פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים ממש לא... הכי טוב QUEST (הטובים של פעם, לא החרא של היום חוץ מבודדים). אחרי זה אסטרטגיה (WARCRAFT3 עד היום משחק ב BATTLE.NET) ואחרי זה סימולטורי חלל (שוב, של פעם).. רק אחרי זה FPS אךךךך איפה הימים הטובים, לילה גשום קרמבו מוקה, וWing Commander
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים ממש לא... הכי טוב QUEST (הטובים של פעם, לא החרא של היום חוץ מבודדים). אחרי זה אסטרטגיה (WARCRAFT3 עד היום משחק ב BATTLE.NET) ואחרי זה סימולטורי חלל (שוב, של פעם).. רק אחרי זה FPS תכלס צודק- הקווסטים של פעם (המצוירים- יומו של הטנטיקל,סם AND מקס,סיימון אי הקופים) היו אליפות- הייתי מסיים אותם כמה פעמים רק בגלל הצחוקים שהלכו שם. אסטרטגיה גם עדיפים. הבעיה היום שמשחקים לא יודע איבדו את הקסם שלהם- נגיד מHL1 הייתי יותר בהלם מHL2 . ובכלל היום אתה מסיים משחק וזהו - איפה הימים של HEROES OF MIGHT AND MAGIC בעל נראה לי השיא במשחקיות חוזרת? המשחקים היום הרבה יותר יפים- אבל בלי קסם, ועכשיו אחרי הנוסטלגיה , נחזור לנושא הדיון המקורי
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים כן אתם צודקיםהמשחקים של עכשיו רק עם גרפיקה הרבה יותר יפה..אבל הם ברמה פחות טובה במשחקיותעוד דוגמה טובה..RED ALERET 1 היה הרבה יותר טוב מ 2והמשחקי הסטרטגיה של פעם היו הרבה יותר טובים.תמיד המשחקים הישנים עוקפים את החדשים.גם מקס פיין 1 היה טוב יותר מ2 (חוץ מהגרפיקה)עדיף שלא יוציאו משחקים כזה מהר לפחות שישקיעו בהם.תגידו יש סיכוי שהמשחקים יחזרו להיות טובים כמו פעםכי אני מתגעגע :'(
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אתם צודקים שבאמת היום אין את האפקט של הקסם.פעם הייתי מחכה כל היום בבצ'פר רק ללכת הביתה ולשחק במחשב באיזהשהו משחק שממש אהבתי (במיוחד שהיה לי 286), והיום אני לא מרגיש את זה.אבל אני חושב שנעלם לכם "הקסם" הזה רק בגלל שהתבגרתם ויש לכם עוד דברים לעשות בחיים חוץ מזה, ואתם לא בעולם הפנטזיות של ילדים קטנים.
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אני לא בטוח שהבנתי את הבעיה. הכדור שקיבלת זה כדור שכשאתה לוחץ עליו הוא קורא לגוקים והם מגנים עליך, כשאתה זורק אותו לאינשהו הם תוקפים את האזור שזרקת אליו(מקש ימני בעכבר הוא לוחץ, מקש שמאלי זורק).כשאתה מקבל את הכדור אחד היצורים שם מסביר לך איך להשתמש בו והוא פותח את השער שדיברת עליו כדי להגיע למקום ששם אתה מתרגל את השימוש בכדור....אוקיי, אבלהדלת הזאת לא נפתחת!!יש חייל שמסמן לי ללכת לדלת הזאת ושזה הדרך לנובה פרוספקט ואני הולך לדלת אבל היא לא נפתחת.
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אךךךך איפה הימים הטובים, לילה גשום קרמבו מוקה, וWing Commander DOGMA: חזק ! גם לי יש את זה איפושהוא, אולי נפתח פוסט חדש עם תמונות של אריזות של משחקים מקוריים שיש לנו מהעבר ? לגבי המשחק הפרוץ, יש לו הרבה באגים, שאין בגרסה הלא פרוצה (אתה לא רואה חלק מהדברים, המשחק נתקע בחור לוגי וכו'), אז יתכן וזאת הסיבה....
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אוקיי אבל המשחק לא עשה לי שום בעיה לאורך כל הדרךרק עכשיו השער ה$%&$%&^%$ הזה לא נפתח ואני משתגע עליוזה בטוח באג? השער אמור להיפתח מיידית בלי לעשות כלום??
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אוקיי, אבלהדלת הזאת לא נפתחת!!יש חייל שמסמן לי ללכת לדלת הזאת ושזה הדרך לנובה פרוספקט ואני הולך לדלת אבל היא לא נפתחת.היא לא נפתחת כי לא אתה אמור לפתוח אותה. היצור הזה שהביא לך את הכדור (אגב, איך קיבלת את הכדור?) פותח את הדלת....מה שאמור להיות זה, אתה הורג את הג'וק הגדול, יצור עם עין אחד מדבר איתך, מביא לך את הכדור ואז אתם הולכים באיזה מחנה קטן. אתה מגיע לאיזה חייל שאומר לך את הכיוון לנובה פרוספקט ואתה ממשיך עם היצור. הוא פותח את הדלת ואז מסביר לך איך להשתמש בכדור.....
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אוקיי, אבלהדלת הזאת לא נפתחת!!יש חייל שמסמן לי ללכת לדלת הזאת ושזה הדרך לנובה פרוספקט ואני הולך לדלת אבל היא לא נפתחת.החייל מבקש שתעשה 2 פעולות1. לגרום להם (הג'וקוים האלה) לתקוף אנשים,יש לך בהתחלה מדים של חייל תלוים על עמוד,תזרוק עליו את הכדור הזה והם יתקפו את ה"חייל"2. לגרום לג'וקים לעקוב אחריך אתה פשוט לוחץ על מקש ימני ומתחיל ללת קצת עד שהוא יפתח לך את השער
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים תראה, אני שם תמונה של ההתחלה של המחנה בדיוק איפה שקיבלתי את הכדורעכשיו הוא אצלי, לאן ללכת ועל מה ללחוץ? כי שום סלייב לא עוקב אחרי[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.