עבור לתוכן

Half Life 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יש משחקים (לא בטוח ש HL2 כזה) שכשהם עובדים ב FULLSCREEN עד ה REFRESH RATE של המסך נופל ל 60 (ואתה לא יכול לשנות את זה במשחק), בגלל שזה משחק אתה פחות שם לב, מאשר בעבודות DESKTOP רגיליות, אך התופעה עדיין מציקה... ממליץ בחום על שימוש בתוכנת REFRESHLOCK שנועלת את קצב רענון המסך על כמה שאתה רוצה בכל רזולוציה, בכל המשחקים !

• תגובות 1.4k
  • צפיות 110.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני רוצה 100FPS עם GF4MX440 בDOOM 3 ברזולוציה של 1600X, אפשר ? :lol:

פורסם

כן זה רק אני או שהשמחק הזה כמו הסורס עושה בחילה וכאבי ראש?

הגראפקיה יותר מדי  טובה וזה עושה בחילות

את האמת , ביו םשסיימתי את המחשק שיחקתי הכי הרבה , משהו כמו 4-5 שעות רצופות ויצאתי עם כאב ראש אדיר! משהו שבחיים לא היה לי וזו לא הפעם הראשונה שאני יושב מול משחק כל כך הרבה שעות , על UT למשל אני יכול לשבת משהו כמו 7-8 שעות ביום בלי להרגיש וסיימתי משחק הרבה יותר ארוכים ביום אחד כמו סטאר טראק אליט פורס ועוד.

את האמת גם אני חשבתי שהגרפיקה היא שעשתה לי את הכאב ראש או שזה באמת העניין עם ה רפרש רייט ???

פורסם

לי HL הראשון עושה סחרחורת רצינית. אבל \!/ספוילר\!/ גם בHL2 הקטע שהולכים על הפיגומים של הגשר עושה לי סחרחורת וכאב ראש כי יש לי פחד גבהים נוראי.

פורסם

חחחח אז אולי זה כבר כל כך מציאות ישהיוצרים צריכים לכתוב על האריזה : לא לבעלי פחד גבהים או בדום 3 : ל לבעלי קלסטרופוביה :lol: :lol:

פורסם

את האמת , ביו םשסיימתי את המחשק שיחקתי הכי הרבה , משהו כמו 4-5 שעות רצופות ויצאתי עם כאב ראש אדיר! משהו שבחיים לא היה לי וזו לא הפעם הראשונה שאני יושב מול משחק כל כך הרבה שעות , על UT למשל אני יכול לשבת משהו כמו 7-8 שעות ביום בלי להרגיש וסיימתי משחק הרבה יותר ארוכים ביום אחד כמו סטאר טראק אליט פורס ועוד.

את האמת גם אני חשבתי שהגרפיקה היא שעשתה לי את הכאב ראש או שזה באמת העניין עם ה רפרש רייט ???

אולי המוח שלך שידר אותות שהוא חייב לסיים תמשחק וכמה שיותר מהר

ואתה התאמצת הרבה ומרוב ההתאמצות נהיה לך כאב ראש ? :xyxthumbs::lol:

פורסם

...

לא

פורסם

מה קשור הקב רענון מסך ככה זה היה לי תמיד אבל אחרי איזה שבוע משחק שאני מתרגל אז אני כבר לא מרגיש בחילות

חחח

רגיש אתה :lol:

פורסם

רק אני יכול לשחק רק בסופי שבוע בשבועות שאין בהם מבחנים :-[

פורסם

לכל האלו שאומרים שזה קשור ל- refresh rate, זה שטויות.

זה קשור לגמרי ל- bobbing של ה- source אם אני זוכר נכון.

פורסם

שזה?

פורסם

במשחקים זווית הצפיה בסצנה היא 90 מעלות, בסורס הקטינו אותה ל75, דבר שגורם למוח שלך לחשוב שאתה נע, ובעצם מי שסובל מבחילות, סובל מצורה של מחלת נסיעה.

פורסם

ox.. די מה שדוגמא אמר.

פורסם

מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק צריך לעשות במקום שבתמונה???

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אז אני לא יוכל לשחק סורס שלי שהיו לי בחיולות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים