פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים יש לי כרטיס ATI Readeon 9600 Pro והמאוורר לפעמים מפסיק להסתובב...הדבר גורם לכך שהמחשב לפעמים נתקע.. ואני רואה על המסך עיוותים (כאשר המחשב נתקע)מה אפשר לעשות?
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים תנסה לנקות את האבק ממנו ולשמן בWD40.לי זה קרה עם המאורר של רדאון 9500, לא ידעתי בכלל שהוא לא פעל. יום אחד ניקיתי את כל המאוררים וראיתי שם הרבה ג'יפה וכשניסיתי להפעיל אותו, המאורר לא הסתובב.ניקיתי את הג'יפה, שמתי WD40 ומאז פועל בלי בעיות.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר מה זה WD40?ומאיפה אני יכול לקנות מאוורר כזה בדיוק?חיפשתי ולא מצאתי בחנויות.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים WD40 זה שמן.ולא תוכל למצוא בדיוק כזה מאורר. הכי טוב שתשאר בזיגזג או למיר איזה מאורר שיתאים הם יכולים לתת לך.
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים לפני שאתה מתחיל לזרוק כסף (מה קורה לאנשים פה??? בלי שאלות הם הולכים לקנות ציק צק אני הייתי שואל 50 פעמים לפני שהייתי הולך לקנות משו לראות אם אני באמת צריך לקנות אותו)תבדוק שהמאוורר באמת מת 1.תבריג אותו החוצה מהסינק2.תנסה להשיג פחית של אוויר דחוס ו WD40 (שזה שמן רב תכליתי) ניתן להשיג את שניהם ב חניות כמו OFFICE3.תפוצץ באוויר את המאוורר ברווח שבין המנוע עצמו למדחפים שלו (איפה שאתה רואה את המעגלים)4.תוציא את המדבקה ואת המכסה פלסטיק אם יש הקטן שם תראה מין ראש ברזזל עגול וקטן ושים מעט מאוד שמן אבל בי להתקמצן5.תתחיל לסובב את המדחפים כדי לגרום לשמן להכנס ולהספגתחבר את החשמל של המאוורר ותראה אם הוא פועל או לא אם אז הוא לא פועל אז אתה באמת חייב לקנות אחדנ.ב פעם שימנת את המאוורר? כי לפעמים עם השמן והאבק זה הופך לעיסה מוזרה ותוקע את זה זו יכולה להיות הסיבה.בשביל זה הפחית של האוויר הדחוס
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים מחבר תראה מה שקורה...בהתחלה המאוורר לא זז בכלל... עשיתי מה שאמרת עוד לפני כן...ועכשיו המאוורר כן מסתובב.. אבל מפסיק לעבוד אחרי כמה שעות משום מה...ומאיפה באזור ירושלים אפשר לקנות כזה מאוורר?
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים עוד לא בדקת אם יש לך על הכרטיס אחריות??? רוץ לבדוק ואז תחזור שוב.... טיפ לעתיד: תקנו כרטיס עם שנתיים עד 3 שנים אחריות שלא יהיו לכם בעיות כמו שלו....
פורסם 2004 בדצמבר 2720 שנים רק לידיעתכם אין אחריות על המאווררים.גם לי קרה מקרה דומה רק עם R9800 P והתקשרתי לחנות ואמרו לי שהאחריות על מאוררים היא רק 14 יום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.