פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מה שכתבתי בכותרת.פעם ראשונה שאני הולך להשתמש באחת מהתוכנות האלה, אז אפשר בבקשה הסבר קטן+איך להגדיר אותם?אני עם אינטרנט זהב מחובר, משתמש באימייל של GMAIL.תודה
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים האווטלוק של האופיס תוכנה כבדה יותר, מפורטת יותר (משמשת בעיקר לסידור עסקים ומשתמשים פוזאיסטים שמרגישים חשובים..)האקספרס היא גירסא LITE, היא קלילה יותר עם פחות אופציותתבחר מה שנוח לך...
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר אני אלך על הקלילה יותר, EXPRESS. רק בבקשה תסביר לי איך להגדיר בה את הכל... כי אני ממש לא מסתדר איתה בנתיים, ולא יודע גם איך לסדר את ההגרות של הגימייל... בה.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים יש הוראות להגדרב ב gmailובנוסף יש קובץ שמגדיר אוטומטית חשבון gmail ב outlook expressפשוט תיכנס ל help בחשבון ה gmail שלך
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר תודה רק עוד שאלה קטנה: כששולחים לי אמייל בעברית מאתר מסויים ל-GMAIL, לא מצליח לקרוא את העברית (כל מיני סימנים מוזרים).... אז כשהאימייל יגיע ל-Outlook Express, אני אוכל לקרוא רגיל את האימייל?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים תודה רק עוד שאלה קטנה: כששולחים לי אמייל בעברית מאתר מסויים ל-GMAIL, לא מצליח לקרוא את העברית (כל מיני סימנים מוזרים).... אז כשהאימייל יגיע ל-Outlook Express, אני אוכל לקרוא רגיל את האימייל? כן
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים ה GMAIL הוא בחינם ?ויש לו POP3 ?עוד משהו, מה יותר טוב:outlook express או thunderbird ?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים ה GMAIL הוא בחינם ?ויש לו POP3 ?עוד משהו, מה יותר טוב:outlook express או thunderbird ?הוא בחינם אבל אתה צריך לקבל הזמנה ממישהו שכבר יש לו Gmail.אם אתה מעוניין אשמח לשלוח לך הזמנה רק ציין את כתובת האיימיל שלך.יש לו POP3ולגבי השאלה השלישית אין לי מושג מה זה thunderbird.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים הוא בחינם אבל אתה צריך לקבל הזמנה ממישהו שכבר יש לו Gmail.אם אתה מעוניין אשמח לשלוח לך הזמנה רק ציין את כתובת האיימיל שלך.יש לו POP3ולגבי השאלה השלישית אין לי מושג מה זה thunderbird.אחלה, אבל זאת גירסה שפועלת טוב? היא לא בטא נכון?אם היא לא בטא אז אני אשלח לך ת'אימייל שלי בהודעה פרטית.thunderbird זה כמו outlook express רק של מוזילה.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים לפי מה שאני הבנתי, ג'ימייל כרגע בגירסת בטא והיא תישאר כך עד שתפתח לציבור בחינם (זאת אומרת שיוכלו להירשם ללא צורך בהזמנות...).אין לך מה לדאוג הכל עובד אחלה.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים ראיתי פה הרבה שאלות ולא ממש שמתי לב מי קיבל תשובה ואיךהבעיה בעברית בGMAIL זה בממשק שלהם, וכשאתה מקבל דרך שרת POP3 אתה עוקף את כל הממשק, ככה שהתמיכה בעברית היא תלוי בתוכנת הדואר שלך בלבדמפה לשאלה הבאה, לגבי התוכנה Thunderbird של מוזילה, היא תוכנה מצויינת וקלה לשימוש, הבעיה היא שוב העברית, עקרונית אתה יכול לקרוא ולשלוח עברית אבל לא בצורה מושלמת כמו אצל תוכנות מיקרוסופטכמו שכבר נאמר פה יש קובץ EXE פשוט לתפעול שמכניס לך את פרטי GMAIL לתוך האווטלוק, חשוב להגדיר את החשבון שלך בג'ימייל לשימוש ב POP3 בצורה שנוחה לך (שמירת ההודעות גם בממשק הגימייל (דבר שיגביל אותך לגיגה מיילים גם כאלה שכבר קיבלת בתוכנה!) או מחיקה של המיילים לאחר קבלתם לתוכנה.)בהצלחה (:כדרך אגב מי שמעוניין בחשבון GMAIL יכול לפנות לתארד הראשי בפורום "כללי", כל פעם פותחים על זה תארד חדש וחבל.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר (שמירת ההודעות גם בממשק הגימייל (דבר שיגביל אותך לגיגה מיילים גם כאלה שכבר קיבלת בתוכנה!) או מחיקה של המיילים לאחר קבלתם לתוכנה.)אממ, לא ממש הבנתי. אתה יכול להסביר יותר בבקשה ולהגיד מה כדאי מבין שתי השיטות האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.