עבור לתוכן

הורדתי AZERUS וזה אומר לי שעלי להוריד JAVA 2 .מה בעצם אני מוריד?

Featured Replies

פורסם

פשוט תרכז את כל השאלות שלך.

לדוגמא: ת'רד אחד עם כל השאלות שיש לך על האזוראוס/ביטורנט.

עוד ת'רד אחד שקשור לאבטחה(אנטי-וירוסים פיירוואל וכד')

פורסם
  • מחבר

אתה צודק,הבעיה שאם נניח מופיע לי בעיה,אני לא אחכה עד שתופיע לי עוד בעיה בנושא.אז אני פותח עץ חדש.

לדוג' השאלות על האנטיוירוסים זה לא קשור אחד לשני, קודם חשבתי האם יש לי אנטיוירוס טוב ושאלתי את זה, ורק  4 שעות אחרי זה קרתה לי הבעיה השניה עם הFUCKUP של האנטיוירוס .

פורסם

בשביל זה יש כפתור "עריכה" שבו אתה יכול להוסיף / לשנות את מה שכתבת, תפסיק למצוא תרוצים!

פורסם

Falco, פתחת שישה דיונים ביום אחד. זה יותר מדי. אם יש לך מספר שאלות, כתוב אותן בדיון אחד. אם נזכרת במשהו לאחר מכן, אל תפתח דיון חדש. השתמש בכפתור ה"עריכה".

פורסם
  • מחבר

אוקיי,שמעתי,מקווה שהפנמתי,בכל מקרה אני באמת אשתדל להשתמש בעריכה במקרה של בעיות דומות.

העניין הוא שלפעמים למרות שהבעיות דומות,אם יש לי בעיה מסוימת אני רושם אותה בכותרת, אבל אם יש לי בעיה באותו נושא אבל לא כזאת,מי שיקרא את הכותרת לבעיה הראשונה ולא ידע את התשובה אליה,הוא לא יכנס לעץ, אבל הוא יכול היה לענות על הבעיה השניה.

אז בקיצור אני שואל יש אפשרות לערוך כותרת?

אבל בכל מקרה סבבה, אני אנסה פשוט לעשות כותרות יותר כלליות.

נ.ב יש הבדל בין תרוץ לסיבה >:(.זה לא שאני מנסה לזבל את הפורום.

פורסם

אתה יכול לערוך את הכותרת שלך מתי שתרצה , פשוט תשתמש בכפתור modify.gif ותערוך את ההודעה הראשונה בדיון.

פורסם

תודה.

סתם עוד שאלה,מישה הוריד את JAVA מהאתר שלהם,תעשו בדיקת וירוס.אצלי הוא מצא 4 טרוינים. איך אצלכם?

חחחחחחחחחחחחחח!!! אהבתי! :lol:

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לערוך את הכותרת שלך מתי שתרצה , פשוט תשתמש בכפתור modify.gif ותערוך את ההודעה הראשונה בדיון.

אה...יש בזה משהו  :kopfpatsch::) :) :)

דרך אגב איך עושים 2 ציטוטים באותה הודעה?

פורסם

כשאתה נמצא בחלון של כתיבת ההודעה , תגלול לתחתית העמוד ותראה את התגובות של המשתמשים שהגיבו בדיון.

מעל כל הודעה של משתמש כלשהו רשום לך בקטן 'הכנס ציטוט' , תלחץ על זה וזה יצטט לך את ההודעה , ככה תוכל להמשיך לצטט כמה שתרצה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

הםםם,אחלה...

רק שאצלי משום מה הוא פותח חלון פצפון(זה רק אני או "שפצפון" זה מילה ממש הומואית?מי אומר פצפון?) כזה שרושם שההתחברות נכשלה.וככה לכל ה"הכנס ציטוט"ים שלי. :)

יש אפשרות לתקן את הבעיה?

פורסם

כשאתה לוחץ על הכפתור של 'הכנס ציטוט' אמור להיפתח לך חלון קטן לכמה שניות ואז הציטוט נכנס לגוף ההודעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים