פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אצלי המשחק מצליח לרוץ רק Windowed , במצב של Safe Mode . כשאני מחזיר אותו למסך מלא..הוא לא מוכן לפעול בשום אופן, המשחק מתחיל...רואים כמה שניות ואז כשהוא מגיע לתפריט וברקע יש כמה בניינים וזה..הוא לא מצליח לטעון אותם! ניסיתי לעבור באמצע משחק למסך מלא, והוא ישר נסגר ונותן error משהו על הזיכרון..:-\ ניסיתי גם להריץ אותו -gl או -d3d , לא עבד מישהו...בבקשה ?? תודה!
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אצלי המשחק מצליח לרוץ רק Windowed , במצב של Safe Mode . כשאני מחזיר אותו למסך מלא..הוא לא מוכן לפעול בשום אופן, המשחק מתחיל...רואים כמה שניות ואז כשהוא מגיע לתפריט וברקע יש כמה בניינים וזה..הוא לא מצליח לטעון אותם! ניסיתי לעבור באמצע משחק למסך מלא, והוא ישר נסגר ונותן error משהו על הזיכרון..:-\ ניסיתי גם להריץ אותו -gl או -d3d , לא עבד מישהו...בבקשה ?? תודה! איזה מחשב יש לך?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים ח אי אפשר לעזור לאנשים עם פרוץ... הגרסה הזאתי פשוט דפוקה, תעשה כמו כולם ותקנה את המשחק.מגיע להם כסף על המשחק הזה, המזחשק הכי טוב שעשו עד כה ולדעתי מגיע להם שם משהו שהם השקיעו בו 10 מיליון דולר ו-6 שנים מהחיים שלהם הם יקבלו תגמול.
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אוברלואד תמחק את קבצי הcfg ותתן למשחק ליצור אותם מחדש :-X (עדיף שתעשה גם גיבוי קודם לכן)
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים בלעכס, אני תקוע קיבלתי את המוט ברזל, שברתי את המצלמה המעופפת ואז נכנסתי לרכבת הראשונה, קפצתי ואז מגיעה עוד רכבת, אני לא מצליח לעלות עליה יש למישהו מושג איך אני יכול?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אצלי המשחק מצליח לרוץ רק Windowed , במצב של Safe Mode . כשאני מחזיר אותו למסך מלא..הוא לא מוכן לפעול בשום אופן, המשחק מתחיל...רואים כמה שניות ואז כשהוא מגיע לתפריט וברקע יש כמה בניינים וזה..הוא לא מצליח לטעון אותם! ניסיתי לעבור באמצע משחק למסך מלא, והוא ישר נסגר ונותן error משהו על הזיכרון..:-\ ניסיתי גם להריץ אותו -gl או -d3d , לא עבד מישהו...בבקשה ?? תודה! אתה חייב לשים רזולוציה שווה לרזולוציית וינדוס או יותר גבוהה, אחרת זה לא יעבוד. בטח שמת את זה על 600-800.
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים הצילו !!!אני תקוע בשלב שיש לי כבר את הבאגי והעברתי אותה לאי על ידי המגנט הזה...ואז הגעתי לאיזה מקום שיש בו גשר שבור עם עליה כזאת ויש מטוס שיורה בי...מה אני עושה ?ב rpg נשאר לי רק 2 כדורים ככה שאני לא יכול לחסל את המטוס ואת המקפצה אני לא מצליח לעבור בקפיצה...תודה מראש על העזרה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.