עבור לתוכן

שאלה לגבי סדרי חיבור

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני עומד לפני רכישה של NEC 3500 (משעות של קריאה בחיפוש בפורום, הבנתי שזאת הבחירה הנכונה כעת. אם למישהו יש התנגדות - אשמח לשמוע).

כרגע במערכת נמצאים הכוננים בחיבור הבא:

Primary Master - 60Gb HDD

Primary Slave - BENQ CD

ATA100 Master - 80Gb HDD

ATA100 Slave - Liteon CDR x52

ההיגיון שלי אומר לשים את ה 3500 במקביל ל BenQ - מכיוון שרוב הסיכוים שהם לא יעבדו במקביל.

נכון או לא נכון ?

שחף.

פורסם

ההיגיון שלי אומר לשים את ה 3500 במקביל ל BenQ - מכיוון שרוב הסיכוים שהם לא יעבדו במקביל.

אישית אני לא רואה את ההגיון פה

פורסם
  • מחבר

אז אולי תחכים אותי מדוע זה לא הגיוני ותציע רעיון אחר ? למה לרשום הודעת סרק ...?

פורסם

זה לא הגיוני כי אתה סותר את עצמך

תקרא שוב מה שכתבת.

פורסם
  • מחבר

מכיוון שוב הסיכוים שאני לא אשתמש בכוננים במקביל (באותו הזמן), אז לשים אותם על אותו בקר IDE Secondry (כאשר אחד Master והשני Slave),

ולא לחבר את ה DVDR במקביל לכונן שאיתו כן אעבוד במקביל (לדוגמה דיסק קשיח) מכיוון שזה יפגע בביצועים.

פורסם

ההיגיון שלי אומר לשים את ה 3500 במקביל ל BenQ - אתה אומר לשים אותו במקביל

מכיוון שרוב הסיכוים שהם [glow=red,2,300]לא יעבדו[/glow] במקביל - ואז אתה אומר שרוב הסיכויים שהם לא יעבדו במקביל

אם הם לא יעבדו יחד (מה שלא נכון) מה ההגיון לשים אותם יחד, המשפט שלך סותר את עצמו.

תחליט

ולא צריך לשלוח הודעות פרטיות לאנשים (לי) להגיד להם לענות לך, במקרה שלי יש לזה נטייה לעשות את ההפך.

פורסם
  • מחבר

1. תראה - פלצנות יתרה תמיד הייתה מעלה ראשנה של חברי המודרייטורים פה. מההתחלה.

2. תנסה לקרוא שוב, ותבין שיש לך בעיות הבנה (אולי גם הניסוח שלי לא הכי ברור) אבל עדיין זה לא מצדיק

את צורות ההתנסחות המחפירה שלך.

3. כשאני מתכוון לחיבור במקביל אני מתכוון על אותו בקר (אחד כמאסטר, אחד כסלייב).

כשאני אומר שהם לא יעבדו במקביל זה אומר שאני לא אבצע לדוגמה העתקה מכונן CD ל DVDR או פשוט שימוש באותו זמן בשניהם. וכפי כשכולנו יודעים - שני התקנים שמחוברים על אותו בקר כמאסטר וסלייב לא מסוגלים לעבוד באותו זמן יחד!

פורסם

לא לריב ילדים

עדיף שתחבר את הכוננים האופטים ביחד, ואת הכונני אחסון ביחד, כי לכל אחד עובד במהירות שונה וחיבור של הארדיסק ביחד עם CD רק יאיט אותו

פורסם
  • מחבר

בדיוק לזה התכוונתי מה גם שאם אחבר אותו במקביל לאחד מהדיסקים הקשיחים - כשארצה לצרוב הם יצטרכו לעבוד במקביל ומה לעשות על אותו כבל אין מקביליות אמיתית וזה יפגום בביצועים.

פורסם

לא מצדיק?

זה שאתה לא יודע לנסח את עצמך לא אומר שאני צריך לנחש למה התכוונת.

אין פה שום פלצנות, אתה לא יודע לנסח משפט ברור וזו בעיה שלך.

שימוש במילים כמו פלצנות יגרור נעילה של הדיון פעם הבאה.

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

מה קרה ? פגעתי באגו שלך ?

לא השקעת גרוש של אנרגיה בניסיון להבין גם אחרי שהסברתי את זה שנית. ההסבר שלי היה בסדר גמור, אבל -

כנראה שאתה חושב (או שאולי השתרש פה) הנוהג שמקבלים ניקוד על מספר התגובות ולא על איכותן.

כמודרייטור תנסה להיות קצת מעל הרמה של משתמשים רגילים ופלצנים.

פורסם

אמרתי לך שפעם הבאה הדיון ינעל

אני באתי במטרה לעזור לך וההסבר שלך פשוט לא היה ברור

חבל שאתה מתעקש לדבר לא יפה, לעבור על חוקי הפורום ולהמשיך להגיב תגובות לא ענייניות במקום להסביר למה התכוונת.

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים