עבור לתוכן

היום קונה ת'מחשב...צריך המלצה ללוח אם (בעיקבות כל אלה שיצאו לאחרונה )

Featured Replies

פורסם

לא יודע לגבי הזכרונות. סתם TCCD אפילו שהוא מOCZ. ואללה הייתי מנסה לאתר איזה BH5 טוב או הולך על זכרונות VX החדשים של OCZ!

בXTREMESYSTEMS אנשים מרביצים איתם קלוקים מטורפים! 2-2-2-10 על באסים של 280!!! עכשיו זה שווה! אם כבר - אז כבר  ;D

הלוח אם הייתי קונה את האסוס וזהו! כל עוד שהוא במלאי...! עם איזה בוסטר נחמד גם!!!

ספק כח שבחרת כבר לא משהו - שווה לשלם קצת יותר כבור Antec neo power או מפלצות של TAGAN! טובים הרבה יותר!

ומה עם קרור?!?!

מחשב סוף!!!! תתחדש!  :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תשמע, גם הלוח של אסוס לא מפלצת אוברקלוק, בכל הסקירות שלו שקראתי לא ראיתי אותו עובר את ה 250 FSB.

ה Gigabyte K8NXP-9 עבר את כל הסקירות שראיתי עם ביוס Beta שלא ממש אפשר יותר מדי OC (אננדטק הגיעו איתו ל 250 שהיה המקסימום האפשרי באותו הביוס), לעומת זאת ה K8NXP-SLI התברר כאוברקלוקר די מרשים, אננדטק הגיעו איתו עד 284 FSB שזה יפה.

לדעתי גם ה K8NXP-9 אמור להגיע לאותם רמות שרגע שיהיה לו ביוס נורמלי (או שאולי כבר יש...).

הנה לינקים לסקירות:

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2273&p=3

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2285&p=3

אם אתה מוציא כ"כ הרבה כסף ו OC משחק תפקיד חשוב (ולפי הזכרונות שאתה לוקח נראה שכן ;)), לך על ה K8NXP-SLI

אם לא מתוכנן OC רצחני גם האסוס יספיק

טוב אם זה כך אז נראה לי שאני אלך על ה GIGABYTE (גם את הGIGABYTE יהיה לי יותר קל להשיג)

אני באמת מקווה שהוא טוב ב OC .

לא יודע לגבי הזכרונות. סתם TCCD אפילו שהוא מOCZ. ואללה הייתי מנסה לאתר איזה BH5 טוב או הולך על זכרונות VX החדשים של OCZ!

בXTREMESYSTEMS אנשים מרביצים איתם קלוקים מטורפים! 2-2-2-10 על באסים של 280!!! עכשיו זה שווה! אם כבר - אז כבר ;D

הלוח אם הייתי קונה את האסוס וזהו! כל עוד שהוא במלאי...! עם איזה בוסטר נחמד גם!!!

ספק כח שבחרת כבר לא משהו - שווה לשלם קצת יותר כבור Antec neo power או מפלצות של TAGAN! טובים הרבה יותר!

ומה עם קרור?!?!

מחשב סוף!!!! תתחדש! :yelclap:

אחי איך אתה יכול להגיד סתם זיכרונות, זיכרונות מעולים ! אולי לא הכי חזקים ל OC כמו ה VX אבל בהחלט לא סתם זיכרונות .

מדוע היית קונה את האסוס לפי מה שראיתי הוא לא משהו...

בקשר לספק גם ככה קשה לי לשלם על ה ANTEC אז אני לא מחפש לעצמי מפלצות אחרות .

מה בקשר למארז אחר למישהו יש המלצה ? ( אני חייב טיפה לחסוך , ונראה לי שהמארז הוא באמת ביזבוז)

פורסם

תקנה מארז של Supertalent,הוא אמור לעלות בסביבות ה450 ש'ח.

פורסם

טוב אם זה כך אז נראה לי שאני אלך על ה GIGABYTE (גם את הGIGABYTE יהיה לי יותר קל להשיג)

אני באמת מקווה שהוא טוב ב OC .

אחי איך אתה יכול להגיד סתם זיכרונות, זיכרונות מעולים ! אולי לא הכי חזקים ל OC כמו ה VX אבל בהחלט לא סתם זיכרונות .

מדוע היית קונה את האסוס לפי מה שראיתי הוא לא משהו...

בקשר לספק גם ככה קשה לי לשלם על ה ANTEC אז אני לא מחפש לעצמי מפלצות אחרות .

מה בקשר למארז אחר למישהו יש המלצה ? ( אני חייב טיפה לחסוך , ונראה לי שהמארז הוא באמת ביזבוז)

קודם כל הלוח של gigabyte די גרוע בOC - כך אומר Onepagebook:

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=637145&postcount=23

לוח של אסוס נראה טוב יותר בנתיים והבעיות שיש לו הן בעיות ביוס אשר יתוקנו בעתיד הקרוב... מה גם אסוס קצת זול יותר.

ולמה יהיה לך קל יותר להשיג את gigabyte?

לגבי הזכרונות, לא אמרתי שאלה סתם זכרונות! אמרתי סתם TCCD. מה יש להם שאין לPDP, corsair, PQI, Gskill, Mushkin וכו'..?!  :-\

אותו BP פיסיבי, אותם צ'יפים, אותם אוברקלוקים... למחשב כזה הייתי לוקח משהו מיוחד! מה גם VX זול יותר! אם היית קונה זכרון לפי כמה חודשים - בטח שEL REV2 בחירה טובה!..

אבל היום יש לך דברים טובים יותר בשוק!!!  :jump:

כמה יש לך לבזבז על המארז?!

פורסם
  • מחבר

>:( אוף אתר אחד אומר ככה האתר השני אומר ככה...איזה עצבים !

אני לא מתכוון לעשות OC כזה רצחני (לפחות לא עכשיו) חוץ מזה בשביל הזיכרונות האלה (VX) מומלץ בוסטר נכון ?

איך הם בלי בוסטר ?

בקשר למארז יש לי משהו כמו 800 ש"ח אבל עדיף קצת פחות .

פורסם

חופשי אחי, עצבים משהו! קשה לבחור! אישית הייתי מחכה ללוחות של MSI וDFI!!!

במיוחד הDFI חייב להות לוח מושלם. אבל כמו שרק DFI יודעת לעבוד, בטח נראה את הלוחות שלהם רק בעוד כמה חודשים! :(

בקיצור אם אתה בוחר Asus vs gigabyte - הבחירה היא אסוס, לפי דעתי!

VX גרועים ללא בוסטר! אבל עם מתחים מעל 3.3 הזכרון הזה פשוט פורח!!!

וזה בכלל לא OC רצחני! OCZ אפילו נותנת אחריות עד 3.6 וולט על הזכרון..

VX יחד עם בוסטר יצאו לך אותו מחיר כמו הEL Rev2, אבל תקבל ביצועים גבוהים הרבה יותר!

זה במיוחד על מחשב עם A64 - מעבדים האלה פשוט אוהבים זמני גישה נמוכים!!!

לגבי המארז, אתה יכול לקנות משהו טוב מאוד ב800 שקל.

TT Shark לדוגמה. מארז מצויין!

לאנטק יש עוד דגמים טובים חוץ מP160...

אולי תרצה להוסיף איזה 200 שקל ולקנות Stacker :yelclap:

פורסם
  • מחבר

:-\ טוב אני חושב שאני אלך על ה VX , במיוחד ש OCZ נותנת אחריות עד 3.5V .

לגביי המארז ה TT Shark בהחלט מרשים מבחוץ...אני מקווה שהוא ככה גם מבפנים .

טוב, אני רואה שהעניין הזה של הלוחות נורא מעצבן...אני חושב שאני אוותר על ה NF4 הזה, הוא גם ככה לא תורם הרבה (וגם עושה לי כאבי ראש)

חוץ מזה לפי מה שאני רואה הם בנתיים לא כאלה מוצלחים ב OC .

אז אני חושב שאני אלך על ה MSI K8N Neo2 .

(אז אחרי כמה קיצוצים ושינוים נראה לי שהמפרט הסופי יראה כך :)

4000+ (הישתדלתי מאוד ללכת על ה FX55 אבל מה לעשות לא הכל אפשרי, חוץ מזה שההבדלים בניהם ממש קטנטנים)

MSI K8N Neo2

OCZ VX + בוסטר

X800XT PE

Raptor 74GB

TT Shark

ANTEC 480W

טוב הייתי חייב לקצץ קצת אין מה לעשות, תגובות בבקשה..

פורסם

כמה עשרות אלפים זה עלה לך? :o

פורסם

ספקים עלובים מאוד.

אני מכיר אותך, אתה נהנה מלחכות. אז למה שלא תחכה ל- PCP&C TB 850W? זה רק תחביב! :smile1:

פורסם
  • מחבר

ספקים עלובים מאוד.

אני מכיר אותך, אתה נהנה מלחכות. אז למה שלא תחכה ל- PCP&C TB 850W? זה רק תחביב! :smile1:

מי ANTEC ?

פורסם

לא זה של PC Power & Cooling ...

ובקשר למארז תשקול לקנות SuperTalent

פורסם

אהבתי את מפרט האחרון!! הShark הוא מצויין גם מבפנים. בכלל דגמים אחרונים של TT מתקרבים לשלמות!  :xyxthumbs: תתחדש!  8)

מאיפה אתה קונה הכל וכמה כסף באמת זה יוצא לך?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים