עבור לתוכן

שאלה על SYMANTEC ANTIVIRUS גרסא 9.0.0.

Featured Replies

פורסם

לפני חצי שעה גלשתי לאתר רוסי נידח כשלפתע הופיע הודעהשהאנטיוירוס איתר וירוס.הוא המשיך עם האיתור וגילה שיש עוד כמה טרוינים הוא הצליח למחוק את הטרוינים אבל בוירוס הוא רשם שאי אפשר למחוק. שם הוירוס:BLOODHOUND משהו(יש המשך שאני לא זוכר). ניתקתי את האינטרנת עשיתי SCAN למחשב והפעם הוא לא גילה את הוירוס,אבל כן גילה כמה טרוינים בתיקיה של הJAVA שהורדתי מהאינטרנט. עשיתי RESTART הWINDOWS נכנס אממה יש בעיה, תמיד בSTARTUP של הWIN (XP( מופיע בפינה הימנית האייקון של המגן הצהוב.הפעם זה לא היה שם .בדקתי בMSCONFIG חלק מהאופציות נעלמו,וגם בRUN כשאתה רושם משהו ןלוחץ אנטר אז זה זוכר את מה שרשמת, ואם אתה לוחץ על החץ למטה זה עושה לך אופציות לבחור מה אתה רוצה לרשום,אז גם זה נעלם.

עשיתי עוד הפעם סריקה לוירוסים וזה לא מצא כלום.

מישהו יודע איך אני מחזיר את האייקון? מה זה אומר שהוא לא שם? והאם יש לי איזושהי בעיה?

דרך אגב בחלק של הQURANTINE היו קבצים מזוהמים שהוא שמר בבידוד. מחקתי אותם .עשיתי טעות?

PLZ תענו. :-\ :-\ :-\

פורסם

לגבי הבעיות עם שורת הRUN אין לי ממש מושג ממה הדבר נובע.

לגבי הופעת האייקון הצהוב - הוא בד"כ מופיע כאשר האנטי-וירוס במחשב לא מתקשר היטב או אינו מותאם לווינדוס SP2.

במידה והוא נעלם לך זה בהכרח דבר רע - תיכנס ל"מרכז האבטחה" בלוח הבקרה ובדוק שם האם הפיירוול עובד והאנטי וירוס מזוהה ע"י המערכת.

המצב הרצוי הוא כאשר מופיע אור ירוק בסמוך לכל אחד מהסעיפים.

פרט לכך אני ממליץ לך לסרוק את המחשב עם תוכנת ספייוור מעודכנת ואח"כ שוב עם אנטי וירוס אחר שאינו נורטון - תוכל למצוא תוכנות אלו בwww.download.com.

במידה וסרקת הכל ועדיין המחשב עושה בעיות מומלץ שתבדוק אפשרות לSYSTEM RESTORE - יכול להיות שיש לך אפשרות לשחזר למצב בו המחשב תיפקד היטב.

ולגבי מחיקת הקבצים מההסגר אין לך מה לדאוג. האנטי וירוס מאחסן קבצים בהסגר כאשר הוא חושד בהם שהם מזיקים, ולכן מחיקה שלהם לא אמורה להזיק בשום אופן.

בכל מקרה במידה ולא הצלחת לפתור את הבעיה נסה לתת תיאור יותר מדוייק של הבעיה (אם אפשר בתוספת צילומי מסך) ואנסה לתת לך כיוון אחר.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לSECURITY CENTER והפיירוול עובד,אבל במקרה של האנטיוירוס הוא רושם שהSYMANTEC מדוח שהוא מותקן,אבל  הסטטוס שלו UNKNOWN.

הורדתי מהאינטרנט גרסאת טריאל של  האנטיוירוס  של KASPAROV,וגרסאת טריאל של SPYDOCTOR, עשיתי הרצה לשניהם(עשיתי UNINSTAL לסימנטק לפני ההתקנה של קספרוב) .האנטיוירוס לא מצא שום וירוסים,הDOCTOR מצא לי 4 מרגלים, אחד מהם הורדתי (שככתי את השם שלו)(דרך אגב עוד שאלה:מותר להוריד את CYDOOR? אני לא בטוח אם זה SPY),האייקון של קספרוב כן הופיע ואפילו אמר שחסם לי מתקפה מאיזה מחשב(שככתי שם),שזה מוזר כי אני לא זוכר שעצבנתי מישהו,או שהורדתי משהו שיגרום לזה.כשהרצתי את האנטיוירוס לסריקה בכל המחשב, הוא היה די איטי אני לא יודע אם זה טוב,אבל החלטתי להשאיר אותו, הקטע שאז משום מה כל המחשב התתחיל להאיט בצורה מטורפת(3 דקות לפתוח את חלון "המחשב שלי") , אז עשיתי UNINSTAL לקספר והתקנתי את סימנטק עוד הפעם(חשבתי שאולי הבעיה אז תיפתר לבד,מפגר שכמותי :screwy::silly:).

בקיצור אני עדיין אם סימנטק ובלי אייקון(ובלי SYSTEM RESTORE מכיוון שלא שמרתי כלום מקודם :s07:).

דרך אגב שאלה לא ממש קשורה, אבל אם כבר אז כבר, האם מהירות סריקה של מחשב משפיעה על איכות? כלומר תוכנה שסורקת יותר לאט,יותר טובה כי יש לה יותר מאגר מידע לבדוק ממנו?

אה ובקשר לצילומי המסך ...אני לא ממש בטוח איך עושים את זה.     

?

פורסם

1. Cydoor הוא ספייוור מאוד מוכר שמציג פרסומות שמשתלטות על הדפדפן. תעיף אותו.

2. כדי לדגום צילום מסך בצורה פשוטה פשוט תעלה את המסך שאתה רוצה לדגום ותלחץ על כפתור PRINT SCREEN במקלדת - עכשיו תפעיל את תוכנת PAINT

("צייר" בעברית), תפתח דף ידש ופשוט תלחץ "עריכה" - "הדבק" והמסך יועתק מהזיכרון אל תוך התוכנה.

שמור את הקובץ ועכשיו יש לך קובץ עם תמונת המסך שדגמת - מזל טוב.

3. איטיות הסריקה לאו דווקא אומרת משהו על יעילותה. ישנן תוכנות שסורקות מהר ומוצאות יותר מאחיותיהן שסורקות לאט.

הכל תלוי בשיטות הסריקה ובאלגוריתמים שהתוכנה מחפשת בעזרתם וירוסים - ובכל תוכנה זה סיפור אחר.

בקיצור - תתעלם.

4. הבעיה הרצינית שלך כרגע היא התאוששות מהכאפה שהמחשב חטף ובדיקה אם אין עוד טרויאנים שאיזה מישהו השאיר לך כדי שיוכל לשחק לך במחשב מהבית שלו.

אם אתה חושב שאנשים פורצים לאנשים אחרים למחשב רק כי הם עשו להם משהו אז תתעורר.

מי שפורץ לך למחשב רוצה להנות, וההנאה שלו זה להרוס לאנשים אחרים את המערכת ואח"כ לספר לחברים שלו, או לבדוק אם פרטי כרטיס האשראי שלך נמצאים במחשב שלך ולצאת לקניות על חשבונך.

בכל מקרה - לא מעניין אותו מי אתה ואם עשית או לא עשית לו משהו.

מה שאתה צריך לעשות הוא לפהעיל מחדש את המחשב ולהתנתק לגמרי מהאינטרנט - אל תתחבר בזמן הבדיקות.

אח"כ תתקין אנטי וירוס בצורה מסודרת ותנסה גם להריץ את סורק הדיסק לבדוק אם זאת לא בעיה פיזית בכונן.

תסרוק ותסרוק עד שתהיה בטוח שאין לך שום דבר ואח"כ אם הבעיה לא נפתרת תתחיל לגבות את המידע שלך - כי כנראה שזה משהו חדש שבינתיים אין לו פתרון.

אם גיבית הכל תפרמט (רק אם ממש ניסית הכל) ותגמור עם הסיפור הזה לתמיד.

דרך אגב וחשוב מאוד - הווינדוס שלך מעודכן מהאתר של מייקרוסופט בכל העידכונים האחרונים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים