עבור לתוכן

מה עושים עם משחק בקובץ bin?

Featured Replies

פורסם

נניח ויש משחק בקובץ BIN ...האם כדאי שאפשר יהיה לשחק בו אני צריך לצרוב את הקובץ CUE שלו ואז להפעיל אותו רגיל או שאיך זה עובד???? (מצטער אם טעיתי במיקום של הת'רד.. לא בטוח לאן זה שייך) תודה רבה....

עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

פורסם

אכן טעית במקום, היית צריך לפתוח את התארד בפורום תוכנה - אבל אל תפתח תארד חדש, המודר יעביר את התארד הקיים לשם.

ובנוגע לשאלה שלך, יש שני דרכים

1. לצרוב את הקובץ כפי שציינת עם קובץ ה CUE הנלווה (יש מספר תוכנות שיעזרו לך ליצור קובץ CUE חדש במידה ואין לך אותו)

2. עם תוכנות "סידי וירטואלי" תוכל להטעין את הקובץ BIN למעיין כונן וירטואלי חדש, אחת התוכנות המומלצות זה ה Daemon Tools

פורסם
  • מחבר

ואם אני צורב את ה CUE שלו אז אני פשוט יכול להכניס את הדיסק לכונן כמו כל דיסק אחר ולשחק????

פורסם

כן, אבל אתה צורב אותו בתור IMAGE ולא בתור DATA...

פורסם
  • מחבר

ונניח וצריכים להחליף למשחק את הקובץ הפעלה אז עושים את זה לפני הצריבה או איך???? (אל חשש הכל תאורטי המחשב שלי גם ככה גרוטאה ואי אפשר לעשות איתו כלום...)

פורסם

בדרך קבצי IMAGE אתה צורב אותם כמו שהם, בגלל זה הם IMAGE!

אם אתה רוצה להחליף קבצים בתוך הIMAGE עצמו, יש תוכנות מצויינות שיודעות לעשות את זה (WINISO ISOBUSTER וכו..)

פורסם
  • מחבר

סלח לי על הבורות אבל לא הבנתי איך בדיוק לעשות את זה.... נניח ואני רוצה להחליף את הקובץ הפעלה של המשחק מה הם השלבים??? קודם לצרוב את הקיו ב IMAGE ואז בעזרת תוכנה להחליף את הקובץ או שאפשר ההיפך.....????

תודה רבה לך על התשובות...!!!

פורסם

לפני הצריבה, לערוך את הBIN עם אחת התוכנות ולהחליף את קובץ הקיים (או להוסיף קבצים, מה שבא לך..)

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת הסבר איך מחליפים את הקובץ הפעלה בעזרת התוכנה WINISO???

ודרך אגב זה משנה משהו אם המשחק הוא DVDRIP??? יהיה אפשר לשחק איתו בכל כונן CD רגיל נכון??

תודה רבה..

פורסם
  • מחבר

חברה עזרה בבקשה פתחתי תא המשחק עם DEAMON TOOLS והמשחק כאילו עולה ויש את כל השירי פתיחה והכל אבל המסך שחור ולא רואים כלום!!!!! מה עושים מה יכולה להיוץ הבעיה???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים