עבור לתוכן

בחירת כונן קשיח חדש

Featured Replies

פורסם

קצת לפני הקנייה, אני רוצה לדעת

1. האם ישנם הבדלים רציניים בין הכוננים של מקסטור, סיגייט, ווסטרן-דיגיטל? למיטב זכרוני המקסטור היה קצת יותר מהירים, אבל המחיר בהתאם.

2.האם SATA שווה את זה? צריך לבחור בין SATA+120GB, לבין 160+ATA, ששניהם באותו המחיר. האם הנוחות בכבלים דקים שווה כל כך הרבה? :)

פורסם

1. אין ממש הבדל, אולי אחוזים בודדים זניחים במקרמים מסויימים.

2. אתה תחליט מה אתה מעדיף, נוחות ותמיכה בעתיד או גודל. אני הייתי בוחר SATA (במיוחד אם יש לך כבר הרדיסק ATA)

פורסם
  • מחבר

תמיכה בעתיד=?

הלוח הרי תומך בשניהם, אתה מתכוון שבעתיד הניצול של הSATA יהיה גדול יותר (מבחינת מהירות)?

פורסם

אם ההתלבטות שלך זה בנוגע לכבל אז שטויות תמיד אפשר לחכות חודש ולקנות ב40 שקל כבל עגול ל IDE

מבחינת ניצול עתידי והגברת הביצועים, כנראה שלא בלוח הקיים או בהרדיסק הקיים, יכול להיות שהכוונה של HOLY זה במקרה של שדרוג ללוחות חדשים.

אני קניתי לפני שבוע הרדיסק 160 גיגה ATA, אפילו שהייתי יכול לקנות SATA מבחינת התקציב

העניין הוא שאני לא רואה שום סיבה לקנות SATA, ולא נוח לי כל המשחקים עם ההתקן החדש, אני רגיל כל השנים לעבוד עם ATA ואני לא רואה את זה משתנה בקרוב (במיוחד לאור הביצועים הזניחים של ההתקן החדש)

פורסם

הכי טוב לא סיגייט לא מקסטור ולא וסטרן...

שחכת את החברה הכי טובה עכשיו....

samsung.... :xyxthumbs:

מהירים, שקטים , קרים...נסיון (יש לי אחד כזה שעומד עכשיו על 14 מעלות ולא שומעים אותו :) וכמובן הוא מהיר ואיכותי עם הרבה הגנות)

פורסם

היום הדיסיקם המהירים ביותר אינם עוברים את 70MB\S (יכול להיות שטיפ טיפה יותר).....

ולכן אין הבדל בין הממשקים של IDE לSATA שנגיע למהירויות של מעל 100MB\S אז יהיה לנו על מה לדבר.

אני לא רואה בעתיד הקרוב השתפרות שכזאת ולכן IDE יהיו מצויים בזמן הקרוב כך שאיני רואה בעיות בעתיד בתמיכה ב SATA/

SATA תומך במהירות 150MB\S זה לא עקרוני לעכשיו..

הדבר היחיד שטוב בו הוא שהחיבור שלו לא מסורבל והוא בעל 7 גידים לא כמו IDE שהוא בעל 40\80 גידים אם תה אוהב מודינג ורוצה שהמחשב יראה יפה מבפנים יש יתרון לSATA.

עריכה:

חברה אם יש לי טעויות אנא תקנו אותי...(אני לא מעודכן ממש)

פורסם

כל מה שרשמת כתוב בסטיקי

פורסם

כל מה שרשמת כתוב בסטיקי

אכן כן קראתי את זה פה באתר לפני כמה חודשים ולא הייתי בטוח בסמכות הנתונים.

פורסם

קנה את הכוננן אם הכי הרבה שנות אחריות ולא תצטער, נקודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים