פורסם 2002 ביוני 2023 שנים למה צריכים לפרמט הארד דיסק חדש לפני שימוש?אם לא תפרמט הארד דיסק חדש ...אז אתה לא תוכל לעבוד איתו!חייבים לפרמט!
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים דבר ראשון אתה חייב לעשות FDISK אז:1. קודם כל תנתק את ה20GB שלך ושים אותו בצד ותחבר את הHD החדש ותוודא שהוא מזוהה בביוס והכל תקין2. תאתחל מדיסקט הפעלה שעשית בעוד מועד ב98 ותריץ FDISK3. אחרי שחילקת למחיצות והגדרת את המחיצה הפעילה(ACIVE) חזור לDOS ותאתחל שוב את המחשב4. תפרמט את כל המחיצות5. תג'מפר את הHD'S שלך ותחבר ותבדוק שוב בביוס שהכל תקין6. תהנה
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים מחבר תודה על העזרה חברים ;Dמה זה FDISK?לפעמים שאני רוצה לפרמט את ההארד דיסק, אני כותב בדוס Format c:ומשום מה אני מקבל הודעה של Bad command , למה הוא לא מזהה לי את פקודת הפורמט?
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים FDISK היא תוכנה ליצירת מחצות בHD (שאתה קונה HD חדש זה לא כמו ביסלי/במבה שכתוב על האריזה מוכן לאכילה ;D(מאיפה באות אלי השטויות האלה???))הקיצר, רק אחרי שמחלקים את הHD למחיצות אפשר לפרמט אותו ואז הוא מוכן לשימושלהמשך ההסבר אני צריך שתגיד לי לקמה מחיצות אתה מעוניין לחלק את הHD שלך...
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים FDISK היא תוכנה ליצירת מחצות בHD (שאתה קונה HD חדש זה לא כמו ביסלי/במבה שכתוב על האריזה מוכן לאכילה ;D(מאיפה באות אלי השטויות האלה???)) הקיצר, רק אחרי שמחלקים את הHD למחיצות אפשר לפרמט אותו ואז הוא מוכן לשימוש להמשך ההסבר אני צריך שתגיד לי לקמה מחיצות אתה מעוניין לחלק את הHD שלך... מה ?!!?!? למה חייבים לחלק למחיצות ?!?!? לי יש הארד דיסק... ויש רק C אין גם D ובלה בלה בלה... לא צריך לעשות FDISK רק FORMAT ותקנו אותי אם אני טועה... ותסבירו למה !
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים FDISK היא תוכנה ליצירת מחצות בHD (שאתה קונה HD חדש זה לא כמו ביסלי/במבה שכתוב על האריזה מוכן לאכילה ;D(מאיפה באות אלי השטויות האלה???)) הקיצר, רק אחרי שמחלקים את הHD למחיצות אפשר לפרמט אותו ואז הוא מוכן לשימוש להמשך ההסבר אני צריך שתגיד לי לקמה מחיצות אתה מעוניין לחלק את הHD שלך... מה ?!!?!? למה חייבים לחלק למחיצות ?!?!? לי יש הארד דיסק... ויש רק C אין גם D ובלה בלה בלה... לא צריך לעשות FDISK רק FORMAT ותקנו אותי אם אני טועה... ותסבירו למה ! FDISK עושים רק להארדיסקים חדשים או כשרוצים לשנות את גדלי המחיצות! אתה תמיד יכול לעשות מחיצה אחת, אבל עדיין חייבים FDISK... חייבים להגדיר לפחות PRIMERY PARTITION ואז לפרמט את הדיסק כדי שתוכל לעבוד איתו!
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים אתה יכול להסביר מה אני צריך בדיוק לעשות ב FDISK... כאילו לעשות את הפקודה ואז במה לבחור ???? כי אני מקבל דיסק קשיח ואני רוצה לדעת מה לעשות תודה
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים מחבר אתה יכול להסביר מה אני צריך בדיוק לעשות ב FDISK... כאילו לעשות את הפקודה ואז במה לבחור ???? כי אני מקבל דיסק קשיח ואני רוצה לדעת מה לעשות תודה ו... מאיפה מריצים FDISK?
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים מדיסקט איתחול שעושים במע' ההפעלה או שאתה יכול לעשות BOOT מהCD של 98 ואז בסיפרייה x:\win98\ena תמצא את הפקודהכאשר x הוא כונן הCDROM שלךעכשיו השאלה כמה מחיצות אתה רוצה?
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים מדיסקט איתחול שעושים במע' ההפעלה או שאתה יכול לעשות BOOT מהCD של 98 ואז בסיפרייה x:\win98\ena תמצא את הפקודה כאשר x הוא כונן הCDROM שלך עכשיו השאלה כמה מחיצות אתה רוצה? הזמנתי דיסק קשיח 80 ג'יגה... ונגיד אני לא רוצה לעשות מחיצות (נגיד..), איך אני עושה את זה ? ???
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים מחבר מדיסקט איתחול שעושים במע' ההפעלה או שאתה יכול לעשות BOOT מהCD של 98 ואז בסיפרייה x:\win98\ena תמצא את הפקודהכאשר x הוא כונן הCDROM שלךעכשיו השאלה כמה מחיצות אתה רוצה?מחיצה אחת בלבד.
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים OK, אחרי שחיברתם הכל והכל פועל (בהנחה שרק הדיסק 80GB מחובר)מעלים את הFDISK ואז:תלחצו 1 ותנו המחשב יתחיל לספור ולחשב את המקום שיש על הHD אחרי שיסיים הוא ישאל אותכם עם להשתמש בכל המקום הזמין לPRIMERY PARTITION (כיוון שאתם לא רוצים ליצור מחיצול לוגיות נוספות) תענו לו כן, אח"ב כנסו לאפשרות השנייה וסמנו את המחיצה כאקטיבית וזהו...
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים מחבר שאני מחבר את הדיסק לבד ב PRIMARY כאשר אני מבצע FDISK, איך הוא צריך להיות מג'ומפר?
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים עזבו FDISK בלאט, בשביל מה המציאו את Partition Magic ? תשיגו את התוכנה.. (*האם*... תקנו......*האם* כן זהו... תקנו אותה :saint: ) ואיתה תיצרו ת'מחיצה... זה מזה @שוט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.