עבור לתוכן

פינת השנאה

Featured Replies

פורסם

כל אחד יכתוב מה הוא שונא

אני שונא צביעות חנפנות ערבים וצרפתים

פורסם

ערנבים..

;)

פורסם

אני שונא כונפות ואת cereal killer. :AR15:

ישנו משפט סיני ישן שאומר:

"גם אם אין לך משהו חשוב להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק!"

:asthanos:

פורסם

ואני שונא שגוררים ת'ראדים לפסים אישיים. >:(

נ.ב רמז לבאות.

פורסם

אני שונא את היום, ולפעמים בנות

פורסם

אני שונא שרמוטות ופרחות (מאיפה שאני בא יש יותר מידי) >:(

פורסם
  • מחבר

אני שונא כונפות ואת cereal killer. :AR15:

ישנו משפט סיני ישן שאומר:

"גם אם אין לך משהו חשוב להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק!"

:asthanos:

YO! Dude why me

פורסם

אני שונא ת'חיים.

פורסם

את המוח המעוות של המפתחים של licq !

------------

peace love and anarchy ;D

פורסם

אני שונא קלוריות (אבל אוהב מזון) :lol:

פורסם

SAME AS ME DUDE

אני שונא שמעירים לי שאומרים לי מה לעשות שמתנשאים מעליי שמאיימים עליי (לא דבר חכם לעשות :) ) ואני שונאאאאאאאא לפרמט !!!

פורסם

שונא ערסים עבריינים ונרקומנים

פורסם

מי שפתח את פינת השינאה , ראוי שיפתח את פינת האהבה .

אבל לעיניין - אני ש. את ראשי החיזבאללה , שיח נאסרללה , באשר אל אסד , ראשי הרשות הפלסטינאית , כולל אבו מאזן , אבו עלה ,

ראשי התנועה האיסלמית בישראל , ראשי החמאס , (רוצחי הילדים ) , שיח יאסין , ראשי הג'אד האיסלאמי , ראשי החזית העממית לשיחרור פאלסטין , החזית הדמוקרטית לשיחרור פאלסטין .אני שונא בכל מעודי את כל המעודדים לרצח מתוח מניעי דת , רעיון , או כל דבר אחר .

אני שונא את כל המסיטים במסגדים , את כל הקיצונים המיליטנטים , שמחזיקים רובי קל'ץ ויורים לכל עבר ומטילים אימה על האוכלוסיה המסכנה (הפלסטינאית ) .אני שונא אותך אחמד טיבי שפועל וחותר תחת המדינה שבא אתה חבר כנסת , אותך אחמד בארקה , שתמיד תוקע מקלות בגלגלי המדינה המסכנה שלנו . אני שונא את אותה חברת כנסת ערביה ממרץ שהאשימה אותנו ברצח ואונס במלחמת העצמאות ב-48 .

כל כך הרבה שינאה , אולי נעבור לאהבה .

All we are saying is give peace a chance

פורסם

מי שפתח את פינת השינאה , ראוי שיפתח את פינת האהבה .

אבל לעיניין - אני ש. את ראשי החיזבאללה , שיח נאסרללה , באשר אל אסד , ראשי הרשות הפלסטינאית , כולל אבו מאזן , אבו עלה ,

ראשי התנועה האיסלמית בישראל , ראשי החמאס , (רוצחי הילדים ) , שיח יאסין , ראשי הג'אד האיסלאמי , ראשי החזית העממית לשיחרור פאלסטין , החזית הדמוקרטית לשיחרור פאלסטין .אני שונא בכל מעודי את כל המעודדים לרצח מתוח מניעי דת , רעיון , או כל דבר אחר .

אני שונא את כל המסיטים במסגדים , את כל הקיצונים המיליטנטים , שמחזיקים רובי קל'ץ ויורים לכל עבר ומטילים אימה על האוכלוסיה המסכנה (הפלסטינאית ) .אני שונא אותך אחמד טיבי שפועל וחותר תחת המדינה שבא אתה חבר כנסת , אותך אחמד בארקה , שתמיד תוקע מקלות בגלגלי המדינה המסכנה שלנו . אני שונא את אותה חברת כנסת ערביה ממרץ שהאשימה אותנו ברצח ואונס במלחמת העצמאות ב-48 .

כל כך הרבה שינאה , אולי נעבור לאהבה .

All we are saying is give peace a chance

בקיצור ערבים

פורסם

אחרי שחשבתי על זה קצת יותר, אני שונא את המפתחים של licq ו(!) אני שונא שמשעמם לי... אני ממש שונא שמשעמם לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים