עבור לתוכן

משהו עבד פעם עם התוכנה SpinRite v6.0? אני פשוט חייב עזרה ...

Featured Replies

פורסם

יש לי הרדיסק שנידפק וקשה לקרוא ממנו את החומר לכן אני רוצה להעביר ממנו הכככללל לארדיסק אחר ואמרו לי שהדרך הטובה ביותר היא התוכנה SpinRite v6.0

ואני לא יודע להשתמש בה אז אם מישהו מנוסה ועבד איתה פעם אז בבקשה עזרו לי איך אני עושה COPY מהארדיסק הדפוק אל הארדיסק החדש?

פורסם

התוכנה לא נועדה לזה בכלל ,היא נועדה כדי לשחזר מידע לא קריא מהדיסק קשיח (זה מה שהבנתי שיש לך בתראד האחר)

בשביל תיאור מלא לחץ כאן

בשביל מדריך לגרסה 5 לחץ כאן (אין עדיין ל6) אבל זה יעזור לך להבין תעקרון

SpinRite v6.0's on-screen help and menus make it extremely easy to use
פורסם

מניסיון אישי רב - התוכנה הטובה ביותר לשחזור מידע מדיסק קשיח שנפגם היא ontrack Easyrecovery pro.לחלונות

קח את הדיסק הפגום יחד עם דיסק נוסף שיש בו חלונות (מומלץ XP או 2000) + עוד דיסק ריק שאליו יועבר המידע שישוחזר.

כנס לחלונות ותתקין6 Easyrecovery, הפונקציה המנצחת שלה זה הAdvanced Recovery שעושה את העבודה בצורה הטובה ביותר מכל שאר התוכנות שמסתובבות בשוק - ניסיתי את כולם (כולל spinrite) ורק easyrecovery הצליחה לשחזר לי מידע פעמיים, פעם אחד מדיסק שנדפק לו לחלוטין מערכת הקבצים ופעם שנייה מדיסק שגם נהרסה לו לחלוטין מע' הקבצים + סקטורים פגומים, בשני הפעמים הוא שיחזר מעל 95% מהמידע שאבד!!

יש לו גם גירסה לדוס אבל היא פחות טובה ואיטית מאוד וכמו כן בדוס שמות הקבצים יהיו מקסימום 8 תווים לקובץ.

פורסם

מדובר בתוכנות שעושות פעולות שונות לגמרי ::)

spinrite - אם יש מידע לא קריא בדיסק קשיח היא עושה מאמצים לעשות אותו קריא היא מנסה לקרוא מידע מכל סקטור פגום על כל סקטור היא עוברת הרבה פעמים וברוב המקרים עושה עבודה מעולה

easyrecovery pro - לשחזור מידע שנמחק

פורסם
  • מחבר

אני מודה מודה מודה חחחח סתם

תודה אחים שלי אתם לא יודעים כמה עזרתם לי חסכתם לי 120 אם לא 420 שקל הוא שזה יכול להגיע לסכומים גבוהים! נקווה שאני יצליח תודדההההה זה

בידיוק המידע שהייתי צריך ממש רב תודות...!!!! ;D :xyxthumbs:

יש לי את התוכנה תוכל להדריך אותי איך בידיוק אני מנסה להעתיק את החומר מהארדיסק הפגום להארדיסק החדש ובאיזה אופציה אני צריך לבחור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים