאנשים שלא מבינים הרבה) ואין שום צורך לשחק עם הפונטים בעברית הוא תומך ישר אחרי ההתקנה בצורה מלאה בלי בעיות.

פורסם

יש לך מושג אולי איך לגרום לאוטלוק לשמור עותק של הודעה ספציפית על השרת?

נגיד סיסמאות, או מידע אחר שהייתי רוצה שיהיה נגיש דרך הווב-מייל, אבל בבית עדיין להשתמש באוטלוק

פורסם

זה לא ממש הגיוני

כי ברגע שאתה באופציה למחוק מהשרת כל הודעה שמתקבלת

עד שאתה רואה את הסיסמא באווטלוק, היא כבר נמחקה מהשרת.. אתה לא יכול לשחזר אותה אחורנית

אם אתה יודע שעוד 2 דקות יגיע מייל עם הסיסמא, אתה יכול להגדיר לשמור הודעות בשרת, ואחרי קבלת המייל להחזיר למצב הקודם..

פורסם

התכוונתי בממשק ווב-מייל

ברור שאין דרך חזרה ברגע שכבר ההודעה נמחקה

פורסם

נו בסדר לזה התכוונתי..

אתה רוצה שהדואר לא ישמר בוואב מייל, רק באווטלוק (ימחק לאחר ההורדה)

אבל שהודעות ספציפיות כן ישמרו בוואב מייל בכל מקרה, כי אתה רוצה שהם היו נגישות מכל מקום?

אם לא לזה התכוונת, אתה מוזמן להסביר את זה פשטות שגם אנשים כמוני (::)) יבינו..

פורסם

בדיוק הבנת נכון

חשבתי אולי יש איזה טאג מסוים שאפשר לתת לדברים בווב מייל שימנע מהם להימחק (דברים שאני תמיד ארצה כמו סיסמאות וכדומה)

ככה גם אם האוטלוק מוחק הודעה אחרי שהוא הוריד אותה הווב-מייל/שרת יחזיר אותה מאיזה קאש, או לחלופין האוטלוק ידע לא למחוק אותה.

חיפשתי מספר פעמים ולא מצאתי, ככה שאני מניח שזה קצת יותר מידי לצפות מכל האימיילים החינמיים...

פורסם

בGMAIL שאתה מקבל הודעה, אפשר להפנות אותה לתיקיה משלה

אתה יכול לנסות להעביר את האימייל המבוקש מהתיקיה הראשית של ה INBOX לתיקיית משנה ולהגדיר את המייל בתור ארכיון

זה אמור לשמור אותו בשרת של GMAIL ולא למחוק אותו.

בקשר למיילים של אתרים אחרים, אין לי מושג.

פורסם

glassmoon, מסכים לגמרי, כל המוצרים של מוזילה לדעתי מצויינים ואם לומדים לעבוד עם כל האפשרויות ומתקינים קצת תוספות התוכנה הופכת להיות מדהימה ושום אווטלוק לא משתווה לה

מה גם שיש מלא באגים חורי אבטחה וקדומה במוצרי מיקרוסופט ככה ששימוש במוצרי מוזילה בדרך כלל גם בטוח יותר

אבל עדיין האוטלוק אקספרס מאוד נוח לשימוש (גם לאנשים שלא מבינים הרבה) ואין שום צורך לשחק עם הפונטים בעברית הוא תומך ישר אחרי ההתקנה בצורה מלאה בלי בעיות.

Vatos-Locos, רציתי להדגיש את זה שבOutlook Express אין סינון דואר זבל מובנה כמו בthiunderbird, זה נראה לי יתרון משמעותי, במיוחד למי שהיה מקבל מקודם 30-50 הודעות ספאם כל יום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים