פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים אני משחק ב HL SOURCE בגלל ששמעתי שזה משחק טוב אבל משהו מאד מעצבן אותי וזה הגרפיקה!! איכס!! איך אפשר לשחק ככה? קודם שמתי הכל על הכי גבוה ממש הכי גבוה הכל הכי גבוה 1600*1200 6AA 16AF ועדיין רואים חרא,אבל מדויק מאד וכל זה. את האנשים רואים ממש מגעיל פירוט מעפן בעצם הכל מעפן בעעע תגידו הגרפיקה המגעילה הזאת לא מפריעה לכם לשחק? אין לכם משהו להגיד? למה המשחק כזה מגעיל?
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים אני תקוע בשלב שאני אמור לעבור איזה רמפה עם הבאגי..ואני לא מצליח לעבור אתה.. מישהו יודע איך ??[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים בהחלט.רק אל תשכח שזה לא כל המשחק.יצאו עוד מלא מודים (תן להם איזו שנה), עוד כמה תוספות של Valve ואל תשכח ש- cs:s כלול שלפי ההבטחות של valve היא כל הזמן תוסיף לו שלבים.בעיקרון hl2 הוא גם השקעה לטווח הקצר ובמיוחד לטווח הארוך.(חוץ מזה שהוא רק החלק השני מתוך טרילוגיה... כנראה)
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים מי שסיים את HL2 מניח שזאת תהיה טרילוגיה...וכן המשחק היה שווה את הכסף וההמתנה
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים מי שסיים את HL2 מניח שזאת תהיה טרילוגיה...וכן המשחק היה שווה את הכסף וההמתנהאוך, לא יודע מה איתכם, אבל לי אין כוח לחכות עוד 4 שנים לחלק הבא....
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים החלק הבא כנראה יהיה מעין expansion pack כזה כמו שהיה opposing force ו- blue shift לראשון, אז כנראה בהרחבה הבאה אתה תוכל לשחק כ-Alyx.ואני מנחש שהוא לא יצא כל כך מאוחר (2005 מתישהו) כי הוא כנראה ישתמש באותו המנוע.
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים אני תקוע בשלב שאני אמור לעבור איזה רמפה עם הבאגי..ואני לא מצליח לעבור אתה.. מישהו יודע איך ??אתה לא צריך לעבור תרמפה ככול שזכור ליאתה צריך ליפול למטה עם הרכב שלך....
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים אתה לא צריך לעבור תרמפה ככול שזכור ליאתה צריך ליפול למטה עם הרכב שלך.... BS...
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים לא הוא אמרו לקפוץ ברמפה ובקרוב הוא ילחם נגד ספינת האוויר אני משחק שוב במשחק למרות שיש לי שוב בוכטה של מבחנים, כשמתחילים איתו קשה מאוד מאוד להפסיק :-\ ובקשר טרילוגיה אני כמעט בטוח שיצא חלק נוסף חייב לצאת - הרי הם לא יכולים להשאיר אותנו ככה באוויר , הסיום מעורפל מידי. השאלה זה כמה זמן זה יקח להם.... ובקשר ל תוספות כגון - לשחק בתור alyx אני ממש לא בטוח בקשר לזה אבל מחזיק אצבעות שהם כן יעשו משהו כזה ...
פורסם 2004 בנובמבר 3021 שנים משהו יכול לתת לי את העלילה של הראשון אני לא כולכך זוכר וסתם יש לי בלאגן בראש בגלל שני החלקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.