פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מה לא הלך לך????בכל מקרה... אם אתה ממש נואשתכנס לקונסול תכתוב קודםsv_cheats 1ואז noclip בכדי לעוףאו impulse 101 בשביל נשקאו impulse 82 בשביל מכונית או impulse 83 בשביל רחפתאלה הציטים הכליים.בעיקרון גם אם אתה צריך עזרה בקרבות יש תמידאת ה- give npc_vortigaunt
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים ~אם זה לא עובד, אתה צריך לאפשר אותה בהגדרות של המקלדת (אני חושב ב- advanced שם)
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים 2 שאלות1.מה תפקיד ה SUIT2.ישנם בשלבים מתקדמים כאשר 2 החלליות תוקפות יחדיש בחדר כמו רימון אדום קטן מה זה ואיך ניתן להשתמש בו?
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים כן, ולמיטב זכרוני גם אתה השתתפת בו... תפסיקו להקפיץ את הדיון הזה סתם כדי לעקוף את DOOM 3 !!!כן, אז למה כבר יש דיון בנושא בעמוד 116, וגם אתה וגם עוד הרבה אנשים הגיבו על זה שם ? אולי יש לך בעיה סטייל MEMENTO...
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים לא מקפיצים בשביל זה כי עד עכשיו ששיחקתי וההיתי מקבל כאבי ראש + בחילות ההיתי חושב בגלל שההיתי רעב ולא ישנתי טוב אבל אתמול הלכתי לישון מוקדם וישנתי טוב וככה בצהריים שיחקתי ועדיין היה לי לאחר מכאן הורדתי reforce (שזה לשנות את קצב הרענון מ60 שזה ברירת המחדל בווינדוס ל100) עשיתי זאת ושושב ניסיתי שמתי הגדרות (ללא פילטרים ) על מנת שהיה לי 100 אף פי אס ועדין קיבלתי מגרנה , סה''כ רציתי לדעת אם עוד מישהו סובל מתופעה זו , או מכיר מישהו שגם חווה דבר כזה
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מוכרת לי התופעה חבר שלי חוה אותה עם משחקי פעולה שונים.יש למישהו מושג ממה זה נגרם?
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים זה מה שאני שואל דרך אגב גם בדמו זה קורה לי מוזר...... וההאמת הדמו מאוד כיף לשחק בו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.