פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים אני תקוע בקטע שצריך לפוצץ מסוק עם ה RPG ... איך משתמשים בקרן לייזר של הRPG ..וד"א איך אפשר לעשות כוונת ברובה - Incendiary Rifle ?
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים המשחק הזה כל כך שווה שאני שוקל לקנות את הגרסא המלאה אפילו שבינתיים יש לי גרסא חוקית שהורדתי דרך STEAM מקופון שקיבלתי עם ה9800XT ה"ישן" שלי ;D הישן שלי אתה מתכוון !
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים כן, מה שנכון נכון אבל אני מתגעגע אליו... :-[ עריכה: הישן שלך שקנית ממני שקניתי ממך !!!
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים תביא מסנג'ר ונדברהמנהלים יכולים לראות שיחות בפרטי(אני יודע)לא נסחפת?ומה לא בסדר בווארז? זה פשוט לא חוקי להעתיק מוצר שיש עליו זכויות יוצרים לפי החוק, מה לא ברור.למה שפורום ירשה שידברו בו על פעילות לא חוקית?אני תקוע בקטע שצריך לפוצץ מסוק עם ה RPG ... איך משתמשים בקרן לייזר של הRPG ..וד"א איך אפשר לעשות כוונת ברובה - Incendiary Rifle ?אתה יורה את הטיל לכל כיוון שבא לך, עדיף לא ישר מול המסוק, כי אז הוא ירה בטיל, ואז אתה מכוון את הטיל עם הליזר לאן אתה רוצה שהוא ילך, תשגע את המסוק קצת עם הטיל ואז תפוצץ אותו. אני לא יודע על איזה רובה אתה מדבר אבל אם זה לא כפתור ימני בעכבר אז אין כוונת.ד"א חתימה חדשה, מה אתם חושבים?
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים אף פעם לא שחקתי פאגלייף1 O_o אז אני משחק בו עכשיו, אחרי זה אופוסינג פורס, אחרי זה בלו שיפט, ואז אני אקנה את 2=] תגידו, רוב האנשים עברו לסיאס סורס? כי אם אני קונה, זה כמובן רק בשביל המולטי..... אה, והדעה שלי על 1? מדהים O_o לא מזמן ראיתי בפעם הראשונה את הג'י-מן, אחר כך עליתי לפני השטח, אבל היה שם מסוק אז חזרתי פנימה דרך בונקר כזה ועכשיו אני בבונקר הזה זוחל בתעלות איוורור בין המאווררים שם איזה משחק... הללויה
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים מוזר אני בהלף לייף 1 איפה שיש תמעלית שעולים איתה לפני השטח המעליה נתקעת שומעים רעש של הליקופטר ואני לא יכול לזוז ויורד לי החיים זה באג או מה? ניסיתי לעשות רי לוד ועדיין לא עובד התחלתי תלשב מהתחלה וגם לא עובד (וישלי גרסה אמיתית שלי) מה שאני לא עושה אני בסוף צריך ללכת דרך המעלית אבל התקיעה קוראת
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים אני לא ממש יודע איפה אתה נמצא יש הרבה פעמים שאתה עולה פני השטח יכול להיות שהמעלית צריכה להיתקע תחפש דרך לצאת ממנה, דרך הגג שלה או משהו בסגנון ועכשיו בעיה משלי רציתי לראות מה זה ה AI Disable אז עשיתי ai_disable בקונסול אבל אני לא יודע איך אפשר להחזיר את זה כמובן שעשיתי load והכו חזר לקדמותו אבל סתם מעניין אותי, ניסתי ai_enable או להוסיף 1 או אפס אחרי הפקודה אבל זה לא ממש הלך לי אם מישהו יודע את הפקודה להחזיר את הAI שישלח לי בבקשה בפרטי ואם מישהו שואל, אז יש לי את המשחק המקורי!!! משחק כזה חייבים לקנות!!! עריכה : אגב אנחנו בתחרות צמודה עם התר'ד של NFSU2 סתם שתדעו ;D
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים ניסיתיניסתי גם עם 1 בסוףאבל זה לא עזר...היה לי באמצע המסך בצבע לבן בוהקAI Disable...מעננין דווקא שהפקודה הזו לא הולכת עם 0 ו1..
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים אני בקטע די בהתחלה איך שמתחילים להורג תקומנדו וגם אין איך לצאת המעלית לא זז והיא באמצע הדרך לא קרוב לסוף ולא קרוב להתחלה וושומעים רעש של מסוקים ויורד חיים ואי אפשר לזוז חוץ מלירות ואי אפשר לזוז
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים אני משחק ב HL SOURCEבגלל ששמעתי שזה משחק טובאבל משהו מאד מעצבן אותי וזה הגרפיקה!!איכס!!איך אפשר לשחק ככה?קודם שמתי הכל על הכי גבוה ממש הכי גבוההכל הכי גבוה 1600*1200 6AA 16AFועדיין רואים חרא,אבל מדויק מאד וכל זה.את האנשים רואים ממש מגעיל פירוט מעפן בעצם הכל מעפן בעעעתגידו הגרפיקה המגעילה הזאת לא מפריעה לכם לשחק?
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים אז למה אתה קורא לזה פאגלייף?סתם....אז סיאס סורס עבר עכשיו להיות הכי משוחק או שהרוב נשארו בונילה?
פורסם 2004 בנובמבר 2921 שנים נתקעתי בשלב בהתחלה שאני בורח על הגגות משומרים,ואז נכנסתי דרך חלון,יש כמה ארגזים בחדר ושאני יורד השומרים תופסים אותי...איך עוברים את זה???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.