עבור לתוכן

מה אתם אומרים על SYMANTEC ANTIVIRUS?והאם יש מצב שאני מקבל אנטי וירוס עם וירוס?

Featured Replies

פורסם

SYMANTEC גרסא 9.0.0.

פורסם

בגדול, חרא של אנטיוירוס... אבל עדיין כולם משתמשים בו...

גוזל משאבי מערכת בטירוף.. (אני לא יכול לצרוב כשה AUTOPROTECT עובד)...

כמו כן, אם קנית אותו מאריזה מקורית אין כמעט סיכוי שיש בו וירוס.. אם השגת אותו בדרכים לא חוקיות, אז ברור שיתכן שיש בו וירוס, אבל זה כבר על אחריותך כי פה לא עוסקים בתוכנות כאלו....

פורסם
  • מחבר

לא, אני שואל בכלליות כדי לדעת אם כדי לי להוריד אנטי וירוסים מהרשת. אני פשוט רואה פה המלצות לאנטי וירוסים שונים, ופשוט למקרה שאני ארצה להחליף.

וכשאתה אומר משאבים למה ספציפית אתה מתכוון? (אני די NEWB כמו שאפשר להבין מהשאלות שלי ;))

ולמה אנטי וירוסים מסוימים לוקחים משאבים בצורה שונה? אני מתכוון שאם SYMANTEC כל כך גרועים,למה לדוגמא הם לא מסתכלים על אנטי וירוס אחר שגוזל פחות משאבים ובגרסא הבאה מיישמים את העקרונות שלו?

פורסם

לא, אני שואל בכלליות כדי לדעת אם כדי לי להוריד אנטי וירוסים מהרשת. אני פשוט רואה פה המלצות לאנטי וירוסים שונים, ופשוט למקרה שאני ארצה להחליף.

וכשאתה אומר משאבים למה ספציפית אתה מתכוון? (אני די NEWB כמו שאפשר להבין מהשאלות שלי ;))

ולמה אנטי וירוסים מסוימים לוקחים משאבים בצורה שונה? אני מתכוון שאם SYMANTEC כל כך גרועים,למה לדוגמא הם לא מסתכלים על אנטי וירוס אחר שגוזל פחות משאבים ובגרסא הבאה מיישמים את העקרונות שלו?

מכיוון שאתה NOOB, תדע שאסור בפורום לדבר על דברים לא חוקיים, דבר לא חוקי למשל זה "להוריד אנטי וירוס מהרשת", כי אז לא קנית אותו ואז עברת על החוק (לא שאיכפת לנו), אבל אנחנו פה פשוט לא מדברים על דברים כאלו...

משאבים, זה אומר שכל פעולה שהמחשב עושה להארד דיסק או ל CD שלך, אז ה NORTON עושה בדיקות מטורפות שגורמות למחשב להיות לאט יותר ואז למשל כשאתה צורב דיסקים לפעמים יכול להיות מצב שהדיסק לא יצא טוב וכו'...

ולמה הם לא משנים את זה ? כי הם כמעט מונופול... רוב האנשים משמתשמים בתוכנה שלהם בצורה עיוורת, אז לא מזיז להם לשפר את הטכנולוגיה שלהם...

פורסם

אני לא ממש מבין מה זה SYMANTEC ANTIVIRUS....

אתה מתכוון ל Norton AntiVirus? אם לא, אז אתה יכול לפרט?

פורסם

מהרשת אפשר להוריד גם בצורה חוקית!

סימנטק זה החברה שמפתחת את הנורטון אנטיוירוס... במשאבי מערכת הוא מתכוון לזיכרון וזמן "שימוש" במעבד. בנוסף לזה שזו תוכנה מעצבנת שקופצת כל שתי שניות עם התראה נוספת שהאקספלורר עובד און משהו כזה... אני מניח שבסימנטק לא אוהבים את מיקרוסוםט :smile1:

הסיכוי שתוריד גם וירוס עם התוכנה, מהאתר של חברה, הוא אפסי, אבל לא בלתי אפשרי. הכי כדאי לקנות בחנות ולעדכן...

אני ממליץ לך על האנטיוירוס של קספרסקי...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהבנתי.

תודה. :hi:

פורסם

בשביל זה אנחנו (או לפחות חלקנו) פה ;)

פורסם

יש לך את ZONA ALARM+ANTIVIRUS

שזה בחינם

פורסם

עשה חיפוש בפורום ותמצא המון מידע על אנטיוירוסים. הדיון הזה מיותר, לכן הוא ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים