עבור לתוכן

לוחות אם וזכרונות

Featured Replies

פורסם

מהן החברות הטובות ביותר של זכרונות?

האם יש דברים שמשנים את טיב הזכרון חוץ מכמות הזכרון (512MB) סוג הזכרון (DDR) והמהירות (400MHZ) (3200PC)?

מהן לוחות האם הטובים ביותר שיש למעבדי AMD athlon64 3400+?

איזה חברון הן המובילות בתחום?

שיחקת אותה תודה

פורסם

בקשר לזיכרון - מעניינים אותנו גם התזמונים שלו(נמוך יותר=טוב יותר), יכולות OC אם אתה מתכנן להם, אחריות, מחיר, עיצוב....

בקשר ללוח - על איזה סוקט מדובר?

אם זה סוקט 754, יש לך את ה GIGABYTE K8NS שהוא מאוד זול, יש לך את ה DFI LANPARTY שמעולה ל OC, ויש לך גם את ABIT, EPOX... שנכון לעכשיו - סבירים.

אם זה סוקט 939 - אין לך הרבה מבחר בינתיים... ל GIGABYTE יש את ה K8NS ULTRA היקר, ול MSI יש את ה NEO PLATINUM.

פורסם

DFI LanParty nForce 3 250Gb

Mushkin Level II V2 memory

שני אלה הם הטובים ביותר לOC

פורסם

עזוב אותך מושקין...

קניתי MUSHKIN BLACK LEVEL II BH6 לפני יומיים. תוך שעה כבר מצאתי לי קונה בשביל להיפטר ממנו מהר.

עשה 205MHZ ב 2.9V!! כשהקורסייר שלי לידו עושה 250MHZ ב 2.9V!!(שניהם ב 2-2-2-11 כמובן)

פורסם

אם יש לך את הכסף להשקיע ואתה מעוניין באוברקלוקינג רציני , אז ללא ספק :

לוח אם :

DFI LanParty UT nForce 3 250GB

זיכרונות :

כל זיכרון בעל צ'יפים מסוג TCCD\TCCC של סאמסונג יספיק ויעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר

אם יש לך פחות כסף ואתה לא מעוניין באוברקלוקינג רצחני ובמערכת יציבה רק , אלו יתאימו לך :(גם לאוברקלוקינג זה יתאים מצויין)

לוח אם : EPoX 8KDA3J nForce 3 250GB

זיכרונות :

A-DATA PC3200 400MHZ או אם תמצא אז זיכרון סאמסונג מקורי בעל צ'יפים TCCC זול(אני מצאתי):)

אם זה ל 939 , אז בעיקרון אין הרבה מבחר , אז כמו שאמרו יש את הABIT , MSI והגיגהבייט למיניהם , שלפי מה שהבנתי מביניהם הכי טוב הוא הMSI...

זיכרונות , אותו הדבר כמו למעלה.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה עם הMUSHKIN

אני מתכוון לקנות MUSHKIN או G.skill TCCD

פורסם

לוח:

dfi lanparty

זכרון:

לאוברקלוק לא רציני סופארטאלנט יש אחלה תיזמונים 2-3-3-7 במחיר נמוך!

פורסם

לא נראה לי בכלל שהבן אדם הזה בקטע של אוברקלוקינג...

בכל מקרה, תפסיקו לעשות הכללות.

לא כל הסמסונגים טובים, לא כל המושקין טובים, וגם לא כל הקורסייר טובים.

זה הרבה עניין של מזל.

שוב אני אומר, לי יש קורסייר שעושים 2-2-2-11 בבאס 269...

אתמול קניתי מושקין שבקושי עושים 2-2-2-11 בבאס 205...

פורסם

RAZOR דווקה ממך לא ציפיתי לשמוע כזאת שטות ! חשבת אוליי שנפלת על מושקין לא מוצלח ?!?! קורה ! לי יש מושקין BLACK LVL2 שעושים באס 280 ב 5-2-2-2 ב 3.6V !! ואני מדבר איתך יציב מסביב לשעון... תלוי לא מאט בסטפינג והכי חשוב מזל... וחוץ מי זה שסטיק זיכרון בנפח קטן יותר בדרך כלל מגיע ל OC גבוהה יותר מכאלה בעלי נפח גדול...

אך שלא יהיה לי יש 512X2 שעושים 280 יציב מסביב לשעון... 285 גם עושים אבל נופלים אחרי משהו כמו 9~11 שעות... אני גם מעדיף לא לעלות מעל המתח הזה ( למרות שאפשר )

וחוץ מי זה שרוב האובקלוקרים מעדיפים משום מה את המושקין BH5 מכל השאר... ככה לפחות זה ב XTREMESYSTEMS...

עריכה:

אני מדבר על BH5... לא יודע מה ההבדלים...

פורסם

קראת בכלל מה שכתבתי לפני שקפצת?

בכל מקרה, תפסיקו לעשות הכללות.

לא כל הסמסונגים טובים, לא כל המושקין טובים, וגם לא כל הקורסייר טובים.

זה הרבה עניין של מזל.

ברור שיש מושקין טובים, ואפילו הרבה כאלה. אבל לא כולם כאלה, אז אל תבטיחו לאנשים הבטחות שאתם לא מתחייבים לקיים.

פורסם

הבן אדם אמר את זה רק בגלל שמושקין פשוט תפסו להם שם של ה BH5 הכי טובים והכי אהובים על ידי האובקלוקרים...

וסליחה על העצבים ::) לא סמתי לב שרשמת שרשמת שזה עיניין של מזל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים