עבור לתוכן

Half Life 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יש סריקה אבל לא קורה כלום אחרי זה.

אתה רואה שהרמזור ירוק.

• תגובות 1.4k
  • צפיות 110.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז תתחיל מחדש את השלב

כי אמורה להיות סריקה ואחרי דקה אחת מוציאה אותך משם

פורסם

:kopfpatsch:

שכחתי....AI_disabl ..... :screwy:

סליחה

פורסם

אהה יש לך "קנוי "

טוב בעיה שלך...

אני לא עוזר לאנשים עם "קנוי"

פורסם

אצלי המשחק מצליח לרוץ רק Windowed , במצב של Safe Mode .

כשאני מחזיר אותו למסך מלא..הוא לא מוכן לפעול בשום אופן, המשחק מתחיל...רואים כמה שניות ואז כשהוא מגיע לתפריט וברקע יש כמה בניינים וזה..הוא לא מצליח לטעון אותם!

ניסיתי לעבור באמצע משחק למסך מלא, והוא ישר נסגר ונותן error משהו על הזיכרון..:-\

ניסיתי גם להריץ אותו -gl או -d3d , לא עבד :(

מישהו...בבקשה ??

תודה!

פורסם

תקנה גירסה אחרת

פורסם

כשאני מחזיר אותו למסך מלא..הוא לא מוכן לפעול בשום אופן, המשחק מתחיל...רואים כמה שניות ואז כשהוא מגיע לתפריט וברקע יש כמה בניינים וזה..הוא לא מצליח לטעון אותם!

ניסיתי לעבור באמצע משחק למסך מלא, והוא ישר נסגר ונותן error משהו על הזיכרון..:-\

מישהו...בבקשה ??

תודה!

איזה מחשב יש לך?

פורסם

אהה יש לך "קנוי "

טוב בעיה שלך...

אני לא עוזר לאנשים עם "קנוי"

לא תודה.

פורסם

ח אי אפשר לעזור לאנשים עם פרוץ... הגרסה הזאתי פשוט דפוקה, תעשה כמו כולם ותקנה את המשחק.

מגיע להם כסף על המשחק הזה, המזחשק הכי טוב שעשו עד כה ולדעתי מגיע להם שם משהו שהם השקיעו בו 10 מיליון דולר ו-6 שנים מהחיים שלהם הם יקבלו תגמול.

פורסם

בכיף הייתי עוזר עם כל משחק אחר אבל זה משחק דורש קניה!

פורסם

אוברלואד תמחק את קבצי הcfg ותתן למשחק ליצור אותם מחדש :-X (עדיף שתעשה גם גיבוי קודם לכן)

פורסם

איזה מחשב יש לך?

2400+

512 ddr 400

radeon 9000 pro

המשחק אמור לרוץ בסדר..

פורסם

בלעכס, אני תקוע  :s07:

קיבלתי את המוט ברזל, שברתי את המצלמה המעופפת ואז נכנסתי לרכבת הראשונה, קפצתי ואז מגיעה עוד רכבת, אני לא מצליח לעלות עליה  :s07:

יש למישהו מושג איך אני יכול?

פורסם

מישהו...בבקשה ??

תודה!

אתה חייב לשים רזולוציה שווה לרזולוציית וינדוס או יותר גבוהה, אחרת זה לא יעבוד. בטח שמת את זה על 600-800.

פורסם

הצילו !!!

אני תקוע בשלב שיש לי כבר את הבאגי והעברתי אותה לאי על ידי המגנט הזה...ואז הגעתי לאיזה מקום שיש בו גשר שבור עם עליה כזאת ויש מטוס שיורה בי...מה אני עושה ?

ב rpg נשאר לי רק 2 כדורים ככה שאני לא יכול לחסל את המטוס ואת המקפצה אני לא מצליח לעבור בקפיצה...

תודה מראש על העזרה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים