פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים עברתי את הקטע הזה אבל שכחתי איך בדיוקצריך לקפוץ נדמה לי על צינור אחד שלא לגעת בלייזרים נכון?
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים אני תקוע במקום הזה.דרך אגב תודה רבה לכל אלה שעזרו לי שהייתי תקוע בשלב הראשון D:
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים אני תקוע במקום הזה.דרך אגב תודה רבה לכל אלה שעזרו לי שהייתי תקוע בשלב הראשון D:תקפוץ למים ואתה כבר תראה אגב איזה כרטיס מסך יש לך?
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים כן גם אתה שמתה לב לאיכות התמונה למרות שהוא לא שם על high הכל,תסתכל על האקדח יש עליו מן נקודות יכל להיות שיש לו משהו הרבה יותר חלש ...
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים מה זה משנה איזה כרטיס מסך יש לי? ומה שיש על האקדח זה לא נקודות, שאתה נמצא במקומות חשוכים (במקרה הזה צינור תת-קרקעי) עם קצת אור אז יש לך כזה אפקט על הנשק. ולעזאזל אני צולל לתוך המים ופתאום נופלות עלי מלא חביות שרופות, ונראה לי שיש שם את החייזר הזה שרואים ששולחים אותך בטעות בטלפורט.
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים תגידו, כשאני משחק ב HL2 ו CSS, המסך חשוך מאוד, גם כשאני שם את ה BRIGHTNESS SETTINGS על הכי LIGHT, נראה לי 1.6 , זה עדיין חשוך, יש משהו לעשות?ואין לי רצון לשחק עם ה BRIGTHNESS / CONTRAST של המסך שלי, כי כשאני לא במשחק רואים טוב...
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים כי ככה זה המנוע של הלף לייף 2 חשוך כזה לא הרבה אבל חשוך ואחי אתה צריך ללכת לצינור בצד ימין להכנס אליו ואיזה כרטיס יש לך ?
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים מה קשור מנוע חשוך... רשום ב BRIGHTNESS CHANGE שאתה צריך לראות 3 משפטים כתובים מלמטה, אני על הכי LIGHT לא רואה אף אחד מהם, ככה שהכיול לא טוב מתחלתילה... מישהו יודע למה ? יש לי ATI RADEON 9600 PRO
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים אתה מסתלבט עלי הא? 9600 פרו ? לי יש 9800 פרו ולא רואים ככה איזה הגדרות אתה? ועוד משהו תעלה תבייטס של המסך
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים דבר ראשון אני משתמש בדריברים 4.11 אבל היתה לי את הבעיה עם משחקים כאלו מההתחלה. למרות במשחקים כמו QUAKE היה לי אפשרות לכתוב ב CONSOLE פקודה שמזיזזה את הGAMMA ליותר מ 1.6 (גם פה יש פקודה כזו?).ההגדרות עם ה DEFAULT של הדריברים, לא נגעתי שם בדברים. מה זה תבייטס ?, איך אני גם עושה SCREENSHOT בתוך המשחק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.