עבור לתוכן

מחפש קירור לציפסט אבל שיהיה שקט ביותר...

Featured Replies

פורסם

שלום , אני מחפש קירור כלשהו לציפסט , לא פסיבי (כי אני צריך לאוברקלוקינג)

אבל שיהיה ממש ממש שקט ....

תודה..

פורסם

מאוורר 4X4 שעומד על רגליות גומי מודבקות (תזהר לא להמיס עם הדבק את ציפוי הלכה של הלוח)

פורסם

ומה בדיוק גורם לך לחשוב שקירור פסיבי לא יספיק לך?

פורסם

Usually passive cooling for the chipset is more than enough especialy if it's a good one like the zalman

פורסם
  • מחבר

לא יודע, הנחתי הנחה שזה לא יספיק למקרה של אוברקלוקינג ממש רציני(יש לי קירור מים , ככה שמבחינת מעבד וכרטיס מסך אין בעיה)

יש לי מעין קירור לציפסט שבא עם הלוח , ויש לי מאורר 4*4 ממש ממש שקט ( שלקחתי מה-AeroGate 2) , השאלה מאיפה אני משיג רגליות גומי ממש ממש טובות , כי ניסיתי בכל מיני וריאציות לשים כמו ספוג כזה קצת קשיח וזה לא עזר לרעידות והרעיד את כל הלוח אם דבר שיצר רעש מזמזמם מציק כזה.

האם קירור פסיבי יספיק גם במקרה של אוברקלוק ממש ממש רציני (FSB של 280 + )?

תודה

פורסם

אם הוא טוב ויש לך זרימת אוויר טובה אז לדעתי כן.

פורסם

לי הייתה בעיה עם המאוורר של NF7 שנהרס וגם ראיתי בפורמים אחרים בעולם שהבעיה נפוצה כך שלא מיהרתי ליבואן

פשוט לקחתי מאורר של AMD שבא במקור שמתי דבק דוצדדי למטה הדבקתי חיברתי ללוח אמ ואז בעזרת SPEED FAN אני משקיט אותו ל2000~ RPM

וזהו ככה לפחות אני עשיתי טמפ של הציפ' 28~

פורסם
  • מחבר

מממ..זו בעיה , כי כל הרעיון הוא שאין כמעט זרימת אוויר,

כי בגלל הקירור מים ככה אני רוצה שיהיה כמה שפחות מאוררים (לדעתי 1 חלש על הקייס יספיק)

כעקרון אני רוצה לקנות קירור פסיבי (יש למשל ערכות של 8-10 Heatsinks , ככה לפזר על כל מיני ציפים בלוח אם ובכרטיס מסך)

ככה ייצא לי גם שקט וגם ביצועים מעולים תחת אוברקלוקינג גבוה מאוד.....

פורסם

אוברקלוקינג גבוה מאוד וקירור פסיבי לא הולכים ביחד... אתה תשרוף משו...

פורסם

הצ'יפ סט מתחמם יותר כתוצאה של מתח גבוהה ולא דווקה מFSB גבוהה... איזה לוח יש לך ? כל עוד אין לך איזה VOLT MOD לא צריך להיות לך בעיה בקירור פסיבי...

פורסם
  • מחבר

abit ic-7

מממממ....לא בכל מקרה עדיף לי אקטיבי , מי יודע מה יקרה עם פסיבי, בגלל זה אני צריך המלצה ממישהו על אקטיבי טוב ומאוד מאוד מאוד שקט (בלתי נשמע)

תודה לעוזרים.(וגם לאלה שלא)

פורסם

תשמע.....

באוברקלוק כבד הרבה דברים מתחממים.. לא רק הצ'יפסט, לא רק ה GPU, ולא רק המעבד...

יש המון המון ג'וקים קטנים שאתה צריך לדאוג להם לקירור טוב(תחלופת אוויר טובה) בכדי שלא יישרפו...

אתה לא יכול פשוט לשים קירור למעבד ולצ'יפסט, להעיף את כל המאווררים מהמארז ולעבוד במהירויות מטורפות.

אתה תשרוף משהו.

פורסם

קנה בלוק קירור לצ'יפסט?

פורסם
  • מחבר

לא,זה ברור לי,

חשבתי על לקנות יש חבילות של 10 Heatsinkים קטנים ככה לפזר אותם על כל מיני ג'וקים , ולשים איזה מאורר אחד ככה על המארז שלא יהיה רועש כי סה"כ לא צריך יותר מדי קירור ואיורוור.

לא רוצה לקנות עוד בלוק בגלל שכל חיבור נוסף זה מסבך את העניינים גם ככה יש לי מילארד צינורות במחשב....חחח..

כל מה שאני צריך זה איזה גומי שימנע בצורה יעילה את הרעידות כי יש לי את ההיטסינק המקורי של הלוח ויש לי מאורר קטן שלקחתי מה-AeroGate 2 שיש לי

(מאורר 40 מ"מ עבה מאוד שכמעט ולא מייצר רעש......)

פורסם

לא,זה ברור לי,

חשבתי על לקנות יש חבילות של 10 Heatsinkים קטנים ככה לפזר אותם על כל מיני ג'וקים , ולשים איזה מאורר אחד ככה על המארז שלא יהיה רועש כי סה"כ לא צריך יותר מדי קירור ואיורוור.

לא רוצה לקנות עוד בלוק בגלל שכל חיבור נוסף זה מסבך את העניינים גם ככה יש לי מילארד צינורות במחשב....חחח..

כל מה שאני צריך זה איזה גומי שימנע בצורה יעילה את הרעידות כי יש לי את ההיטסינק המקורי של הלוח ויש לי מאורר קטן שלקחתי מה-AeroGate 2 שיש לי

(מאורר 40 מ"מ עבה מאוד שכמעט ולא מייצר רעש......)

ורוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים