פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים 9600XT מבית גיגבייט ויש לי מספר שאלות האם אני יכול לבצע OC שישפיע על בצורה ניכרת על ההגדרות למשחקי FPS אם כן , איזה קירור הכי משתלם לי להביא מבחינה תקציבית אשר יכלול בתוכו בראש ובראשונה שקט (לא קירור מיים)ושאלה נוספת היא שרק עכשיו התוודעתי לתוכנת הATI TOOLוניסיתי לבצע מציאה של הערך הקסימלי(core/memory) והכרטיס התחיל לעשות רעשים מוזרים אז הפסקתי באמצע אה והוא התחמם משמעותית אשמח אם אקבל הסבר נאה שאבין יותר טוב איך להתייחס לקרטיס שלי ומה אפשר להפיק ממנו ?אה וכמעט שכחתי האם יש קשר ישיר בין הנתון של הליבלה לנתון של הזיכרון -כלומר אם אני מעלה או מוריד מאחד אז האם אני צריך להתאים אליו את השני כמובן תודה מראש
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים מהכרטיס אפשר להפיק את התועלת באמצאות ATI SILENCER (לא זוכר איזה ) וסינקים לזכרונות מנחושת בATI TOOL כשאתה מגיע למהירות שבה אתה רואה חרבושים על המסך (ארטיפקטים) תרד במקצת למהירות היציבה ביותר תריץ 3DMARK 03 כדי לבדוק את יציבות הכרטיס ותשתף אותנו בתוצאות שלך...
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר אוקיי אני מאמין שהבנתי הכל אבל אני צריך לדעת אם אני צריך לשמור על יחס זהה בין העלאות שאני עושה לזיכרונות לבין העלאות שאני עושה לליבה כלומר האם להעלות כל אחד בניפרד בלי קשר ????
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר ויש לי עוד שאלה קטנה אם תוכל לענות לי קרה לי שאני משחק במשחק ופתאום יש לי מסך כחול ריק פשוטו כמשמעו האם זה נובע מבאג במשחק או שזה הכרטיס או אפילו בעיה אחרת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.