פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים אמממממ תוכנת המרה של פורמט כלשהו ל-MPEG1חיפוש ב-Google לדעתי ימצא לך את מבוקשך..
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים לMPEG1 ?למה?תמיר ל 2, יהיה טוב יותר וקטן יותר ונח לצפייה.תוכנת PROCODER של חברת קנופוס תעשה לך את העבודה הצורה מקצועית מבלי לאבד איכות.נסה את גרסת 1.5 היא תספיק לך.דיי קלה ומקצועית ביותר לרמות גבוהות של עריכות ושינוי פורמט וידאו.בהצלחה
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר לMPEG1 ?למה?תמיר ל 2, יהיה טוב יותר וקטן יותר ונח לצפייה.תוכנת PROCODER של חברת קנופוס תעשה לך את העבודה הצורה מקצועית מבלי לאבד איכות.נסה את גרסת 1.5 היא תספיק לך.דיי קלה ומקצועית ביותר לרמות גבוהות של עריכות ושינוי פורמט וידאו.בהצלחהוזה יעבוד לי על פנטים 1??
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר לMPEG1 ?למה?תמיר ל 2, יהיה טוב יותר וקטן יותר ונח לצפייה.תוכנת PROCODER של חברת קנופוס תעשה לך את העבודה הצורה מקצועית מבלי לאבד איכות.נסה את גרסת 1.5 היא תספיק לך.דיי קלה ומקצועית ביותר לרמות גבוהות של עריכות ושינוי פורמט וידאו.בהצלחהוזה יעבוד לי על פנטים 1??יש תוכנה פשוטה או חינמית?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים אני עניתי לך לגבי ההמרה, בצורה מקצועית.אם זה יעבוד על P1 או לא, זה כבר משהו אחר...איזה מהירות המעבד? כמה זיכרון?והאם הוא "נקי"? (לא מלא בשטויות,אלא דיי חדש מבחינת התקנה)
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר מעבד פנטיו0 166MMX54 SDRAMוכבר ראיתי עליו סרטים, אבל לא יודע באיזה פורמט. אני יודע שפורמט MPEG אבל לא יודע אם 1 או 2.וגם סירטונים קטנים של AVI הוא מראה לי.(המחשב "נקי" מבחינת שטויות)אז איזו תוכנה להמרה תעזור לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.