פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים עדין יכולו להאנות מהגרפיקה? כי אני מריכב לאחי מחשב חדש הנה המפרט amd64 3000kn8sradeon 9550 1024 ddr 400 haz ramואני רוצה השמפט הזה יריץ כמו שצריך הלף לייף 2 אני לא מצפה לרמה של x800 או 9800 אבל שירוץ כמו שצריך יאנו מהגרפיקה ושלא היו תקיעות אפשרי?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים יצא לי לצלם את התמונה הזאת, ואני חושב שההסבר ההגיוני לתופעה זה שגם ה Combine חושבים שפרס לוזר:
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אם שמים קראק יש בעיה די גדולה שקוראים לה BAN מSTEAM...אמממםםם.. לא בדיוק. לא נכנס לwarez, אז אני לא ארחיב
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אני נמצא במקום (צרפתי פרינט) שברגע שאני מתקדם טיפה מגיע מסוק. עכשיו יש מקום עם מחסום שאני יכול להעלות אותו, אבל עד שעולים ומסובבים את ההגה בשביל להעלות את הקיר המסוק הורג אותי. ואי אפשר להעלות חלק ואז לעבור (כי המחסום יורד).לא מצאתי שום דרך מילוט אחרת.אז אם מישהו עשה את זה- עזרה![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אין לך את הרחפת? אם יש לך אז פשוט תרסס את המסוק, עד שהוא יפול ואז לא יהיה לך בעיה לפתוח את השער.. אם קודם עזבת את הרחפת אז עשית טעות גדולה, כי היא שימושית ביותר לכל השלב, והדרך היחידה לעבור זה הדרך שלך, שהיא קשה ביותר :-\
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים OK, אז הבעיה היא שונה עכשיו.חזרתי טיפה אחורה והשארתי את הרחפת במקום שאני רואה שאיכשהו אמורים כן להכניס.השאלה- איך להכניס את הרחפת לתוך החור בצד שמאל?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים יש שם מיכל אדום עם חביות אש תיכנס מאחורה דרך העצים המוזרים שמחזיקים את המזח ותפוצץ את החביות והמיכל יפתח למעבר
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים חחח אני לא עשיתי את זה ככהאני לקחתי מהירות ואז עברתי בפתח הקטן הזהאני מקצוען ;D
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים לפוצץ דברים תמיד יותר טוב ;Dיש לי כמה שאלות בקשר לעלילה:מה קרה בסוף המשחק האשון עם הניסוי ?מה לעזאזל קשור הG מן?ואיך הגיע החיזירים לכדור הארץ? דרך הפתח שפתחו בניסוי? אז מאיפה המפלצות באו?מי זה המדען והאיש שמופיעים בתחילת המשחק במעבדה?אם מישהו יכל לענות אפילו על שאלה אחת אני יודה לו מאוד.
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים הלוואי שאני הייתי יודע. גם אני מצפה שיענו על התשובות שלך אני מת לדעת על העלילה המסובכת של המשחק הזה
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים זהו שהרבה דברים אתם לא יודעים.בסוף המשחק הקודם אתם נפגשים עם ה- gman שהו כנראה עובד בשביל הממשלה והוא נותן לכם שתי הצעות או שאתם עובדים בשבילו והוא עושה בכםן מה שאתם רוצים או שהוא ישלך אותכם לאנשהו ושם תלחמו בקרב שאין לכם סיוכי לנצח... אז כמובן שבחרתם באפשרות הראשונה וhl2 מתרחש אחרי שהסכמתם.הקטע בhl2 זה שאתם לא יודעים מה קרה בזמן הזה שה- gman הרדים אותכם ואין לכם מושג מי הם החחיזרים האלה, מה קרה לכדה"א וכל השטויות האלה.כנראה החייזרים הגיעו מ- xen שזה הכוכב זאתם זוכים לבקר בו במשחק הראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.