עבור לתוכן

Half Life 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אוקי מצטערים ואם כבר אני מגיב מה אתם חושבים על ה דאף מאצ בהלף לייף 2 ?

אני האמת לא אוהב אותו המפות כוך כך גדולות שלוקח שנה עד שאתה מוצא מישהו להרוג וגם לוקח די הרבה זמן להרוג כי קשה הלרויד איץ פי

מה אתם חושבים ?

• תגובות 1.4k
  • צפיות 111.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא אוהב death match נטו, אני מחכה שיוציאו objective DM כמו שיש בUT. זה יכול להוית מעניין.

פורסם

באמת צריכים עוד מפות ל- dm, וגם מפות מיוחדות כמו assault וכאלה.

האמתי שאני מנסה לבנות מפות כאלה.

פורסם

אז אני לא יחד איזה עוד מודים שווה לשחק בהם ?

פורסם

יצא הרבה MAP PACKS... שכוללים את ASSAULT

פורסם

אבל כול המפות יותר מדי גדולות צריכים לשחק 200 על 200 כדאי שהיה אקסן רצוף של כול הזמן הריגות ואנרנדלין מקודם שיחקתי 10 על 10 במפה dm_s משהו

קיצר המפה ענקית והולכים בא לאיבוד בקלות ואתה יושב 10 דקות מנסה לדעת איפה אתה ואז פתאום עוד אחד שהלך לאיבוד מגיע ואתה הורג אותו זה משמשם

פורסם

אני מת על ה deathmatch. דווקא יש אחלה מפות. אני הכי אוהב את ה crossfire וה overwatch. כשאתם נכנסים למפות של 16, או שלבי הTEAM, כל הזמן יש הריגות ולא צריך למצוא אנשים...מעדיף את זה מCS.

פורסם

בהחלט ...

לדעתי אם תכנס לסרבר עם CROSSFIRE או STALKYARD אתה לא תשתעמם

פורסם

לדעתי זה כופל את CS

אבל CS משחק מעולה רק מעצבן שמתים מהר.

אבל HL2 ברשת באמת כיף.

פורסם

לא יודע אני בחור שאוהב אנדרנלין (עכשיו תבינו למה קפצתי מקומה שלישית סתם בשביל הכיף)

פורסם

crazy!!!!!! :screwy:

יאללה אנשים עוד מעט עוברים את דום 3....

פורסם

מה לעשות זהו אני D: אוהב לעשות שטיות אבל זה כבר לדיון אחר אני יפתח עם רשימת הדברים הכי מטומטים שעשיתי

פורסם

וואלה אני תקוע אחרי הקטע שנסעתי בסירה הזאת שדומה לאופנוע ויגעתי לאיזה מקום ששם אחת מרימה לי את המחסום ואני נכנס לשם ואחד אומר לי גורדן פרימן זה באמת אתה... אבל אחרי זה זה ניתקע הוא עומד ומסתכל עליי וזהו וככה גם היא והייצור הזה מ-HL1 שהיה יורה חשמל ואני תקוע שם :bash: :bash:

פורסם

פשוט תיגש לרחפת ותלחץ E

פורסם

אבל הקטע שיש אחרי זה עוד דלת שצריך להרים ואחד מהנאישם צריך לעשות את זה אבל כל מה שהם עושים זה להיסתכל עליי וזהו :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים