עבור לתוכן

כרטיסי מסך ליבה עד לאן ??????

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיע ליותר mhz אבל שאני מריץ 3dmark0x יש לי תקיעות (ממש תקיעה...כמו במשחקים 'רגילים' שזה פעם ב.. נתקע) שאני חושב שהם נובעות מהVcore שהוא נמוך יחסית לשאר ה6800series שהם 1.3 ו1.4 + 2מולקסים בהתאמה...

מה שכן לבעלי nVIDIA יש תוכנה בשם Onmi Extreme Edit (אני כמעט בטוח,אם זה עקרוני למשהו אני יביא את השם המדויק יותר מאוחר) שאפשר להגביר איתה את הVcore לעד 1.5  8)

אנסה אותה באחד מן הימים...

אם אתה יודע  שהGT לדוגמא מקבל -1.4-1.5 וכבר פתחת לו את הצינורות אז כנראה באמת שחסר לו מתח בגלל ה4 צינורות הנוספים אחרי זה ההבדל היחיד עד כמה שאני יודע זה רק בזיכרון

לדעתי כבר עכשיו תנסה להעלות לו את המתח ל1.4( אם שלך מקבל1.3 ) ותנסה גבהים חדשים ותראה אם הולך

• תגובות 38
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלי עכשיו מקבל 1.2 (דיפולט)

וכמו שאמרת אני ינסה ויעדכן!

ועם המעבד זה לא הסוף אני יכול לסגור 255 באס אבל (בנתיים) אין קירור מתאים.

עריכה: כעיקרון אני לא יודע אם Vcore נמוך (1.2 כשיש לGT 1.3 ולU 1.4) או שדווקא OverHeat בזמן הרצת 3DMark0x

(אם למשהו יש תוכנה שמנהלת LOG של טמפ' כרטיסי מסך ל5 דקות~ לדוגמא ואחר כך מביאה תוצאות *מינימום *מקסימום *ממוצע אודה לו אם יקשר אותי אליה)

אני (וחבר:) ) בימים הקרובים הולך לבצע מודינג מקיף שכולל סליבינג קיט,מולקס קיט,SF2 120MM בגג, חירור גרילים של מאווררים ו-וונטק ספקטרום באופציה (תלוי מה יהיו הטמפ'  אחרי המוד) ואולי גם זלמן 7000 ALCU

ועוד כל מיני טוויקים לשיפור זרימת האוויר.

עכשיו בדקתי בORB ואני מקום שני בעולם עם 6800nu

אם אתם רצים לאמת את הדברים שימו לב שמדובר ב native 6800nu ולא GT עם 12 צינורות (שמגיע עם GDDR3)...

לאמיתו של דבר אין מצב לעבור את 1GHZ עם DDR1 (מגבלה חומרתית עד של DDR1 כמה שאני יודע,אז שימו לב שזה פחות מ 1000 כי אם זה יותר זה GT עם 12 צ'ע לדוגמא Asus V999GE וכו'...)

הבחור מהמקום הראשון

הפרש של 154 מהמקום הראשון בעולם!

ויש לי להגיע עם המעבד ל255 באס

אה כן...יש לו ג'יגה זכרון אם היה לי ג'יגה בכלל לא הייתי רואה אותו

והוא נתן vcore מ1.2 ל1.5 והצליח טיפונת מעל מה שהצלחתי בלי vcore  :cool2:

פורסם

המקום הראשון עם 5.5k ואתה לא מופיע...

אתה מדורג רביעי עם התוצאה שלך (אז תפרסם אותו בORB) יפה מאוד !

אתה רביעי רק עם דרייברים מאושרים, אם בודקים לפי כל הדרייברים .... אתה לא בדף הראשון :\

מקום ראשון עם 6.2K

פורסם

הרגתה את הבן אדם

יבשתה אותה קשות

פורסם

אני ממש מרוצה מהתוצאות שאתה מציג ידידי.

אבל לא נראה לי שהבקר טמפרטורה שלך עובד כמו שצריך כי זה פשוט לא הגיוני שזה רץ כ"כ מהר על כזאת טמ"פ או שיש לך ממש ממש הרבה מזל.

לגבי שינוי המתח הוא ייתן לך עוד כמה הרצים יציבים לליבה מה שמשפר משמעותית את הביצועים.

אבל תעשה את זה בזהירות.

עצה שלי שים משהוא כמו מדחום על ההיטסיק ותבדוק את הטמ"פ...

מעניין אותי מה תהייה התוצאה.

פורסם

נראה לי שהוא הגיע למקסימום של הליבה

פורסם

המקום הראשון עם 5.5k ואתה לא מופיע...

אתה מדורג רביעי עם התוצאה שלך (אז תפרסם אותו בORB) יפה מאוד !

אתה רביעי רק עם דרייברים מאושרים, אם בודקים לפי כל הדרייברים .... אתה לא בדף הראשון :\

מקום ראשון עם 6.2K

ובכן,תקרא את ההודעה שלי במלואה

אם אתם רצים לאמת את הדברים שימו לב שמדובר ב native 6800nu ולא GT עם 12 צינורות (שמגיע עם GDDR3)...

לאמיתו של דבר אין מצב לעבור את 1GHZ עם DDR1 (מגבלה חומרתית עד של DDR1 כמה שאני יודע,אז שימו לב שזה פחות מ 1000 כי אם זה יותר זה GT עם 12 צ'ע לדוגמא Asus V999GE וכו'...)

בדקתי בהגדרות הבאות

CPU : ALL

Grapics Chipset : GeForce 6800

Driver Setting : ALL

3DMARK Version : 1.1.0

וקח לדוגמא את הפרוייקט הראשון שקיבל 6200,זה Asus V9999GE כלומר GT עם 12 צ'ע (ועם GDDR3) ושתי חיבורי מולקס ונמכר במחיר של pure GT

ככה שאין ממש סיבה הגיונית להשוות אותו לnative NU

המעבד שלי נצלע על 240*10 יש לי קירור סטוק (היטסינק גרוע+מאוורר 60mm) על המעבד אני יתפאס על זלמן AlCu ויסה להגיע לשחקים גבוהים יותר...

פורסם
  • מחבר

יש לך תוצאה יפה בלי קשר מה המיקום שלך בORB (ד"א גם אני לא מצאתי אותך)

אז פרסם אותה

למי שכתב שהגעת למקסימום

מנסיון שלי ומדריכים שקראתי נהפוך הוא ככל שהליבה שלך רצה במהירויות יחסית גבוהות על מתח נמוך

כך רוב הסיכויים שהיא אוברקלוקרית מעולה שתרים לה מתח תוכל להרים מהירויות גבוהות יותר באמת שאני לא מבין למה אתה לא מרים לה קצת מתח ומרים מהירות לרף חדש

במיוחד שאתה אומר שמישהו שם מגיע פחות או יותר לאותם מהירויות כמו שלך עם יותר חשמל

ועוד משהו למרות הניסיונות המבורכים שלך להגיע ל260 באס ב3DMARK05 זה לא ממש יעזור לך

מאד יעזור ב01 קצת פחות ב03 וכמעט בכלל לא ב05 בהצלחה בכל אופן

וייאאאללהה פרסם

פורסם

לא ברור לי, אני עושה חיפוש כמו שאמרת והאחרון בדף הראשון הוא עם תוצאה של 5181...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים