עבור לתוכן

Half Life 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ב1.6 שמים לב

• תגובות 1.4k
  • צפיות 110.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

וואי איזה מעצבן אני בשלב אם האופנוע ים הזה מה שזה לא יהיה קיצר אני נוסע כבר לפחות שעה וחצי חחח ועדיין לא יגעתי לאן שאני צריך להגיע חח לאן זה בדיוק??

כאילו לאן אני אמור להגיע חח :silly: :silly:

פורסם

חחחחחחח מה הבעיה?

בכל מקרה תביא SCREEN ואז אני ידע

פורסם

בקשר ל-fps אולי המספר נמצא גבוה אולי 100 אולי יותר בכרטיסים החדשים אבל שתדע שקצב רענון המסך משפיע גם לא קצת,את לא יכל להנות מ-150fps כשקצב רענון המסך הוא 85hz פשוט המסך לא יציג את "ה-fps המהיר הזה"

ואתה תראה דבר שמקביל ל-85fps

קשה להסביר מקווה שהבנתם

פורסם

אני לא חושב שיש הבדל מ 60 ל 160

פורסם

תראה העין שאנשוית קולטת עד 100 אף פי אס מעל 100 לא תרגיש בהבדל אני מרגיש הבדל בין 60 ל100 אבל בין 100 ל900 אני לא מרגיש

פורסם

יש מחקרים שמראים את זה לגבי 100 FPS ?

בכל מקרה נראה לי ש CS שולח על כל פריים מידע, ככה שאם אתה לא מגביל אותו למשהו נורמלי (60-) אז זה גורם ל LAG ו HIGH PING... אני זוכר לפחות שזה היה פעם ככה, לא יודע אם הם שינו את זה

פורסם

אחי אני עם 900 אף פי אס ויש לי 8-30 פינג לא יותר ועד עם רשת של 750 כבלים של 2 מחשבים

פורסם

חחח 900,עוד משהו אגב העין לא קולטת יותר מ-50 או 60 תמונות לשניה הוכחה:הנורות שלכם בבית מתכבות ונדלקות 50-60 פעם בשניה אתם שמים לב לזה?הם עושות את זה מסיבה אחת כי הזרם שמקבלים מחברת החשמל הוא זרם חלופין שמשתנה מ-+ למינוס ולהיפך בין 50-60 פעם לשניה......תחשבו על זה :silly:

פורסם

מה שאמרת לגבי הנורות, לא בדיוק נכון. הנורה אולי מפסיקה לקבל זרם לרגע, אבל היא לא ממש נכבית, כדי שהיא תכבה החוט להט צריך להתקרר וזה לא קורה כל כך מהר (תראה את הזמן שלוקח למנורה להפסיק להאיר כשאתה מכבה אותה). מה שכן, מעניין שכמה אנשים כאן מרגישים הבדל בFPS שהוא יותר גבוה מהקצב רענון שלהם ::). גם סרטים בקולנוע וטלוזיה הם רק 24 ו25 FPS בהתאמה. אפילו הדור הבא של הטלויזיה, HDTV הוא רק 30 (interlased) או 60 תמונות בשנייה.

מה שמאוד מאוד חשוב הוא הFPS המיניאלי.

פורסם

זה בדיוק למה לא הבנתי את מה שהוא אומר...

פורסם

הי

איך בודקים fps בhl2?

תודה

פורסם

דיברתי חלקית גם על נורות ניאון שלא פועלות עם עיקרון חוט הלהט....

פורסם

ד"א זה לא קשור לעין זה המוח שלא יכל להתמודד עם קצב כזה.

פורסם

בפעם האחרונה שאני בדקתי

ב HL2 לא היו נורות

אולי פיספסתי :nixweiss:

באיזה חלק של המשחק זה היה ? :nixweiss:

:spam::please::behead:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים