פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים כשאתם נכנסים ל HL2, כמה זמן אתם משחקים ? אני אולי חצי שעה, אני עובר חלק ועוצר.
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים למה שיהיה הבדל מהגירסה הפרוצה למקורי?NIM901,עוד הודעה אחת ואתה פריק! (מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון.)
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים למה שיהיה הבדל מהגירסה הפרוצה למקורי?NIM901,עוד הודעה אחת ואתה פריק! (מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון.)חחחח למה שלא יהיה?לדוגמא אני ראיתי את שניהם ופרוצה אין נשק ברחפת...יש נשק אחד פחות..פחות אלמנטים שונים בשלבים של המשחק
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים ותוסיף עוד מלא בעיות שקיימות לפעמים בגרסה הפרוצה מאשר המקורית.בכל אופן - אבל עזבו , תשנו את הכיוון של נושא הגרסאות הפרוצות כי אתם יודעים שגרסאות פרוצות זה לא חוקי כמובן.
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים ותוסיף עוד מלא בעיות שקיימות לפעמים בגרסה הפרוצה מאשר המקורית.בכל אופן - אבל עזבו , תשנו את הכיוון של נושא הגרסאות הפרוצות כי אתם יודעים שגרסאות פרוצות זה לא חוקי כמובן.מה ?!?!?! זה לא חוקי ?!?!?! שיט.. הגיע הזמן למחוק את כל הדברים, גם את ה WINDOWS ולמכור את המחשב...
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים האם יש מצב שאני יתרגל לסורס ולא היו לי בחילות או שניתן לשנות את הזווית כי אני לא יכול להמשיך ככה ואני שחקן טוב שמשחק קונטאר כבר 3 שנים וכולם עוברים לגרסה הבאה שהיא סורס ואני לא יכול לפרוש
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים חח עוד משהו למנת הסמים שאני לוקח לפני משחק בירה טוב לראש עושה כזה סלו מאושן אחלה לאד שוטים ושוקולד כדאי להשאר ער עד הבוקר ועכשיו גם כדרורים מה זה ? אפילו החברה של cpl לא לוקחים כזותי כמות של סמים
פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים בשעה טובה ומוצלחת סיימתי אותו ....איזה סוף הזוימה שכן , זה אחד המשחקים הבודדים ever שממש נהנתי מכל שנייה .תוך חצי שנה המשך , הם לא יכולים להשאיר אותנו ככה .
פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים אני מאמין באמונה שלמה משיח משיח משיח ! הי הי הי הי !!!! משיח משיח ..........
פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים אז אולי עכשיו כבר ננעל את הדיון ? (אולי יצא בעוד חצי שנה ב EXPANTION PACK, אבל HALF-LIFE3 עם התקדמות בעלילה יצא אולי עוד שנתיים ככה)...
פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים אם הספאם ימשיך כאן , אז אני באמת יעשה מה ש-icebreak הציע ואנעל את הדיון. לא לנעול עוד 11 עומדים עוברים את דום 3 יאלה לשחד תאדמינים עם תגובות כאלה הדיון באמת ינעל...מספיק עם הספאם(זאת הפעם האחרונה שאני הולך להגיד את זה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.