עבור לתוכן

אני מצטערת שאני פותחת עוד נושא אבל אני דואגת עם העסקה של המחשב שחתמתי שווה......

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ועם ישרף נגיד שיקרה אחד מהדברים שאתם אומרים, אחר כך אפשר להחליף ספק ללא ג'נרי?

• תגובות 38
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

להחליף אפשר תמיד (זה פשוט עולה יותר כסף)

אבל למה לעזאזל מהתחלה לקנות ג'נרי!? אני לא מבין את זה... קונים ג'נרי ומפחדים שישרף

קנו ספק נורמלי ותהיו בשקט נפשי

פורסם

הבעייה זה שאם ספק גנרי ישרף, הוא יכול לשרוף עוד רכיבים! מצד שני, יש ספקים ג'נריים שמחזיקים הרבה זמן בלי בעיות... זה הימור...

פורסם

תפסיקו לטחון למסכנה את השכל... היא כבר חתמה על ההזמנה, אין מה לעשות בנידון.

לפעם הבאה היא תדע. גם אני מצטער על כמה דברים שהזמנתי במחשב שלי, אבל... ניחה. כולם לומדים מטעויות.

אני גם בטוח שאם הספק יגרום לכמה ריסטים היא ישר תלך ותקנה לה איזה HEC ב-160 ש"ח.

פורסם

טוב, לא היה לי כוח כל כך לקרוא את הכל אבל לא כדאי לקנות ספק גנרי

.

אני מכיר 3 מחשבים שהלכו בצורה הזו(אחד מהם שלי :-\). בדרך כלל הם לקחו איתם עוד כמה חלקים כמו הארד דיסק וכרטיס מסך. הם לא נהרסו לגמרי, אבל הם לא חזרו לעצמם לאחר המקרה. פשוט עצוב.

פורסם

לסיכום: פותחת התרד-לא קונים דברים גנריים.ההבדל בכסף הוא מזערי לעומת הנזק שיכול להגרם כתוצאה מהרס של החלקים הגנריים.

בסך הכל קנית מחשב טוב ,רק תבדקי איתם אם את יכולה להחליף ספק וזכרון-אני מאמין שהם יחליפו לך בתוספת תשלום נמוכה ,שתשתלם מאוד לטווח הארוך.

הכי חשוב-תתחדשי! :xyxthumbs:

פורסם

ולגבי ספק הכח, ישנם הרבה מארזים יפים שמגיעים עם ספק כח מאותה חברה ואין כל מעורבות של רכיב ג'נרי בבאנדלים הללו. למשל ה-Raidmax Scorpion - מארז יפהפה, איכותי שמקורר בצורה מעולה ומגיע עם ספק כח לא ג'נרי גם כן של Raidmax, וכל העסק הזה בכ400שקלים חדשים.

ממש לא נכון!

המארז שציינת מגיע עם ספק ג'נרי (וגם הקוברה של ריידמקס)

למעשה, חלק גדול מהמארזים של חברות מוכרות וטובות, מגיע עם ספק ג'נרי ולעיתים אפילו ללא ספק בכלל.

פורסם

תשמעי, תפסיקי להקשיב לכל ה"טכנאים" שנכנסים פה לטרד ומז**נים את השכל על ספקים גנריים וריידמקסים עם ספקים טובים כי אין ממש כאלה.

אם היית קונה מחשב לאינטרנט ואופיס אז ניחא. אבל את הולכת להעמיס את המחשב שלך כי יש לך כרטיס מסך לא חלש ואת הולכת לשחק DOOM3 שמעמיס את המחשב וכדאי שיהיה לך ספק טוב.

מה כל כך מסובך? כל האנשים שמרגיעים אותך עכשיו לא ממש יעזרו לך אם ישרף לך כרטיס המסך והלוח ואם החנות לא תכסה לך את זה באחריות.

על האוטו והבית והבריאות שלך את משלמת ביטוח? אז ספק טוב למחשב משחקים זה סוג של ביטוח.

פורסם

תשמעי, תפסיקי להקשיב לכל ה"טכנאים" שנכנסים פה לטרד ומז**נים את השכל על ספקים גנריים וריידמקסים עם ספקים טובים כי אין ממש כאלה.

אם היית קונה מחשב לאינטרנט ואופיס אז ניחא. אבל את הולכת להעמיס את המחשב שלך כי יש לך כרטיס מסך לא חלש ואת הולכת לשחק DOOM3 שמעמיס את המחשב וכדאי שיהיה לך ספק טוב.

מה כל כך מסובך? כל האנשים שמרגיעים אותך עכשיו לא ממש יעזרו לך אם ישרף לך כרטיס המסך והלוח ואם החנות לא תכסה לך את זה באחריות.

על האוטו והבית והבריאות שלך את משלמת ביטוח? אז ספק טוב למחשב משחקים זה סוג של ביטוח.

בדיוק. ותעשי מה שאמרתי לך מקודם ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים