פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים כמו שכתוב בכותרת... כשאני עושה "שלח" הוא עושה כזה קו בצבע אדום מתחת לכפתורים של האפשרויות וזהו...מה לעשות?בתודה!Slim_Shady.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים כנ"ל, נתקלתי היום באותה בעיה, השתמשתי באאוטלוק בסוף וזהו. ואני חשבתי שבוואלה מצאתי את הפתרון המושלם... ג'יגה אחסון שלא עושה לי בעיות עם קבצים מצורפים כמו בג'ימייל. אז חשבתי...
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים לפחות וואינט תיקנו תתפריט המסריח שלהם שעשה בלאגן בפיירפוקסחוץ מזה תעבור לג'ימייל עם פופ3 ;D אני נטשתי כמעט את הוואלה מייל..
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים גם לי יש את הבעיה.אבל אם לא מחקת את הIE אתה פשוט יכל ללחוץ כפטור ימני בעכבר ולפתוח את החלון בIE.
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים גם לי יש את הבעיה.אבל אם לא מחקת את הIE אתה פשוט יכל ללחוץ כפטור ימני בעכבר ולפתוח את החלון בIE.צריך להתקין את ה IEVIEW EXTENTION כמובן, לא?http://ieview.mozdev.org/
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים הפיתרון כמו כל בעיה בפיירפוקס לשבת על התמיכה של האתר ולדרוש תמיכה בפיירפוקס....
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים הפיתרון כמו כל בעיה בפיירפוקס לשבת על התמיכה של האתר ולדרוש תמיכה בפיירפוקס....עדיף גם תמיכה של בני אדם נורמלים... כאילו 1 GB עם כל הכבוד, אבל ממשק מהגרועים בעולם... עדיף YAHOO עם 100MB או כמובן GMAIL...
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים מחבר יאללה בואו כולנו נשב להם על הוריד שיעשו תמיכה בפייר פוקס לשרת דואר שלהם טוב?
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים בהגדרות כנס לweb features,סמן enable javascript אני לא בטוח שזה יעזור אבל שווה ניסיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.