עבור לתוכן

ביצוע פלאש ואוברקלוק לאחר מכן לכרטיס מסך נעול (R9500Pro)

Featured Replies

פורסם

תעשה פלאש עם WINFLASH כמה הודעות מעלי נתנו לך את התוכנה.

ותצרוב ביוס של 9700 של ATI.

זה לא יהיה טוב לצרוב ביוס של 9700P כי יכול ליהיות שהכ.מסך שלך לא יחזיק את המהיריות שלו.

עצם זה שהכרטיס שלך יקלט כ9700 יתן לך עוד ביצועים.

פורסם
  • מחבר

תעשה פלאש עם WINFLASH כמה הודעות מעלי נתנו לך את התוכנה.

ותצרוב ביוס של 9700 של ATI.

זה לא יהיה טוב לצרוב ביוס של 9700P כי יכול ליהיות שהכ.מסך שלך לא יחזיק את המהיריות שלו.

עצם זה שהכרטיס שלך יקלט כ9700 יתן לך עוד ביצועים.

מה..?

יש מצב שכרטיס מסך עם היטסינק טוב לזכרון + בלוק מים ממערכת קירור מים מעולה לא יחזיק על ביוס של 9700PRO?

ולא הבנתי מדוע הכרטיס מסך ייתן ביצועים טובים יותר אם הוא ייקלט כ- 9700NP מאשר כ- 9700PRO ?

*ולאחר שהכרטיס ייקלט כ-9700 PRO\NP אני אוכל להמשיך ולהעלות לו מהירויות או שאלה יהיו המהירויות מקסימום שלו?

פורסם

אם אתה רוצה אתה יכול להזמין מJAB-TECH היטסינקס BGM RAM SINK אני שמתי HS של TT שמיועדים ל184pin יעני לסטיקים של הלוח אם לא של הכ.מסך.

אני לא יודע בדיוק למה הצריבת ביוס תקפיץ תביצועים אבל זה מה שנאמר לי.

הכרטיס שלי 6800GT לא מסוגל לעלות יותר מ5MHZ לא בזכרונות ולא בליבה.

אבל סביר להניח שהכרטיס שלך יחזיק אחרי הכל אתה רק תיהיה בOS ולא באיזה משחק אחרי הפלאש.

אתה תוכל להמשיך להעלות לו את המהירויות אחרי הצריבה.

פורסם

GUYS אוף טופיק לרגע מישהו יכל לתת לי קישור לתוכנת צריבת ביוס לפטיס של NVIDIA???

אני צריך ASAP

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה אתה יכול להזמין מJAB-TECH היטסינקס BGM RAM SINK אני שמתי HS של TT שמיועדים ל184pin יעני לסטיקים של הלוח אם לא של הכ.מסך.

אני לא יודע בדיוק למה הצריבת ביוס תקפיץ תביצועים אבל זה מה שנאמר לי.

הכרטיס שלי 6800GT לא מסוגל לעלות יותר מ5MHZ לא בזכרונות ולא בליבה.

אבל סביר להניח שהכרטיס שלך יחזיק אחרי הכל אתה רק תיהיה בOS ולא באיזה משחק אחרי הפלאש.

אתה תוכל להמשיך להעלות לו את המהירויות אחרי הצריבה.

השאלה הייתה מדוע צריבה ל9700 הלא-פרו תעלה את הביצועים מאשר צריבה ל-9700 הפרו, ולא איך אתה יודע שזה מקפיץ את הביצועים :)

ובקשר להיטסינקונים =) יש עדיפות איזה היטסינק לשים? ללכת עם ההגיון ולקנות כאלה במיוחד לזכרון של הכרטיס מסך או לקנות פשוט היטסינקים שיהיו גם לזכרון וגם לזכרון של הכרטיס מסך?

ו.. מזה היטסינק ללוח אם? יש כזה דבר או שהתבלבלת?

הערה חשובהההה:

נזכרתי שכשקראתי לפני כמה זמן בפרטים של בלוק מים למעבד או לכרטיס מסך היה כתוב שצריך להסיר בהתקנה את ההיטסינק ממנו ושלא כל היסטינק מתאים, האם לדעתך (ולדעת כל שאר העוזרים הנחמדים פה) ההיטסינק שכתבתי שאני עומד לקנות בתחילת הת'רד יתאים ולא יהיה גדול מדי? -מכיוון שהוא מיועד לזכרון הRAM ולא לזכרון של הכרטיס מסך במקור הוא עדיין יכול להתאים בגודלו ובמטרתו?

פיי אני חייב ללמוד לקצר בדבריי :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים