עבור לתוכן

הורדתי AZERUS וזה אומר לי שעלי להוריד JAVA 2 .מה בעצם אני מוריד?

Featured Replies

פורסם

ולמה אין לי את זה אוטומטית בWIN?

פורסם

ה JAVA שיש ל WINDOWS הוא לא תיקני, SUN תבעו את MIRCOSOFT ויש סיפור גדול מאחורי זה... לא משנה כלכך, פשוט תוריד JRE....

גם רשום לך מאיפה באתר הבית של AZAREUS או שאתה פשוט גם יכול ללכת ל JAVA.COM ולהגיד לו DOWNLOAD NOW..

פורסם

אבל אין דרך אחרת כי זה מוסיף תוכנה מפגרת של ג'אווה למחשב אין איזה ג'אווה יותר נורמלית??

פורסם

אבל אין דרך אחרת כי זה מוסיף תוכנה מפגרת של ג'אווה למחשב אין איזה ג'אווה יותר נורמלית??

לא הבנתי מה אתה רוצה.. מה זה"תוכנה מפגרת של ג'אווה למחשב" ? JAVA פיתחה חברה בשם SUN שהיא משווקת אותה... ה JAVA הכי טוב (ל WINDOWS) מה לעשות, היא של SUN... למערכות הפעלה אחרות כמו LINUX נראה לי שיש סוגים שונים, אבל זה לא משנה כלכך. (וחוץ מזה, אם JAVA מפריע לך, תשתמש בתוכנת BT אחרת...).

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני טועה, אבל הורדתי מהאתר של JAVA את הINSTALLER שלהם(1.35MG) וזה התקין לי 65 MG. זה נורמלי????

פורסם

כן

פורסם

אם ה 65 מ"ב כל כך מפריעים לך תשתמש בתוכנת BT רגילה. אני לא מרגיש שום הבדל במהירות (ניסיתי את שתיהן). בשתי התוכנות אני מוריד על 50+.

פורסם
  • מחבר

תודה.

סתם עוד שאלה,מישה הוריד את JAVA מהאתר שלהם,תעשו בדיקת וירוס.אצלי הוא מצא 4 טרוינים. איך אצלכם?

פורסם

תודה.

סתם עוד שאלה,מישה הוריד את JAVA מהאתר שלהם,תעשו בדיקת וירוס.אצלי הוא מצא 4 טרוינים. איך אצלכם?

אם הורדת מ JAVA.COM או SUN.COM ומצאת וירוסים, אז או שהמחשב שלך מלא בוירוסים לפני כן, או השאנטי וירוס שלך לא מעודכן / סתם דביל...

פורסם
  • מחבר

וואלה, אז יש מצב שזה אצלי!

תודה! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

רק רציתי לציין שלא פתחתי נושא חדש אלא סם עשיתי שאלה קצרה בנושא קיים,ת השאלה המלאה עשיתי בעץ נפרד,ואני לא בטוח שזה ממש קשור.

נ.ב הפעם השתמשתי בעריכה. :) :) :)

פורסם

וואלה, אז יש מצב שזה אצלי!

תודה! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

מכיוון שאתה חדש, תקרא את חוקי הפורום...

אין צורך להפציץ אלף נושאים חדשים על בעיה אחת (זה גם אסור), כמו שעשית על האנטיוירוס...

וגם, כשאתה רוצה להוסיף משהו לפוסט שכבר כתבת, פשוט תשתמש בכפתור "עריכה" ותוסיף לפוסט הקודם במקום לפתוח חדש, זה גם אסור...

פורסם
  • מחבר

מה שכתוב.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שלך לשאול את כל השאלות בת'רד אחד? למה להציף את הפורום עם כל השאלות שלך?!

בקשר לשאלה שלך - תאשר את זה , מכיוון שהקליינט של האזוראוס לא יכול לפעול בלי הג'אווה.

פורסם

אני מקווה שהורדת ממקור טוב מהסיבה שלפעמים מצמידים אליהם עלוקות

בלי javaw התוכנה AZERUS לא תפעל לכן צריך לאפשר

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לפתוח תרד אחד לכל השאלות כי זה לא שיש לי מאגר שאלות ואני פותח עצים שונים.פשוט אני שואל כשאני מבחין בבעיה.במקרים שיש לי כמה שאלות אני רושם את כולן בעץ אחד.

מצטער אם זה נראה שאני מציף,פשוט צצות לי הרבה שאלות שונות כל הזמן. :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

סליחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים