עבור לתוכן

בעיה עם צורב הDVD.

Featured Replies

פורסם

טוב לא מזמן רכשתי צורב DVD חדש ורק עכשיו מצאתי הזדמנות לנצל אותו בצריבת מספר קבצי AVI אל דיסק DVD.

אם כך הפעלתי את תוכנת הצריבה של LG שהגיעה עם הצורב הDVD שלי)power producer 2 gold)

ואז באפשרות "produce a movie disc" ,אז באפשרות DVD ואז מגיע השלב בו עליי לבחור את הפריטים לצריבה אך כאשר אני בוחר בפריטים-פריטים בפורמט AVI שגודלו הממוצע של כל אחד מהם הוא בערך 200 מגה-בייטס הוא רושם לי "faild to add file X" זאת למרות שבחלון בחירת הקבצים הוא בפירוש מציין את הפורמט AVI כפורמט שנתמך על ידו. אם כך מהי הבעיה והאם מי מכם מכיר איזה פתרון? : :nixweiss:

בכל אופן גם אם אינכם יודעים את התשובה לבעייתי אשמח אם תספקו לי לינקים להורדת תוכנות צריבה ל חינמיות שמסתובבות ברשת,אבל כעיקרון אני מעדיף לפתור את הבעיה של התוכנה בה אני משתמש כרגע מכיווןן שהיא ככל הנראה מקצועית בהרבה מכל תוכנה חינמית שאמצע ברשת

פורסם

התוכנה הזאת חרה. למה אתה חושב שהיא טובה יותר מתוכנות אחרות? כי קוראים לה GOLD?

תוריד DVD2SVCD+TMPG ENCODER

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לכך שהיא טובה מהבחינה של איכות התוכנה אלא מהבחינה של נוחות השימוש והאופן בו אני יכול ליצור תפריטים יפים ונוחים לדיסק שליי :xyxthumbs:

אבל אם אתה אומר שזאת תוכנה מחורבנת,שיהיה,אם רק תוכל לספק לי לינק להורדת התוכנה שדיברתה עליה שכן אני לא ממש מצליח למצוא אותה בגוגל :s05:

פורסם
  • מחבר

איך מתפעלים את התוכנה הזאת? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים