עבור לתוכן

ביצוע פלאש ואוברקלוק לאחר מכן לכרטיס מסך נעול (R9500Pro)

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים טובים,

כפי שכתוב בכותרת הת'רד אני מעוניין לבצע פלאש לביוס של הכרטיס מסך שלי (Radeon 9500 Pro-של Sapphire) ואז לעשות לו אוברקלוק עד כמה שאפשר.

בשביל מטרה זו אני עומד לקנות גם בלוק מים (Maze4GPU של DD) והיטסינק לזכרון של הכרטיס מסך (Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks).

השאלות שלי הן:

*מהו הביוס של הכרטיס מסך המתקדם ביותר אליו אני אוכל לעשות פלאש?

*האם אני אוכל לעשות אוברקלוק לאחר ביצוע הפלאש לכרטיס מסך עם הביוס החדש?

*האם בקירור כרטיסי מסך עדיפים המים על הקירור אוויר או שבמקרה זה האוויר עדיף?

*אולי זאת קצת אירונית, אבל האם תוכלו להסביר לי בשלבי ביצוע הפלאש או לתת לי מדריך לביצוע הפלאש לכרטיס מסך? :hi:

*מה דעתך על הבלוק לכרטיס מסך ועל ההיטסינק לזכרון שלו? תוכלו להמליץ,להעיר,להביע דעה? -זה יעזור מאוד (ואני לא אומר את זה בכעס אז אל תסתכלו אליי ככה) :screwy:

תודה רבה רבה לעוזרים אתם אנשים טובים ואני חושב זה בא לכם בטבעי אז כמו שעוזי אמר: "אתה חמוד אתה.."

פורסם

לי יש את אותו כרטיס ( לא של אותו חברה ) וישי לי עליו את אותם סינקים ואת ה SILNCER 3 ואני חייב למור שהוא עובד נהדר והוא שקט..שקט מאוד.....הכרטיס מקורר יופי ואני במקומך לא הייתי מסכן אותו בקירור מים...

בקשר לביוס אני הורדתי את הדריברים של אומגה ואז הרצתי את ATITOOL וכשהגעתי למקסימום השתמשתי באפשרות ליצור עותק של הביוס וערכתי אותו בעזרת RADEDIT ועידכנתי בעזרת WINFLASH

נ.ב

מומלץ לשייף קודם את הסילנסר לפני השימוש...

פורסם
  • מחבר

לי יש את אותו כרטיס ( לא של אותו חברה ) וישי לי עליו את אותם סינקים ואת ה SILNCER 3 ואני חייב למור שהוא עובד נהדר והוא שקט..שקט מאוד.....הכרטיס מקורר יופי ואני במקומך לא הייתי מסכן אותו בקירור מים...

בקשר לביוס אני הורדתי את הדריברים של אומגה ואז הרצתי את ATITOOL וכשהגעתי למקסימום השתמשתי באפשרות ליצור עותק של הביוס וערכתי אותו בעזרת RADEDIT ועידכנתי בעזרת WINFLASH

נ.ב

הבעיה היא שהכרטיס שלי נעול לאוברקלוק ולכן אני חייב לעשות לו פלאש לביוס..

ולא הבנתי למה התכוונת שאמרת שלא כדאי לי לסכן אותו בקירור מים.. לא אני מרכיב את הקירור על הכרטיס אלא אנשי המעבדות :)

פורסם

גם שלי נעול...למה אתה חושב שאמרתי שהתקנתי את הדריברים של אומגה? הוא פותחים את הנעילה...

ועל הקירור מים התכוונתי שלא כדאי כי תמיד יש את הפחד של הנזילות....אני אישית הגעתי לביצועים לא רעים בOC אם הסילנסר והכרטיס חמים למגע ^^ הוא לא משמיע שום רעש לא משנה עד כמה תתאמץ לשמוע אותו :)

פורסם

נ.ב

אתה יכול לתת לינק להוריד את ה RADEDIT והWINFLASH? ואולי איזה מדריכון על הדרך?

פורסם

אתה יכול לתת לינק להוריד את ה RADEDIT והWINFLASH? ואולי איזה מדריכון על הדרך?

www.google.co.il

קרדיט למנהל SUBX, תודה!

אתה מתקין את הדריברים של אומגה ואז מריץ את ATI TOOL (גם ניתן למצוא בגוגל) מגיע למקסימום הוא נותן לך בודק כמה זמן במשחקים איך עובד וגם את הטמפרטורות שיהיו נורמאליות ואם אתה מרוצה אתה הולך בחלון הראשי של התוכנה ל SETTINGS ואז בוחר למעלה MISCELLANEOUS וא ז בוחר באפשרות DUMP BIOS (הוא יוצר לך עותק של הביוס)

אתה עורך אותו אם RADEDIT וכותב את המהירות שעון המתאימה ואז מעדכן בעזרת WINFLASH

פורסם
  • מחבר

תוכלו להגיב לשאלה "האם יהיה הבדל משמעותי בין הקירור מים לאוויר בקירור הכרטיס מסך"?

שוב תודה :)

פורסם

www.google.co.il

קרדיט למנהל SUBX, תודה!

אתה מתקין את הדריברים של אומגה ואז מריץ את ATI TOOL (גם ניתן למצוא בגוגל) מגיע למקסימום הוא נותן לך בודק כמה זמן במשחקים איך עובד וגם את הטמפרטורות שיהיו נורמאליות ואם אתה מרוצה אתה הולך בחלון הראשי של התוכנה ל  SETTINGS ואז בוחר למעלה  MISCELLANEOUS וא ז בוחר באפשרות DUMP BIOS (הוא יוצר לך עותק של הביוס)

אתה עורך אותו אם RADEDIT וכותב את המהירות שעון המתאימה ואז מעדכן בעזרת WINFLASH

חייב את הדרייברים של אומגה? ובמידה ואנ יירצה לעדכן או להשתמש בדרייברים של DNA וכו'?

"הוא נותן לך בודק כמה זמן במשחקים איך עובד וגם את הטמפרטורות שיהיו נורמאליות"

נותן לי מה?

עדייו וגם במידה ואני בודק ואין ארטיפקטים אולי הכרטיס חם מידיי וזה יכול ליגרום לקיצור משמעותי של החיים של הכרטיס?

יש דרך לבדוק את הטמפרטורות בסידרת הR300?

תודה ומצטער על הנדחפות לדיון.

פורסם

חייב את הדרייברים של אומגה? ובמידה ואנ יירצה לעדכן או להשתמש בדרייברים של DNA וכו'?

"הוא נותן לך בודק כמה זמן במשחקים איך עובד וגם את הטמפרטורות שיהיו נורמאליות"

נותן לי מה?

עדייו וגם במידה ואני בודק ואין ארטיפקטים אולי הכרטיס חם מידיי וזה יכול ליגרום לקיצור משמעותי של החיים של הכרטיס?

יש דרך לבדוק את הטמפרטורות בסידרת הR300?

תודה ומצטער על הנדחפות לדיון.

לא, אתה לא חייב את הדריברים של אומגה. אני הישתמשתי בהם בגלל שהם פותחים את הנעילה ועוד סיבות...

אם אתה רוצה לפתוח את הכרטיס את יכול לעדכן ביוס בעזרת WINFLASH. רשימה של ביוסים לבחירה ניתן למצוא פה.

כשכתבתי את התגובה הקודמת די מיהרתי ללכת אז המעטטי בסימני פיסוק והיו לי עוד טעויות...

התכוונתי שהתוכנה יכולה להעלות לך את המהירות שעון לזיכרון ולליבה ובאותו הזמן לבדוק אם יש ארטיפקסט. התוכנה תפסיק להעלות מהירות כשיהיו ארטיספקטס ואז אתה צריך להוריד מהירויות קצת ואז אתה תוכל לבדוק אם יש ארטיסקסט ואם זה עובד בלי בעיות יותר מחצי שעה, אז אתה יכול לערוך את הביוס ולעדכן אותו.

וכדי לבדוק טמפרטורות את צריך לבדוק בדריברים כי יש כרטיסים אם חיישני טמפרטורה ויש כאלה שלא. לי למשל אין חיישן אז אני בודק בנגיעות עליו.

לפותח הדיון קירור מים אמור לתת ביצויים יותר טובים אבל אני חושב שלא יהיה הבדל כי הגוף כי קירור נורא מאסיבי וגדול.

פורסם

אוקי בכל מקרה יצאו לאומגה דרייברים חדשים אז אני ישתמש בהם, אתה יכול לתת לי לינק לWINFLASH? מצאתי כמה בגוגל אבל אני לא בטוח איזה מהם להוריד.

יש לי 9700NP אולי פשוט עדיף לי לצרוב ביוס של 9700PRO במקום כל הבלגן הזה?

ואני מכיר את ATI TOOL פשוט לא הבנתי אותך נכון.

שוב תודה ומצטער על הנדחפות..

פורסם

יש לי אותו כרטיס רק BUILT BY ATI ושלי גם היה נעול, אבל ברגע שהתקנתי את התוכנה RadClocker הנעילה פשוט נפתחה.

והגעתי ל377\457 עם התוכנה הנ"ל.

תיראה, תבדוק עם התוכנה הזו אם אתה יכול לבצע OC, תבדוק מה המקסימום שאתה יכול להוציא מהכרטיס בקירור סטוק ולפיו תוכל להעריך מה קירור מים יתן לך.

פורסם

יש לי אותו כרטיס רק BUILT BY ATI ושלי גם היה נעול, אבל ברגע שהתקנתי את התוכנה RadClocker הנעילה פשוט נפתחה.

והגעתי ל377\457 עם התוכנה הנ"ל.

תיראה, תבדוק עם התוכנה הזו אם אתה יכול לבצע OC, תבדוק מה המקסימום שאתה יכול להוציא מהכרטיס בקירור סטוק ולפיו תוכל להעריך מה קירור מים יתן לך.

גם לי יש BULIT BY ATI אבל לא הצלחתי בכלל להגיע למהירויות כאלה! איז קירור יש לך!? המקסימום שהיגעתי

337\355... כמובן אני יגיע ליותר כי אני הולך לשייף את הגוף קירור וגם הסינקים לא הודבקו כול כך טוב...שחכתי לנקות את הציפים...:S

וCOLD הנה WINFLAH ( צירפתי אותו להודעה)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

על תיגע בפלאש לפני שאתה בודק אם אתה יכול לעשות OC עם RadClocker.

הגעתי ל410 עם סטוק וזה עלה ל457 עם הזלמן+טורנדו80+HS+מזגן ב10C.

של TT לזכרונות RAM רגילים שלא מתאימים לזכרונות של הכ.מסך אבל עדיין :).

האמת שזהו :\. שיוף גוף קירור לא יעשה לך הבדל משמעותי, אולי אם תמרח AS5 במקום המשחכה התרמית הרגילה.

פורסם
  • מחבר

על תיגע בפלאש לפני שאתה בודק אם אתה יכול לעשות OC עם RadClocker.

הגעתי ל410 עם סטוק וזה עלה ל457 עם הזלמן+טורנדו80+HS+מזגן ב10C.

של TT לזכרונות RAM רגילים שלא מתאימים לזכרונות של הכ.מסך אבל עדיין :).

האמת שזהו :\. שיוף גוף קירור לא יעשה לך הבדל משמעותי, אולי אם תמרח AS5 במקום המשחכה התרמית הרגילה.

אז ככה ..

לשים מאורר טורנדו כל עוד אני שומע טוב אני לא שם ..

אבל אני בונה על הקירור מים למעבד אז חשבתי .. למה לא לשים גם לכרטיס מסך איזה בלוק חמוד כזה? בקשר להיטסינק של הזכרונות לכרטיס מסך, על איזה אתה ממליץ ? איזה חברה + דגם? והאם נחושת עדיפה או אלומיניום?

והתוכנה שנתת לי היא בעצם RadLinker?

** ועוד משהו: האם אפשר להשתמש במשחה טרמית של מעבד עבור הכרטיס מסך?

** עדכון **

בסופו של דבר מצאתי את התוכנה והורדתי אותה אבל גםן היא לא עזרה והיא לא פתחה את הנעילה של הכרטיס שלמרות שקבעתי לו מהירויות חדשות לאתחול (הקפיצה הקטנה ביותר גם בזכרון וגם בליבה) הוא התעקש להפעיל את עצמו במהירויות סטוק .. :\

ההשלב הבא אני משער זה הפלאש לביוס ולכן אני אצטרך את העזרה שלך ושל שאר האנשים הטובים בפורום :)

- תוכל להגיד לי לאיזה ביוס של איזה כרטיס לצרוב את הכרטיס שלי?

-ואיך אפשר לדעת לאיזה מהם לבחור (בדקתי וראיתי שיש לכרטיס שלי מהירויות סטוק כמו של Infineon - או איך שכותבים את שם החברה..)

?

פורסם
  • מחבר

**משום מה זה לא נותן לי לערוך את ההודעה ולכן אני נאלץ לכתוב 2 הודעות ברצף :\

האתר שממנו בדקתי את סוג הזכרון של הכרטיס מסך שלי הוא http://www.techpowerup.com/bios/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים