עבור לתוכן

משהו מוזר קרה היום למחשב שלי, הוא עושה רעשים מוזרים

Featured Replies

פורסם

נכון שאתם מפעילים את המחשב אז הוא עושה רעש כזה ברררר (כאילו אתה מ,ניע את האוטו אבל חלש יותר ;D) כמה שניות וזה נפסק

ואז מחשב ממשיך את הboot ... אז זה קורה לי הרעש הזה באמצע שמחשב עובד  :nixweiss: וזה יכול

להקפיא אותו לכמה שניות ואז הוא חוזר לעבוד רגיל או שזה מקפיא אותו והוא מת, צריך ריסטרט  :pissed:

מישהו יודע מה קרה לו ?

Abit IC7 bios27

P4 2.8C בלי OC עכשיו

Twinmos 400mhz 256mb*2

WD 80 GB SE

תודה

פורסם

הספק כוח שלך ג'נרי , נע החלף אותו במהרה...(זה נובע מהקור , המאוררים של ספקי כוח ג'נריים לא יודעים לכוון את עצמם למהירות כמו שצריך אז הם עושים רעש...(לפחות זה מה שהבנתי שלי היה ספק ג'נרי וזה מה שאמרו לי)

פורסם
  • מחבר

לא אחי לא הבנת...אמממ בעצם אני לא הסברתי טוב :screwy:

זה רעש מלוח אם, תמיד יש אותו שאתה מפעיל את מחשב לפני שהוא עושה בוט

הוא עושה רעש חלש כזה כאילו משהו מתניע ואז אחרי הרעש בוט ממשיך

פורסם

בוקר טוב,

לדעתי יש שתי אופציות: אופציה א'-הדיסק הקשיח שלך על סף שביקת חיים. (אני ממליץ לך לגבות את כל החומר ולבדוק את הדיסק)

אופציה ב'- ה-CD-ROM שלך על סף שביקת חיים.

דרך אגב, בזמן שהמחשב משמיע את הקולות, יש דיסק בכונן?

פורסם
  • מחבר

אמממ זה לא רעש מCD-R ואין בו CD

זה רעש מכיוןן הלוח אם, ולא HD

כי שהוא נתקע שמחשב עובד אז זה כאילו הוא מרסט את עצמו ואז חוזר לעבוד

פורסם

תראה, בעיקרון אין חלקים נעים על לוח האם לכן אין כל סיבה שהוא ישמיע קולות, לכן, רוב הסיכויים שמה שמשמיע את הרעש הוא אחד מהרכיבים המותקנים על הלוח. אני מציע שתנסה לבודד את הרכיבים. תנסה לנתק רכיב רכיב ולבדוק מי מהם משמיע את הרעשים. דרך אגב, אולי אחד המאווררים שלך נתקע. כדאי שתבדוק את המאוורר של הספק, של המעבד ואם יש לך מאוורר על כרטיס המסך

פורסם

תראה גם לי זה קרה שאני הפעלתי את המחשב היה מן רעש מוזר ואז גיליתי שזה הכרטיס מסך שלי (המאוור שלו)

אז שמתי לו קצת שמן מכונות והוא עובד יופי

פורסם

אני חושב שהרעש נובע מהמאורר הקטן של הלוח אם..

לחץ כאן

פורסם

תופעה ידועה עם כל לוחות האם שיש להם מאוררים מאפנים, ושלא מנקים את האבק... אכן הלך לך המאורר, תנסה ללכת לחנות ולמצוא אחד חלופי אם זה מפריע לך.

פורסם

ב10 שקל אפשר למצוא בכל חנות אלקטרוניקה

פורסם
  • מחבר

תופעה ידועה עם כל לוחות האם שיש להם מאוררים מאפנים, ושלא מנקים את האבק... אכן הלך לך המאורר, תנסה ללכת לחנות ולמצוא אחד חלופי אם זה מפריע לך.

אמממממ אבל זה לא רעש של מאוורר, ומאוורר אחרי שמחשב קופא עובד

פורסם

ממממ...

תנסה לעשות flash לביוס שלך

אולי זה יסתדר..

פורסם

אתה הקפצת את הנושא שלך אבל לא חשוב

מה יעזור FLASH לביוס? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

ממממ...

תנסה לעשות flash לביוס שלך

אולי זה יסתדר..

לא חושב שיעזור :\ וגם לא מזמן עדכנתי לביוס חדש

פורסם

למה לשא תנסה לעצור מאוורר מאוורר?!?! כל פעם מאוורר אחר עד שתשמע מאיפה בא הרעש, כי בד"כ רעש כמו שאתה מתאר מגיע ממאוורר, אני נותן הימור שזה של הספק, תעצור את המאוורר שלו ותראה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים