עבור לתוכן

הורדת איכות של סרט

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מנסה לראות סרט על מחשב קצת ישן (פנטיום 3 450 מגה הרץ) והסרט זז נורא לאט.

הסרט מקודד ב XVID ה kbps נמצא על 1016.

איך אני מוריד את האיכות שלו או ממיר אותו לפורמט אחר שאני יכול להריץ?

פורסם

avi to mpeg ישנם הרבה תוכנות כאלו כמו TMPG

פורסם

תעשה פורמט לי סרטים ע עובדים יש לי פנטים 3 450

עם 256SDRAM

פורסם

תעבוד עם PROCODER של חברת קנופוס.

היא תעשה לך את העבודה בקלות מבלי לאבד איכות. היא משמש את העולם המקצועי של העריכות, כן גם טלווזיה.

פורסם

תעבוד עם PROCODER של חברת קנופוס.

היא תעשה לך את העבודה בקלות מבלי לאבד איכות. היא משמש את העולם המקצועי של העריכות, כן גם טלווזיה.

עושה את העבודה זה נכון

אבל היא איטית בצורה שלא תאמן ..

פורסם

נסה לאחות את הדיסק קשיח, אולי קשה לו לקרוא את הקובץ מהדיסק מספיק מהר

פורסם

אחרי שתעשה כל מה שמציעים, חוץ מקידוד מחדש, תחזור לפה כי אותי זה מענין גם. יש לי עכשיו על הישן סלרון 333 באוס ל 375 וזה עדיין לא מספיק לפענוח סרטי אקס ויד מדי פעם, 1 הולך בסדר ומספיק לו 70% מ 375 אחר כבד ולא מספיק, בגלל זה מלפני כמה שבועות התחלתי לחשוב על לשדרג לפנטיום 3 600. 

1 ) זה אמור להספיק.

2) אולי בגלל שהוסיפו לו איזה 30 פקודות מורחבות יותר, מאשר לסלרון, אז יהיה לו יותר קל לפענח מולטימדיה. ואצלך זה עם היותר פקודות, ומדבריך לא סוחב.

3) בחלונות 98 בנגן הרגיל סלרון בכלל לא מפענח אצלי אקס ויד, זה פשוט מתחיל לשגע תמעבד, אף פעם לא בדקתי כמה זמן, אבל יותר מ 3 דקות. וצריך להשתמש בנגן שיודע איך לפענח אקס ויד, (וברור שצריך תמקודד של אקס ויד)

4) אקס פי לא נסיתי על סלרון, ולך בטח יש אקס פי על 450.

5) תנסה להמהיר תמעבד שלך אולי זה יעזור, אחרי שתעשה כל משהציעו לך אחרים.

6) 600 על באס 100 זה מעבד נדיר, ודווקה היום החזקתי ביד פנטיום 3 450, אבל התאפקתי ולא קניתי, כי חששתי שזה עלול לא להספיק. וטוב שאתה פתחת פה תדיון.

7) מוזר מאוד, כל פעם שאני נכנס אני נופל בדיוק על משו שמתריד אותי או מסקרן (חוליה של מידע שחסרה לי). כמעט השגתי גם פ 3 600, אבל הוא עבד רק על באס 133  והלוח שלי לא סחב.

פורסם

באיזה תוכנה?

לי יש מפרט סביר לגמרי, P4 2.4GHZ 512MB

כשאני רואה סרטים באיכות גבוה (4.5 ג'יגה סרט) במדיה פלייר הם מקרטעים, אבל בMV2 הם רצים חלק לגמרי.

יכל להיות שזה רק ענין של תוכנה ולא חומרה.

פורסם

חברה, זה לא בהכרך קשור למעבד... לאח שלי היה מעבד ישן של 266 והוא בקושי הריץ סרטי XVID על ה MEDIA PLAYER.. התקנתי לו BSPLAYER והסרטים רצו חלק... תנסו את התוכנה:

http://www.bsplayer.org/

פורסם

אני משתמש שנים ב bsplayer ברגע שנתקלתי בו לא נסיתי שום דבר אחר לניגון סרטי אקס ויד. הוא יודע בצורה הכי טובה לכוון תמעבד איך לפענח או להריץ בצורה נכונה מה המעבד אמור לפענח , (לא יודע איך הפקודום הולכות בנגנים). אבל עדיין יש סרטים שקשים משום מה לפענוח ויש קלים. ועוד השנה התחילו לצוץ מלא סרטים באקס ויד כמו פטריות אחרי גשם. ו375 Mhz לא מכסה את כולם.

והוא אומר שה450 שלו לא סוחב הכל. אבל אני לא יודע אך הוא מטפל במחשבו. אני מקווה שהפקודות המורחבות למולטימדיה שהוסיפו בליבות של פ 3 הם המפתח לזה. אם לא אז פ3 500 ומעלה להערכתי אמור להספיק לכל האקס וידים שאפשר לפגוש. אצלי בנתיים לא פגשתי שמצריכים יותר מ 450.

לכן אני גם מחפש מעבד חדש 600 לתסריט הרע. ולמעבדים החדשים בכלל לוקח איזה עד 300 MHZ סרטים שאוכלים את כל ה 375 מהישן, כנירא בגלל ה SSE ו MMX ו MMX+ ועוד שיש בחדשים.

פורסם

עושה את העבודה זה נכון

אבל היא איטית בצורה שלא תאמן ..

הכל פה תלוי בחומרה-

1.אם יש לך פנטיום או AMD - כמובן בפנטיום יהיה מהיר יותר, ולפחות 2.8.

2. כמות זיכרון- יותר =יותר מהר

3. חומרה נוספת- אם יש לך כרטיס עריכה התוכנה יודעת להשתמש בו לקידוד, ואז יהיה מהיר יותר

הPROCODER עובדת בשיטה של נוסחב כזו-

1X REALTIME.

הערך "1" מציין שהיא מקודדת בזמן אמת, כלומר שעה סרט שעה עבודה.

אצלי למשל קידוד כזה יהיה מהיר יותר בגלל הכרטיס שלי, ואצל מישהו אחר זה יכול להיות במקום 1, להיות 0.6 למשל...

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכולם על התגובות.

אני מריץ את הסרט על ה BSPlayer אבל אני לא חושב שזה בעיית תוכנה.

אני משתמש כל הזמן בכמעט 100% מהמעבד ולכן זה רץ נורא לאט.

במה להשתמש כדי להמיר אם אני רוצה שההמרה תהיה הכי מהירה שאפשר?

אני מוכן גם להוריד את כל הקידוד ושהסרט יתפוס הרבה מקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים