פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים אתה צריך להכניס ת'עצמך למנוף... להפיל את הגשר שנמצא משמאל ולאחר מכן, להרים את הבאגי-טורבו שלך למעלה כדי שתוכל להמשיך לסוע איתו.
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים תגידו, יש אפשרות להשתמש בגרביטי גן הכחול גם בשלבים אחרים ולא בסוף? כי ניסיתי לעשות EXEC לקונפיגים שונים וכל מה שזה עשה, זה טען לי את השלב...
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים כן תגיע למצב שיש לך את הנשק ואז תעשה CHANGELVEL לשלב שאתה רוצה ותכתוב בCONSOLESv_cheats 1give_weaponphyscannonאם אתה לא עושה בדיוק מה שאמרתי זה נותן את הכתום
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים לא אתה לא יכול....אולי יש מוד שמישהו עשה שמאפשר את זה בשלבים מוקדמים יותר.
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים המפרט בחתימה... אמור להריץ אותו טוב לא? אני בלי פילטרים על הגדרות גבוהות ויש תקיעות מעצבנות כאלה קטנות והסאונד מקרטע כזה מה הבעיה? נראה לי שיש לי מספיק זיכרון.. איך אני בודק FPS במשחק?
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים יש לך מערכת כמעט טובה כמו שליוגם לי יש תקיעות...הבעיה זה 1 512 מתאים ל הגדרות MEDבשביל לשחק על HIGH חלק אתה חייב 1000 זיכרון.אתה יכול לנסות על MED ועל רזולוציה יותר גבוה ולהוסיף פילטרים.עדיין יראו מאד יפה.
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים לא בדיוק...לחבר שלי יש את המפרט הזה - amd xp 2500+, 768MB RAM DDR 400Mhz cl2.5, r9800 pro והוא מריץ את המשחק מצוין שהכל על הכי גבוה עם הפילטרים על ה- max ב- 1024X768
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים כן תגיע למצב שיש לך את הנשק ואז תעשה CHANGELVEL לשלב שאתה רוצה ותכתוב בCONSOLESv_cheats 1give_weaponphyscannonאם אתה לא עושה בדיוק מה שאמרתי זה נותן את הכתוםוואי אחלה, תודה רבה!זה אדיר אני משחק עם זה ברייבן הולם! חחחח
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים הקטע עם הבחילות זה משהו רציניאני למשל לא יכול לשחק בלי לצאת ממנו עם בחילה רציניתזה קרה לי עם הטירה הנאצית(המשחק הישן לא החדש)שפשוט היתתי חוטף כאב ראש עצבני לאללהלמישהו יש הסבר לזה? :s05:האם יש לחברות המשחקים משהו שיכול לשלוט עלינו דרך משחקים וזה רק ניסוי? :s05:אני מתחיל לפחד :-[
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים לא.. זה רק כשאתה משחק בעותק לא חוקי, החברה שפורצים את המשחק מוסיפים מסרים של תת-מודע בין הפריימים וזה מה שגורם לבחילה...בפעם הבאה, תקנה את המשחק מקורי ואז לא יהיו לך את התופעות האלו...
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים במישור הפרקטי יותר יתכן שזה קשור לבעיות פזיולוגיות כמו אפלפסיה, או פשוט המסך שאתה משחק לא איכותי, או לא מפוקס, או שהקצב רענון של המחשב בזמן משחקים נמוך מדי (60)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.