עבור לתוכן

יש אפשרות ל OC בלוח הזה?

Featured Replies

פורסם

הנה צרפתי כמה תמונות

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אחחחה מעבד חיית אוברקלוק הלוח :s07: והזיכרון :s07:

פורסם
  • מחבר

אז אין מצב ? :-[

פורסם

אני לא מכיר את הלוח אם שלך במדוייק אבל אני מהמר שדרך הביוס לא תמצא אפשרות לא"ק, אולי דרך תוכנות כלשהם תצליח,

בכל מקרה שווה לך לחפש בחוברת היצרן אופציית המהרה דרך ג'אמפרים כי המעבד שלך לא רע לא"ק והזכרונות שלך יאפשרו א"ק ל 2400 ללא האצה בהם.

אם בביוס לא מצאת אפשרות לשינוי התדרים, תנסה לעדכן ביוס (אפילו שאני דיי בספק אם תמצא עדכוני ביוס ללוח שלך).

עריכה:

אני חושב שהלוח שלך מקביל ל P4VXAD של חברת עלית, אם כן תצטרך לשנות בלוח אם שלך ג'אמפר בשביל לאפשר בביוס שינוי של הבאס, תנסה לחפש בחוברת או על הלוח את הג'אמפר או בכלל את המושג "JP3"

פורסם
  • מחבר

אין לי חוברות, אין לי כלום :-\

ואני מעדיף לא לעדכן ביוס, אם הלוח ישרף במקרה הטוב עוד חודש אני אצליח לשכנע את ההורים שלי לקנות לי לוח חדש ואז הם יתחילו להגיד שעוד מעט הם קונים מחשב חדש, בלה בלה בלה :-[

פורסם

זה כנראה לוח של אינטל או של ECS :-\

פורסם

זה כנראה לוח של אינטל או של ECS  :-\

של via, היא יצרה פעם לוחות.

זה ציפסט שבא לתת תשובה זולה ל rdram ובין הראשונים ל p4 שעבד עם ddr, כמדומני ל 266 יש שלושה ווריאציות sdram , ddram ולוח שמשלב סלוטים מכל סוג.

לעיניין ה oc תבדוק שוב, אמור להיות לך בביוס בקרה על ה fsb זיכרון או מעבד או משהו כזה אני לא זוכר בוודאות עבר הרבה זמן.

פורסם

עריכה:

אני חושב שהלוח שלך מקביל ל P4VXAD של חברת עלית, אם כן תצטרך לשנות בלוח אם שלך ג'אמפר בשביל לאפשר בביוס שינוי של הבאס, תנסה לחפש בחוברת או על הלוח את הג'אמפר או בכלל את המושג "JP3"

תחפש בביוס את התפריט Frequency\Voltage Control, במידה ויש לך את התפריט הזה ( ::)), תשנה את הערך CPU HOST וCPU VOLTAGE כרצונך, במידה והאופציה נעולה תצטרך כמו שכתבתי בהודעה הקודמת להזיז את הג'אמפר שעל הלוח.

פורסם
  • מחבר

Vatos-Locos אין בכלל כזה דבר, אפילו באפור.

בקשר לג'מפר, מחר בבוקר אני אתן תשובה, גם ככה אני עוד מעט הולך לישון :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים